در مورد جمله اول که حرف شما درست
ولی در مورد کرایسیس این بازی علاوه بر گرافیک همه چیزش قابل قبول و خوب بود
در مورد جمله اول که حرف شما درست
ولی در مورد کرایسیس این بازی علاوه بر گرافیک همه چیزش قابل قبول و خوب بود
غمت نباشه می کشه
چی میگی تو غمت نباشه میکشه
نه عزیز این بازی سیستم خیلی بالاتر از این را میخواد
یا باید قیدش بزنی یا یه ارتقا کلی بدی
بميرم برات . چي ميكشي تو!
الته اوضاع تو بدتر از من نيست. تقريبا مثل هميم. ولي مال من يكمي گرافيكم بيشتره: 6200
ولي فايده نداره كه بايد برم ارتقاع بدم.حداقل يه 8600 با 2 گيگ رم.![]()
ببین دوست عزیز این بازی به نظر من خیلی سنگین نیست من با سیستم فوق بدتر از این تونستم Half Life 2 Episode 2 رو بیارم خیلی خوب هم سیستم میکشید حالا هم فکر نکنم این بازی از اون سنگین تر باشه تازه من شنیدم Steangleholdرو هم با همین گرافیک 5500 اوردن یعنی میگی انجین این بازی از انریل انجین 3 سنگین تر
خدا از دهنت بشنوه!
البته اگه بخواي رو اخرين جزئيات بازي كني يه سيتم خوب ميخواد.
يه چيزي هم هست كاپكام معمولا تغيير دادن تنظيمات گرافيكي رو روي بازي نميزاره و فقط اجازه كم و زياد كردن رزوليشن رو نميده![]()
بابا شما با چه سیستمایی میخواین این بازی رو اجرا کنین
سیستم من که اینه میگم نمیکشه
رم:2 گیگ
سی پی یو:4
گرافیک:8600gts 512
اقا به نظر من یا قید این بازی رو بزنیم یا یه ایکس باکس بگیریم
خدمت شما جناب hmr007 باید عرض کند که حرفهای شما درست البته اون موقع شرکت کپکام میانه خوبی با پی سی نداشت در سالهای گذشته را می گم ولی با شروع نسل جدید بازیهای این شرکت کم کم دارن راهشون رو به pc باز می کنند البته نمی دونم شما lost planet رو برای پی سی بازی کردی یا نه اونجا تمام تنظیمات را می توانید انجام بدید و کپیکام هر چقدر پیشرفت می کنه به پی سی هم نزدیکتر میشه شما هم اطمینان داشته باش که نسخه pc بهتر از کنسولهاست حالا ببینید من کی گفتم حتی می توانیم شاهد امدن اویل 5 به پی سی هم باشیم در اینده ای نه چندان دور
بازم خدا از دهنت بشنوه![]()
با تو جه به اینکه کارت 5500 از pixle shader 1.1 پشتیبانی می کنه و بازی dmc4 فکر نمیکنم با زیر 2 اجرا بشه ، باید بگم :
"با سیستم فوق نمیشه بازی کرد"
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)