تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 23 اولاول ... 12181920212223 آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 223

نام تاپيک: کلوپ 5310

داره خودمونی میشه ok118's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام به همه دوستان

توی این آشفته بازار ایران که پر شده از گوشی های قاچاق و چنج شده چطوری میشه یک گوشی اصلی خرید
    من با یک فروشنده آشنا صحبت کردم میگفت که الان گوشی نوکیا اصل وجود نداره و این گوشی ها رو توی گونی و در بدترین شرایط بصورت قاچاق وارد میکنند و به من توصیه کرد سامسونگ بخرم
    بحث من سر چینی بودن یا فنلاند یا مجار بودن نیست منظورم اینه که همان گوشی چینی اصل و تحت لیسانس نوکیا هم وارد نمیشه و اصلا نمیشه اطمینان کرد که گوشی دزدی یا دست دوم یا تعمیری نباشه
    اگه کسی می دونه چطور میشه یه گوشی نوکیای اصل و آک خرید لطفا به منم بگه
    ارادتمند شما یکی از دوستداران قدیمی نوکیا

در آغاز فعالیت pichak8867's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

شما Opera mini را اجرا کن و روی آیکون آچار کلیک کن و Settings را انتخاب کن بعد برو به قسمت Advanced و Protocol را از Socks به Http تغییر بده موفق باشی

ممنون از راهنماییتون ولی اوپرا مینی گوشی من ورژن 5.1 هستش که وقتی بازش می کنم، قبل از اینکه صفحه ی اصلی برنامه باز بشه کانکشن رو چک می کنه و این پیغامو نشون میده:
    unable to connect to the internet. please check your settings
    برای همین نمی تونم تنظیماتش رو تغییر بدم. ولی این مشکل من فقط با اوپرا مینی نیست. برنامه های دیگه ای هم که به اینترنت احتیاج دارن مثل اسنپ تو ، بولت و یا دیگشنری تریپو کار نمی کنن و همین پیغام رو نشون میدن

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

8 گیگ ساپورت میکنه؟!
    کسی نداره برای فروش!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

شما Opera mini را اجرا کن و روی آیکون آچار کلیک کن و Settings را انتخاب کن بعد برو به قسمت Advanced و Protocol را از Socks به Http تغییر بده موفق باشی
    مال من روی HTTP هست ولی هیچ سایتی باز نمیکنه!!
    ولی مرورگر خود گوشی همه چی باز میکنه مشکلی نداره

پ.ن : اسم مرورگر خود گوشی چیه؟

---------- Post added at 05:24 PM ---------- Previous post was at 05:20 PM ----------

دوستان یه سوال:

من وقتی دارم با پلیر آهنگ گوش میدم ، ولوم رو کم میکنم بعد وقتی از این برنامه بیرون میام و گوشیم هم زنگ میخوره اندازه ولوم صحبت کردن با تلفن به اندازه همون ولوم آهنگ گوش کردن هست ، یعنی اگه داشتی با کمترین میزان ولوم آهنگ گوش میدادی وقتی گوشیت زنگ میخوره باید هزار بار ولوم رو فشار بدی تا بتونی صدای طرف زنگ خور رو بشنوی ، و این بالا پایین کردن پدر ادم رو در میاره

کسی نمیدونه چطور میشه این دو تا ولوم تنظیمش رو از هم جدا کرد؟
    Last edited by firstclass; 17-01-2011 at 17:24.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

چند تا مشکل دیگه :

هرچی بازی و برنامه جاوا روش میریزم از 100 کیلوبایت تا چند مگابات ارور میده میگه invalid aplication

سوال دوم :

چطور میتونم کاری کنم وقتی صفحه کلید از میفته و گوشی به حالت استندبای میره ساعت دیجیتال بزرگ نشون بده؟ یا حداقل با شفافیتی که قابل دیدن باشه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

چند تا مشکل دیگه :

هرچی بازی و برنامه جاوا روش میریزم از 100 کیلوبایت تا چند مگابات ارور میده میگه invalid aplication
    این مشکلم به طرز عجیبی حل شد!

برنامه ها رو که با بلوتوث میگرفتم(همش تقصیر مهران مدیریه) اجرا نمیشد ولی با یو اس بی که ریختم روی مموری حتی به بدون نصب اجرا میشن!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

مال من روی HTTP هست ولی هیچ سایتی باز نمیکنه!!
    ولی مرورگر خود گوشی همه چی باز میکنه مشکلی نداره

پ.ن : اسم مرورگر خود گوشی چیه؟

با توضحیات این پست :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این مشکل هم حل شد!

فقط همین دو تا مشکل مونده:

من وقتی دارم با پلیر آهنگ گوش میدم ، ولوم رو کم میکنم بعد وقتی از این برنامه بیرون میام و گوشیم هم زنگ میخوره اندازه ولوم صحبت کردن با تلفن به اندازه همون ولوم آهنگ گوش کردن هست ، یعنی اگه داشتی با کمترین میزان ولوم آهنگ گوش میدادی وقتی گوشیت زنگ میخوره باید هزار بار ولوم رو فشار بدی تا بتونی صدای طرف زنگ خور رو بشنوی ، و این بالا پایین کردن پدر ادم رو در میاره

کسی نمیدونه چطور میشه این دو تا ولوم تنظیمش رو از هم جدا کرد؟
    چطور میتونم کاری کنم وقتی صفحه کلید از میفته و گوشی به حالت استندبای میره ساعت دیجیتال بزرگ نشون بده؟ یا حداقل با شفافیتی که قابل دیدن باشه؟
    Last edited by firstclass; 17-01-2011 at 18:10.

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

12

دوســت عزیز firstclass پشـت سرهـم پست ندید و مشکلتون رو تو هر پسـت مطرح نکنیـد !
    صبر داشته باشیــد دوستانی که همچین موبایلی دارن کمکتون میکنن ...
    موفق باشید!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوســت عزیز firstclass پشـت سرهـم پست ندید و مشکلتون رو تو هر پسـت مطرح نکنیـد !
    صبر داشته باشیــد دوستانی که همچین موبایلی دارن کمکتون میکنن ...
    موفق باشید!
    دوست جان وقتی توی هر پست اتفاق جدیدی افتاده(مثلا شرایط عوض شده و مشکل حل شده) چرا نباید پست جدید بدم؟

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

12

دوست جان وقتی توی هر پست اتفاق جدیدی افتاده(مثلا شرایط عوض شده و مشکل حل شده) چرا نباید پست جدید بدم؟
    دوســت عزیز خــب اینو واسه همین موقع ها گذاشتن دیگــه !
    جواب این پست رو نده ، نمیخوام تایپک با تذکرات من و جواب های شمـا پر شده باشــه
    دنباله صحبـت اگه دوست داری بیــا پروفایلــم مطرح کـن ! ( در خدمتتون هستـــم ) ...
    موفق باشید!
    Last edited by Hadi King; 17-01-2011 at 18:49.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •