اینطور که معلومه این بازی سیمز 3 هستش خیلی باهال به نظر میرسه
گرافیکشم خوب خیلی توپه
اینطور که معلومه این بازی سیمز 3 هستش خیلی باهال به نظر میرسه
گرافیکشم خوب خیلی توپه
گوگولی مگولی جان عالیه مطالبو ادامه بده(هوس کردم بازی کنم!)![]()
رو یه سیستم دیگه امتحان کردم رفت تو بازی
(ولی اون سیستم گرافیک و رم بالا تری داشت: graphic:256-ram:512)
منم میخوام بازی کنم![]()
من یه جا خوندم این Life stories بصورت اول شخصه...البته یادم نیست کجا بود...میخواستم ببینم راسته؟در ضمن این بازی مجزاست و بسته مکمل نیست..
اخی واسه تو نیومد؟ بابا این بازی با هر گرافیکی سازگاره نمیدونم چرا واسه تو اینطوری شدهگوگولی مگولی جان عالیه مطالبو ادامه بده(هوس کردم بازی کنم!)
رو یه سیستم دیگه امتحان کردم رفت تو بازی
(ولی اون سیستم گرافیک و رم بالا تری داشت: graphic:256-ram:512)
منم میخوام بازی کنم
Soheil Green
این اواتر خودته؟
ای بابا من که گفتم این بازی اول شخص شده صفحات قبل تاپیک رو اگه ببینی نوشتم براتون..من یه جا خوندم این Life stories بصورت اول شخصه...البته یادم نیست کجا بود...میخواستم ببینم راسته؟در ضمن این بازی مجزاست و بسته مکمل نیست
اره اول شخص شده و جذاب یکی از نقاط قوی بازی همین مورد بوده
توضیح بازی سیمز (برای کسانی که برای اولین بار میخوان بازی کنن)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (برای کسانی که عکس نصف میفوته میتونن رو این لینک کلیک کنن عکس رو ببینن)
1.با زدن این گذینه قسمت هایی که برای یک زندگی مجازی احتیاج دارید ظاهر می شود.
2. بازدن این گذینه می توانید به سه صورت بدون دیوار،بادیوار کامل، دیوار ناقص طبق دید شما ، بازی را اداره کنید که در زمان های مختلف کار بردهای مختلفی طیق خواسته خودتون داره.
3.رفتن به طبقات بالایی و یا رفتن به طبقات پایینی
4.مقدار پولی که از کارتان به دست آورده اید.
5.خودتان زمان بازی را کنترل کنید در بعضی موارد که در حال افزایش مهارت های خود هستید به آن بسیار احتیاج دارید . هر چه به سمت کلید های راستی کلیک کنید زمان سریع تر می شود.
6.زمان و روزی را که در آن هستید به شما نشان می دهد.
7.سن شما را مشخص می کند که از طفل ، کودک ،نوجوان، بالغ و پیر تشکیل شده است ،به نسبت سن خواست ها هم تغییر می کند.
8.قیافه فردی را که آن را انتخاب کردید را مشخص می کند.
9. این بسته به مقدار دوست شما در بازی زیاد می شود و بسته به انجام خواسته ها پر می شود که می توانید در بعضی موارد که خسته هستید کار هایتان را به دیگران بسپارید.
10.هر چه این جامه به سمت بالا پر تر باشد نشانه خوشحالی بیشتر سیمز شماست اگر شما خواست اصلی سیمز خود را انجام دهید او برای همیشه خوشحال می شود.
11. در اینجا نوع شخصیت فرد خود را که خودتان می توانید انتخاب کنید نشان می دهد مثلا این سیمز رفیق باز است ولی شما می توانید ازبین درس خون ، عاشق ، کارکنف و خانواده دوست و علاف یکی را انتخاب کنید.
12.خواست های شما در اینجا به نمایش در می آید که شما با گذاشتن کلیک موس بر روی هر یک توضیحی مختصصر در مورد آن خواهید دید . اگر دوست دارید هر یک از ای خواست ها رو انجام بدید و هدفتان باشد روی آن کلیک راست کنید تا قفل شود تا بتوانید آن را انجام دهید با انجام دادن هر هدف شما به مقداری آسپرین دست پیدا می کنید که با آن می توانید وسایل متنوعی جایزه بگیرید.
13.ترس های فرد را نشان می دهد ،که می تونه مرگ یک فرد و یا دیدن سوسک و غیره باشد که اگر اون اتفاق بیفتد از شما آسپرین کم می شود.
14. این قسمت به نیاز های خود می رسید بعد از زدن بر روی این دکمه لیست روبه رویش ظاهر می شود.
15.نیازها :هر فردی در زندگی باید نیاز هایی رو برطرف کنه و در زندگی مجازی سیمز نیست به همین شکل است.نیاز ها در سیمز تشکیل شده از گرسنگی (hunger)که اگر سبز باشد یعنی سیر هستید و اگر به سمت زرد شدن برود باید غذا درست کنید و بخورید ولی اگر سبز باشد و غذا بخورید باعث چاقی شما می شود،بعد شما همیشه به سرگرمی (fun) احتیاج دارید پس سیمز هم از این مسئله مستثنی نیست شما با دیدن تلوزیون ، بازی های کامپیوتری ، خرید وسایل سرگرمی ،بیلیارد ،بولینگ و پلی استیشن بسته به پولی که در بازی در آوردید می توانید وسایل مختلف را بخرید که هر یک باعث می شود که این میله به سمت سبزی برود . در ضمن هر چه پول بدید آش می خورید یعنی اگر چیز گرون قیمتی بخرید سریع تر این مکان پر می شود. شما در زندگی به راحتی (comfortable) احتیاج دارید برای همین به پوشتی تکیه می دهید و یا روی مبل می شینید در این بازی چون پشتی که نیست(خارجیه دیگه)و فقط مبله برای راحتی روی مبل می شینید با زن بچه صحبت می کنید و در بعضی موارد و بعضی تخت خواب ها در سیمز هم راحتی را پر می کند.
مسئله بعدی گروهی بودن وصحبت کردن باکسی است (social) که شاید بگید مهمترین قسمت باشه برای پر شدن این قسمت باید با شخصی صحبت کنید و یا با خانواده و یا همسر صحبت کنید . مسئله بعدی همه در طول مسئله ای حیاتی دارند که به آن به اسطلاح دست به آب می گویند (bladder) که باید برید و خودتونو راها کنید. بعد هر چند وقت یک بار باید به حمام بروید (hygiene) و باید در کار های خانه کمک کنید وسایل را تمیز کنید غذا درست کنید به تابلو ها نگاه کنید تا این قسمت نیز پر شود(Environment) و بعد که خسته شدید نیاز به استراحت دارید (energy)
شاید بگید این که خیلی سخته نه بابا خیلی راحته ولی شما باید کمی زیرکی به خرج بدید تا هم متنوع کار کنید و هم به خواسته ها تون راحت برسید .
16.عکس شخصیت شما که اگر سفید باشد دورش یعنی دیگه رفته فضا اگر سبز باشد شما خوب کار کردید و اگر زرد و یا قرمز باشد طرف در حال ناک اوت شدن است.
Last edited by gogole magole; 14-05-2007 at 12:41.
آموزش رو از پایه شروع کردی!خوبه ادامه بده...در ضمن عکس پست بالا خیلی بزرگه نصفش دیده نمیشه
اگه یه لطفی کنی راجع به ترسهای این عکس بالا یه کم توضیح بدی ممنون میشم...مگه با دزدا هم میشه رفیق شد؟
من تا حالا با دزد ها دوست نشودم میتونی رفیق باز بشیآموزش رو از پایه شروع کردی!خوبه ادامه بده...در ضمن عکس پست بالا خیلی بزرگه نصفش دیده نمیشه
اگه یه لطفی کنی راجع به ترسهای این عکس بالا یه کم توضیح بدی ممنون میشم...مگه با دزدا هم میشه رفیق شد؟
بعدش دیجی ممل اگه صفحه رو یکم بیار گوشه میتونی ببینیش
اینم لینکش که بتونی راحت عکسو ببینی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مراحل اضافی رو وقتی که میخوام وصل کنم وقتی سیدی4رو میزارم این پیقام رو میده ok میکنم بازی رو پاک میکنه.
![]()
اول بگو سیدی که خریدی از چه شرکتیه
بعدش بگو ببینم که کدوم نسخه رو نصب کردی؟
چون باید به ترتیب نصب کنی بعد واسط مینویسم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)