من بیشتر با رادون حال میکنم .....
میشه فرق رادون و جی فرس رو بگید؟
من بیشتر با رادون حال میکنم .....
میشه فرق رادون و جی فرس رو بگید؟
به نظر میرسه کارتGDDR3 9500 در 28 ژوئن عرضه میشود
بازم مقایسه کلی کارتهای nvidia
![]()
انودیا به پشتیبانی کارت های خود از DirectX 11 می اندیشد
بالاخره بعد از این همه مدت مشخص نشد که آیا NVIDIA از DX10.1 پشتبانی می کند یا نه؟ یا اینکه هدفش پشتیبانی نسخه 11 هست!
در حال حاضر کارت GTX 280 که از نسخه DX10 پشتیبانی می کند در این حین خبرها حاکی از آن هستند که انودیا از پشتیبانی 11 DX در کارت های بعدی خود در سال آینده خبر می دهدبا این وجود آیا ATI هم در سری R8xX از این نسخه پشتیبانی خواهد کرد اینها مسائلی می باشد پشت پرده که بعداً مشخص خواهد شد
Last edited by javadshahvand; 09-07-2008 at 16:22.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
انودیا خود را برای DirectX 11 آماده میکند Microsoft's رسماً اعلام کرده که 11 DX را در تاریخ 26 آگوست برای نسل بعدی کارت گرافیک عرضه میکند اینجور که معلومه از ویستا و ویندوز 7 پشتیبانی میکند (که در اصل نسخه کامل شده DX10 می باشد)
در بر داشتن ویژگیهای همچون
tessellation, multithreaded rendering, compute Shaders, Shader Model 5, and more.
The conference details are
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام . ببخشيد مي دونم كه جاي اين بحث من اينجا نيست ولي مجبورم . مي خواستم بدونم كه كارت گرافيك
Sapphire ati 3850 512mb pci-e با قيمت 250000 تومان خوب است يا نه در ضمن از لحاظ كار و خوبيش در حد كدوم مدل nvidia هست . اگر هم خوب نيست لطفاً يك كارت گرافيك كه قيمتش دور و بر همين حدود باشه بگين مخصوصاً براي گيم .
آیا ماکروسافت با انویدیا کنار می آید. DX11 که به احتمال 90 در صد به اتی واگذار میشود.ولی آیا ماکروسافت ممکنه DX10.1 رو به انویدیا و 11 رو اتی اختصاص بده؟انودیا خود را برای DirectX 11 آماده میکند Microsoft's رسماً اعلام کرده که 11 DX را در تاریخ 26 آگوست برای نسل بعدی کارت گرافیک عرضه میکند اینجور که معلومه از ویستا و ویندوز 7 پشتیبانی میکند (که در اصل نسخه کامل شده DX10 می باشد)
یعنی چی با Nvidia کنار میاد مگه تا الان Nvidia ورژنی از Directx رو پشتیبانی نکرده خوب زمانش که برسه هم Nvidia و هم Ati کارتهای DX11 رو بیرون میدن .
ببینید یک سری مساءل باعث شد که ماکروسافت از ارایه امتیاز 10.1 به انویدیا چشم پوشی کنه و همچنین بازار اتی رو که به شدت به سمت سقوط میرفت رو دوباره برگردونه (با کارآیی 10.1 کاری نداریم ولی خب یک امتیاز محسوب میشه و میل خریدار رو واسه خرید بیشتر میکنه).یعنی چی با Nvidia کنار میاد مگه تا الان Nvidia ورژنی از Directx رو پشتیبانی نکرده خوب زمانش که برسه هم Nvidia و هم Ati کارتهای DX11 رو بیرون میدن
خودتون هم میدونید که سری 9 و GTX برای طرفداران انویدیا جذابیت خاصی نداشت.
حال سولم این بود که آیا واقعا مایکروسافت جریان 10.1 رو دوباره تکرار میکنه ؟
به نظر میرسه این اتفاق نیا فته. و انویدیا رو با 11 ببینیم.
ATI Radeon HD 4650 First Pictures
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)