برای استفاده از 8800GT این سیستم مشکلی نداره؟
CPU:athlon64 3500
MAIN:Asus M2V
ram:1 gig patriot
power:480 Green
در ضمن جریان این pci express 2 چیه؟بیشتر این مد نظرم هست که 8800 جی تی مشکلی با این مین بورد نداره؟با تشکر....
برای استفاده از 8800GT این سیستم مشکلی نداره؟
CPU:athlon64 3500
MAIN:Asus M2V
ram:1 gig patriot
power:480 Green
در ضمن جریان این pci express 2 چیه؟بیشتر این مد نظرم هست که 8800 جی تی مشکلی با این مین بورد نداره؟با تشکر....
قیمت نرمالش چقدر باید باشه؟قیمت جهانیش که 249 دلاره!ولی تو ایران با چه قیمتی میشه خرید که ادم احساس نکنه سرش کلاه رفته!!البته ناگفته نماند رایان صبا هم گرون میده.اخه اونم 340 تومن میفروشه!
دوستان هیچ گونه عجله ای نداشته باشید.
کم کم برندها وارد بازار میشن الان دو برند XFX و اسمش نمیدونم فاکسویژن چی بود اما ویژن توش داشت.الان تو بازار قابل دسترسه(حداقل تو شهر ما)و inno3d هم کم و بیش وجود داره.
ایکس اف ایکس 340 و ویژن 310 تومن در ضمن من رو کارتن هاشون نگاه کردم. هیچ فرقی با هم ندارند.
در ضمن ویژن گارانتی یک ساله داره.که این میتونه از قلابی بودنش جلوگیری کنه.
پیشنهاد میکنم عجله نکنید منتظر برندهای دیگه هم باشید.
با زیاد تر شدن برندها قیمته هم کاملا تغییر خواهد کرد و کاسته خواهد شد.
قیمت معقول این کارت 280 تومن میباشد.
ATI RADEON 3870
Ati 3870 میتونه با 8800 GT در یک رده قرار بگیره. ولی طبق گزارشات تو بعضی از بازیها 5 تا 10 در صد از جی تی اس ضعیفتر بوده.
Ati 3870 میتونه با 8800 GT در یک رده قرار بگیره. ولی طبق گزارشات تو بعضی از بازیها 5 تا 10 در صد از جی تی ضعیفتر بوده.
قطعات گرون شده یا سایتها قیمت ها رو بالا بردن؟
رایان صبا اسپارکل 8800 جی تی رو زده 350 تومن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه خبره؟
در خصوص 8800gt بايد بگم با توجه به عرضه كم اين محصول تا قبل از كريسمس در خيلي كشور ها مشكل گرون بودن قيمت وجود داره و وارد كننده ها هم اين قطعات رو به تعدا بسيار كم وارد مي كنند و با توجه به تقاضاي بالا فروشنده ها قيمت زيادي رو براي اين برد در نظر مي گيرند. اين مشكل احتمالاً تا پايان خريدهاي كريسمس ادامه داره و بعد از اون سريعاً مرتفع مي شه . من خودم اين كارت رو به قيمت 350 از مهبد سيستم خريدم
نكته مهم
دوستان عزيز در مورد كارت 8800GT بايد بدونيد استفاده از مادربردهاي با چيپ X38 كه PCIe2 رو ساپورت مي كنند كارايي كارت رو نسبتاً بالا مي بره پس اگر قصد ارتقاي كلي سيستمتون رو داريد حتماً به اين نكته توجه كنيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)