تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 37 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 367

نام تاپيک: بررسی جز به جز نوکیا E65

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

خداوکیلی گوشی باحالیه یک بار میخواستم بزنم تو خط این گوشی ولی دوربین این گوشی فلش نداره واقعا رقیب سر سختیه برای n73 سیمبین 9.1 هم داره مثل n73 ولی سیمبین همه ویرایش 3 سمبین هستند نرم افزاراشون به همشون میخوره فقط ورژن بالانتر امنیت بهتری داره در ضمن سرعت این گوشی در ورژن جدید n73 از این گوشی کمی بیشتر شده بود ورژن 2008 که واسه n73 امده واسه e65 چک کنید ببینید امده؟ در مورد مشکل شما دوست عزیز به مموریتون بر میگرده چینی نیست؟ اگه چینیه عوض کن

اگه نباشه جاش خالی می مونه darkangel85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بیشترین احتمالی که میدم برای مموری کارتت باید باشه اولآ که مموری کارتت اصله یا نه؟بعد چند گیگ هستش؟حالا یه امتحانی بکن مموری رو در بیار حالا منو رو بزن ببین زودتر باز میشه یا نه؟به احتمال خیلی زیاد باید سریعتر باز بشه اگه همچین چیزی شد یه بار مموری رو اگه امکانش هست از طریق کامپیوترت فرمت کن یه بارم از طریق گوشی اگه باز هم درست نشد بدون مشگل ار مموری کارتته ( برای محض احتیاط یه بارم میتونی خود گوشی رو فرمت کنی ولی اگه اینکار رو کردی مموری رو در بیار موقع فرمت حالا وقتی گوشیت بالا اومد منو رو بزن ببین زود باز میشه یا نه ) راستی اگه خواستی فرمت بکنی مواظب باش بک آپ یادت نره و حتمآ خبرشو بده که درست شد یا نه
    خداوکیلی گوشی باحالیه یک بار میخواستم بزنم تو خط این گوشی ولی دوربین این گوشی فلش نداره واقعا رقیب سر سختیه برای n73 سیمبین 9.1 هم داره مثل n73 ولی سیمبین همه ویرایش 3 سمبین هستند نرم افزاراشون به همشون میخوره فقط ورژن بالانتر امنیت بهتری داره در ضمن سرعت این گوشی در ورژن جدید n73 از این گوشی کمی بیشتر شده بود ورژن 2008 که واسه n73 امده واسه e65 چک کنید ببینید امده؟ در مورد مشکل شما دوست عزیز به مموریتون بر میگرده چینی نیست؟ اگه چینیه عوض کن
    مموری رو برداشتم فقط یکم بهتر شد!!!!
    یعنی با مموری مثلا حدود 5 تا 6 ثانیه طول میکشه با منو بالا بیاد ولی بدون ممودی چیزی حدود 4 5 ثانیه!!!!!!
    مموری رو از کجا بفهمم اصله یه نه؟!!! روش که چیزی ننوشته!!

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

یک مموری دیگه ازمایش کن ببین نوشته های رو مموری مات نیستند؟ ببین اینطور که تو میگی نشون میده که مموری تقلبیه 5 ثانیه که 73 معمولی وتی تازه امده بود همون ورژن اول باز مکرد این غیر عادیه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من یه گوشی دست دوم خریدم
    سرعتش خیلی پایین است نمی‌دونم چرا

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

گوشی رو اپدیت کنید باید درست بشه

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض مموری

مموری رو برداشتم فقط یکم بهتر شد!!!!
    یعنی با مموری مثلا حدود 5 تا 6 ثانیه طول میکشه با منو بالا بیاد ولی بدون ممودی چیزی حدود 4 5 ثانیه!!!!!!
    مموری رو از کجا بفهمم اصله یه نه؟!!! روش که چیزی ننوشته!!

عزیز من برای من هم این مشگل بود اگه میتونی یه بار هم گوشیتو فرمت کن هم مموری کارتتو وگرنه زیاد به چینی بودن و ژاپنی بودن مموری نیست من الان خودم مموری کارتم روی این گوشی 2 گیگ هستش و چینی ولی هیچ مشگلی ندارم به نظر من بهترین کار اینه که یه بار گوشیتو فرمت کنی مموری کارتتم فرمت کن اگه باز دیدی درست نشد ببر به ورژن 3.0633.69.00 آپدیت کن ( من با آپدیت کردن اختلاف سرعتی ندیدم ) ولی اگه میبینی مشگل داری شاید بتونی با آپدیت کردن مشگلتو حل کنی راستی گوشیت گارانتی اتصالات نیست؟اگه هست که ببری برات مجانی آپدیت میکنن.
    خبرشو حتمآ بده

7. این کاربر از sarmast65_ata بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض فرمت

من یه گوشی دست دوم خریدم
    سرعتش خیلی پایین است نمی‌دونم چرا

شما هم همینطور هم گوشیتو یه بار فرمت کن هم مموری کارتتو ( مموری کارتو یه بار از کامپیوتر فرمت کن یه بارم از طریق خود گوشی ) اگه دیدی درست نشد آپدیت کن ولی به احتمال خیلی زیاد باید با فرمت درست بشه.
    حتمآ خبرشو بده
    Last edited by sarmast65_ata; 29-09-2008 at 18:48.

9. این کاربر از sarmast65_ata بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه darkangel85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

عزیز من برای من هم این مشگل بود اگه میتونی یه بار هم گوشیتو فرمت کن هم مموری کارتتو وگرنه زیاد به چینی بودن و ژاپنی بودن مموری نیست من الان خودم مموری کارتم روی این گوشی 2 گیگ هستش و چینی ولی هیچ مشگلی ندارم به نظر من بهترین کار اینه که یه بار گوشیتو فرمت کنی مموری کارتتم فرمت کن اگه باز دیدی درست نشد ببر به ورژن 3.0633.69.00 آپدیت کن ( من با آپدیت کردن اختلاف سرعتی ندیدم ) ولی اگه میبینی مشگل داری شاید بتونی با آپدیت کردن مشگلتو حل کنی راستی گوشیت گارانتی اتصالات نیست؟اگه هست که ببری برات مجانی آپدیت میکنن.
    خبرشو حتمآ بده
    تمام این کارا که گفتین رو انجام دادم (البته به جز آپدیت)
    کلا وقتی دکمه منو رو میزنین باید بلافاصله بیاد یا یکم طول میکشه؟!!!
    بعد از انجام این کارا وقتی دکمه منو رو میزنم حدود 3 ثانیه بازم طول میکشه تا بیاد بالا!!!!!!!!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

هم مموری کارت و هم خود گوشی فرمت کردم ولی زیاد فرقی نمی‌کنه
    تازه برای نصب برنامه خیلی مشکل دارم. هنوز نتونستم گوشی هک کنم یا برنامه‌هام ساین کنم
    اگر بتونید کمکم کنید خیلی مچکر میشم چون خیلی تعریف e65 شنیده بودم ولی تا جوابگوی کارهام نبوده

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض 3ثانیه خوبه

تمام این کارا که گفتین رو انجام دادم (البته به جز آپدیت)
    کلا وقتی دکمه منو رو میزنین باید بلافاصله بیاد یا یکم طول میکشه؟!!!
    بعد از انجام این کارا وقتی دکمه منو رو میزنم حدود 3 ثانیه بازم طول میکشه تا بیاد بالا!!!!!!!!!!

دکمه منو رو وقتی گوشی بالا میاد اگه برای اولین بار میزنی آره باید یه 3 ثانیه ایی طول بکشه ولی برای بار دوم یا چندم تا موقعی که گوشی رو ریست یا خاموش نکردی نه تا میزنی باید باز بشه با بدون مموری هم امتحان کردی؟یعنی مموری توی گوشی نباشه و منو رو بزنی باز طول میکشه؟اگه اینطوریه و یه بار هم فرمت کردی هم مموری و هم گوشیتو ببر آپدیت کن.بازم حتمآ خبرشو بده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •