سلام ممنون از جواب مجید جان
کیفیت فن اوا چطوره میشه یه کمی توضیح بدی. شنیدم ناجوره .
اندیشه و انلاین مودم همدیگه رو قبول می کنند یا نه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام ممنون از جواب مجید جان
کیفیت فن اوا چطوره میشه یه کمی توضیح بدی. شنیدم ناجوره .
اندیشه و انلاین مودم همدیگه رو قبول می کنند یا نه
کیفیت فن آوا متغیره اما با توجه به قیمتش، چندان بد نیست
اندیشه سبز نرخهاش بى جهت گرونه و کیفیتش در حد قیمتش نیست (درضمن 64 نامحدود نداره)
پارس آنلاین درحال حاضر خوبه و کیفیت مناسبى داره و سرعت 64 پارس آنلاین در حد 128 میرسه (این هم ترفندی براى اتمام سریع محدودیت حجمى مشترک) ولی 64 نامحدود نداره
خب انتخاب باشماست
اگه 64 نامحدود میخواى یا قیمت برات ملاکه همون فن آوا خوبه
اما اگه 64 با سرعت بسیار خوب میخواى و کیفیت برات مهمه ، پارس آنلاین گزینه خوبیه اما حیف 64 نامحدود نداره و چون سرعتش از حد استاندارد بالاتره اگه مراقب نباشى محدودیتت تموم میشه
درمورد مودم هم فکرکنم خودت باید زرنگ باشی چون در درجه اول به شما اصرار میکنند که باید از مودم خودشون استفاده کنید اما اگه از شما اصرار باشه فکر کنم کوتاه بیان
موفق باشید
سلام
کسی میدونه که مودم فن اوا رو شرکت های دیگه قبول می کنن. چون از قیمت از بقیه کمتره. از نظر فنی مشکل نداره؟اگه مال فن اوا رو بگیرم بعد پس می گیرن یا به بقیه می خوره.مشکل بستن سایتهای عادی رو چطور داره یا نه؟
مرسی ار راهنمایت
Last edited by ali26; 27-04-2008 at 18:34.
نمیدونم مدل مودم فن آوا چیه؟
در حال حاضر دو مدل مودم توى بورسند: Asus AM602 و Siemens C110 که توسط ISP های مختلف ساپورت میشن
موفق باشید
با سلام تو سایت فن آوا اونجایی که نرخ رو نوشته یه نوشته ویژه اینم یه نوع اکانته ولی نمی دونم منظوره از نامحدود وپژه چی هست کسی در این باره اطلاعی داره ممنون می شم منم در جریان بزاره
مدل مودم پارس آنلاين هم Symphony SY800C هست، مال فن آوا تا جايي كه من ميدونم، اون مدل Siemens هست كه گفتي!
البته پارس آنلاین مودم Asus AM602 هم ارائه میده![]()
من از مودم tp-link که از اندیشه خریده بودم دارم ،واسه پارس آنلاین استفاده میکنم .فقط اگه مودم پارس آنلاین رو نگیری باید قرارداد 3 ماهه ببندی...سرعتشم 256 هست ماهی 53000 تومان...خودتون تستش رو ببینید
اگه كسي از شما خودش تونسته اين مدم Siemens C110 رو از طريق USB نصب كنه، لطفا بهم پيغام بده
سلام.منظور از نامحدود اينه كه پهناي باندت اختصاصيه و بين ديگران تقسيم نمي شه ولي گرونه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)