تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 416 اولاول ... 121819202122232425263272122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

آخر فروم باز Genjo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L.A

پيش فرض

از کجا بگم که خدا رو خوش بیاد و هم بندگانشو!!!

ابتدا کونامه توسط بارونی که پین(لیدر آکاتسوکی)به وجود آورده جیرایا رو پیدا می کنه و حتی باهاش درگیر میشه ولی نمی تونه جلویه استاد سابقش مقاومت کنه .

در اینجا بود که پین برایه دفاع از کونامه وارد صحنه میشه و میاد با تکینک های مختلفش با جیرایا بزرگ می جنگه ولی هر حمله ای رو که انجام میده توسط جیرایا یا دفع و با پاسخ داده می شه!

برایه همین از تکنیک فوق العاده قویه خود که کپی کردن از خودش به 3 نفر دیگه که هر کدام از تکنیک های خاصی رو انجام میدادند درست میکنه.

ولی جیرایا از تکنیک جدیدی استفاده می کنه و در مقابل این سه شخصیت دفاع می کنه و حتی در یک حمله اونا رو ضخمی می کنه که منجر به از بین رفتنه کپی های لیدر آکاتسوکی و خودش میشه(؟)

ولی بازم پین زنده میشه و از خودش 6 تا کپی درست می کنه که هر کدومشون می تونند از عنصر ها ی خاصی استفاده کنند که این برایه جیرایا گرون تموم میشه.

در جنگی که بین جیرایا و 6 کپی از پین در میگیره و تکنیک های خاصی که بین این ها رد بدل میشه که حتی قویتره از تکنیک های هوکاگه ها هستش در نهایت منجر به کشته شدن جیرایا میشه که خودتون میدونید.(در صورتی که جیرایا می تونست فرار کنه ولی این کار رو نکرد و می خواست اگه هم کشته میشه پایان آبرومندی داشته باشه)

در پایان جنگ هم پین وقتی داشت به کپی های خودش نگاه می کرد گفت»:ما اگه رازمون رو نگه نمی داشتیم مطمئنن پیروز نمیشدیم.

و در آخر جملش میگه .:

"من تو را(جیرایا)در بالاترین حد ستایش می کنم .معلم سابقم
    Last edited by Genjo; 05-03-2008 at 00:22.

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

آقای Genjo خیلی خیلی ممنون.

ترجمه کار خودتون بود؟

من نمیدونستم که کی کشتتش.فقط میدونستم که اضای آکاتسوکی این کارو کردن.

اینطور که معلومه باید نبرد زیبایی بین ناروتو و پین بوجود بیاد.

هر چی باشه باید انتقام استادشو بگیره.مثل شیکامارو که انتقام گرفت.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L.A

پيش فرض

آقای Genjo خیلی خیلی ممنون.

ترجمه کار خودتون بود؟

من نمیدونستم که کی کشتتش.فقط میدونستم که اضای آکاتسوکی این کارو کردن.

اینطور که معلومه باید نبرد زیبایی بین ناروتو و پین بوجود بیاد.

هر چی باشه باید انتقام استادشو بگیره.مثل شیکامارو که انتقام گرفت.

سلام HPK34 عزیز.خواهش می کنم

ترجمه خودم با کمک یکی از دوستان بود.

احتمال جنگ بین پین و ناروتو کمه چون پین قدرتش خیلی خیلی بیشتر از ناروتو هست .مگه اینکه با کمک ساسکه یا کاکاشی انجام بشه که بعید میدونم(احتمالا اگه هم کسی بخواد به ناروتو کمک کنه اون شخص تنها سوناده می تونه باشه تا شاید انتقام جیرایا رو بگیره.)

ولی کلا حیف شد که جیرایا بزرگ کشته شد.(اوروچیمارو هم که احتمالا کشته شده(؟))

در ضمن:جیرایا فقط برایه ناروتو استاد نبود .اگه سوناده بتونه کشف رمز کنه و اطلاعاتی رو که در پشت غورباقه نوشته بود رو ترجمه کنه و به ناروتو بگه ...جیرایا نقش پدر خوانده ی ناروتو هم داشت.(البته یه کتاب هم هست که خدا کنه سوناده پیدا کنه)

البته وقتی که خوده جیرایا داشت می مرد تازه فهمید که ناروتو رو می شناخته و اسم این پسر بچه رو کجا شنیده!!!

پروفشنال fswteam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    The Desert Of Gaara

پيش فرض

سلام HPK34 عزیز.خواهش می کنم

ترجمه خودم با کمک یکی از دوستان بود.

احتمال جنگ بین پین و ناروتو کمه چون پین قدرتش خیلی خیلی بیشتر از ناروتو هست .مگه اینکه با کمک ساسکه یا کاکاشی انجام بشه که بعید میدونم(احتمالا اگه هم کسی بخواد به ناروتو کمک کنه اون شخص تنها سوناده می تونه باشه تا شاید انتقام جیرایا رو بگیره.)

ولی کلا حیف شد که جیرایا بزرگ کشته شد.(اوروچیمارو هم که احتمالا کشته شده(؟))

در ضمن:جیرایا فقط برایه ناروتو استاد نبود .اگه سوناده بتونه کشف رمز کنه و اطلاعاتی رو که در پشت غورباقه نوشته بود رو ترجمه کنه و به ناروتو بگه ...جیرایا نقش پدر خوانده ی ناروتو هم داشت.(البته یه کتاب هم هست که خدا کنه سوناده پیدا کنه)

البته وقتی که خوده جیرایا داشت می مرد تازه فهمید که ناروتو رو می شناخته و اسم این پسر بچه رو کجا شنیده!!!
    ایول بابا شما خیلی جلو هستید اگه می شه یه سایت بدید من مانگا ها رو با لینک مستقیم سری دانلود کنم اینطور که معلوم با مانگا سریتر پیش می ریم اما اخه اگه قسمتی توی مانگا باشه و کارتونشو نشون نده خیلی ضد حال اما یه ادرس بدید من برم دانلود کنم تا همین 391 اخه سایتی که من می رم برای دانلود مانگا اذیت می کنه

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

آقای Genjo اول اینکه ترجمتون خیلی عالی بود.

در مورد سوالتون هم باید بگم آره.ساسوکه(نامردیه که دومی نداره.)بعد از 2-3 سال که اوروچیمارو بهش تعلیم میده یهو تصمیم می گیره که بکشتش و اینکارو هم میکنه.البته اوروچیمارو کاملا نمیمیره و یه جورایی روحش و قدرتش میره تو بدن کابوتو.

من تمام اینا رو تو تاپیک قبلی خوندم.خیلی چیزای دیگه ای هم گفته شده که تعریف کردنش حوصله می خواد.

شما مثل اینکه خیلی ناروتو رو دست کم گرفتیتا.

من مطمئنم که همچین نبردی خواهد بود.

داره خودمونی میشه jangel girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان ببخشید یه چند وقتی نیومدم آ خه کار داشتم...من الان صفحه ی 391 مانگا هستم. جنگ ساسوکه و ایتاچی. اگر این جنگ را نبینید نصف عمرتان به هدر رفته! اما از یک چیزی سر در نمی آورم توی بعضی جا ها خوندم ایتاچی ساسوکه رو میکشه ولی اگه ساسوکه یکم دیگه تلاش کنه میتونه ایتاچی رو بکشه فکر کنم به خاطر اون هیولا یی بود که ایتاچی ساخت اسمش سوسانو بود . در این صحنه ایتاچی و ساسوکه کار خاصی
    نمیکنن در صحنه ی بعدی همون طور که میبینید روی صورت ایتاچی و ساسوکه آب ریخته یعنی داره بارون میاد
    بعد یک دفعه رعد و برق میشه ساسوکه از آسمون برق میگیره و میزنه به ایتاچی.. و بعد سا سوکه کف میکنه و میبینه منفجر شده بعد ساسوکه می بینه ایتاچی افتاده رو زمین ومیگه: من تونستم . و د وباره ایتاچی بلند میشه و ساسوکه میگه : خدا لعنت کنه تو رو. و قاتی میکنه
    ایتاچی میگه: ساسوکه تو قوی شدی خیلی قوی. بعد بلند میشه و یه هیولا درست میکنه به اسم سوسانو و
    میگه این آخرین تکنیک منه. تا بعد دوستان
    Last edited by jangel girl; 06-03-2008 at 14:51.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L.A

پيش فرض

ایول بابا شما خیلی جلو هستید اگه می شه یه سایت بدید من مانگا ها رو با لینک مستقیم سری دانلود کنم اینطور که معلوم با مانگا سریتر پیش می ریم اما اخه اگه قسمتی توی مانگا باشه و کارتونشو نشون نده خیلی ضد حال اما یه ادرس بدید من برم دانلود کنم تا همین 391 اخه سایتی که من می رم برای دانلود مانگا اذیت می کنه

سلام دوست عزیز.

این سایتی که من دارم ازش دانلود می کنم خیلی سریع آپدیت می شه و میشه گفت هر هفته مانگا های جدید رو آپ می کنه ولی فقط شما باید همون هفته دانلود کنید .

چون بعد از یک هفته مدت اعتبارش تموم میشه.ولی از همه ی سایت هاسریعتر اپ می کنه.

naruto-xx.blogspot.com

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L.A

پيش فرض

آقای Genjo اول اینکه ترجمتون خیلی عالی بود.

در مورد سوالتون هم باید بگم آره.ساسوکه(نامردیه که دومی نداره.)بعد از 2-3 سال که اوروچیمارو بهش تعلیم میده یهو تصمیم می گیره که بکشتش و اینکارو هم میکنه.البته اوروچیمارو کاملا نمیمیره و یه جورایی روحش و قدرتش میره تو بدن کابوتو.

من تمام اینا رو تو تاپیک قبلی خوندم.خیلی چیزای دیگه ای هم گفته شده که تعریف کردنش حوصله می خواد.

شما مثل اینکه خیلی ناروتو رو دست کم گرفتیتا.

من مطمئنم که همچین نبردی خواهد بود.
    مرسی

درباره جواب سوالتون باید بگم:

ساسکه تو این صحنه حق داشت که اوروچیمارو رو بکشه.چون دیگه فنی نداشت که به ساسکه یاد بده .در ضمن اگه تو اون قسمت اوروچیمارو رو نمی کشت(؟) نمی تونست که احتمالا در این قسمتش که ساسکه داره با ایتاچی می جنگه بیاد کمکش(؟)و همچنین اگه نمی کشتش .اوروچیمارو می خواست فن Immportal خودش رو سر ساسکه پیاده کنه و جسمه ساسکه رو تصاحب کنه

چون اوروچیمارو هنوز در ذهن ناخود آگاه ساسکه هست و حتی در جایی که داره جنگ رو از ایتاچی می بازه میاد کمکش(؟)البته هنوز معلوم نیست که کمکش می کنه یا نه ولی در قسمتی از مانگا خوندم که وقتی که ایتاچی جدیدترین فنش رو که توسط "مادارا"(توبی)یاد گرفته میاد و انجام میده.اوروچیمارو از ساسکه می خواد که آزادش کنه و اتفاقا هم ساسکه این کارو می کنه و لی هنوز معلوم نیست چه کمکی از دستش ساخته ست یا شاید اصلا نمی خواد کمکش کنه و فقط فقط می خواسته یه جوری از ذهن ساسکه آزاد بشه.

To Be Continue........

درضمن:تا اونجایی که من برداشت کردم.لیدر آکاتسوکی(پین)جتسو هایی خیلی قویتری نسبت به ناروتو داره.و سوناده هم نمی تونه دست رویه دست بگذاره و بیخیال این موضوع بشه چون اون می دونست که جیرایا کجا رفته و چی کار می خواد بکنه(همون عذاب وجدان خودمون)برایه همین مطمئنن باید شاهد جنگ سوناده با پین باشیم هرچند که ممکنه ناروتو هم نقش شهید حسین فهمیده فقید رو ایفا کنه
    Last edited by Genjo; 06-03-2008 at 15:44.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L.A

پيش فرض

سلام دوستان ببخشید یه چند وقتی نیومدم آ خه کار داشتم...من الان صفحه ی 391 مانگا هستم. جنگ ساسوکه و ایتاچی. اگر این جنگ را نبینید نصف عمرتان به هدر رفته! اما از یک چیزی سر در نمی آورم توی بعضی جا ها خوندم ایتاچی ساسوکه رو میکشه ولی اگه ساسوکه یکم دیگه تلاش کنه میتونه ایتاچی رو بکشه فکر کنم به خاطر اون هیولا یی بود که ایتاچی ساخت اسمش سوسانو بود . در این صحنه ایتاچی و ساسوکه کار خاصی
    نمیکنن در صحنه ی بعدی همون طور که میبینید روی صورت ایتاچی و ساسوکه آب ریخته یعنی داره بارون میاد
    بعد یک دفعه رعد و برق میشه ساسوکه از آسمون برق میگیره و میزنه به ایتاچی.. و بعد سا سوکه کف میکنه و میبینه منفجر شده بعد ساسوکه می بینه ایتاچی افتاده رو زمین ومیگه: من تونستم . و د وباره ایتاچی بلند میشه و ساسوکه میگه : خدا لعنت کنه تو رو. و قاتی میکنه
    ایتاچی میگه: ساسوکه تو قوی شدی خیلی قوی. بعد بلند میشه و یه هیولا درست میکنه به اسم سوسانو و
    میگه این آخرین تکنیک منه. تا بعد دوستان

سلام.

منم این جنگ رو دیدم و مانگایه 392 رو هم خوندم ولی نخواستم توضیح بدم چون شاید زیاد جالب نباشه که هنوز داستان رو ندونسته تشریح کنیم و نقدش رو بزاریم

اما اگه دوستان مایل بودن درباره اون جنگ هم توصیح میدم.

درباره سوالتون :

شما میدونید که چرا این دوتا می خواند همدیگرو بکشند و چرا همیچین اتفاق هایی افتاده؟؟؟؟

اگه بدونم شما چی رو متوجه نشدید می تونم از اونجایی که شما می خواید توضوح بدم .

داره خودمونی میشه jangel girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

[quote=Genjo;2168419]سلام.

منم این جنگ رو دیدم و مانگایه 392 رو هم خوندم ولی نخواستم توضیح بدم چون شاید زیاد جالب نباشه که هنوز داستان رو ندونسته تشریح کنیم و نقدش رو بزاریم

اما اگه دوستان مایل بودن درباره اون جنگ هم توصیح میدم.

درباره سوالتون :

شما میدونید که چرا این دوتا می خواند همدیگرو بکشند و چرا همیچین اتفاق هایی افتاده؟؟؟؟

اگه بدونم شما چی رو متوجه نشدید می تونم از اونجایی که شما می خواید توضوح بدم .[
    gejo جان من این را نمی فهمم توی بعضی از سایت ها نوشته ایتاچی ساسوکه رو میکشه و در بعضی دیگر نوشته ساسوکه ایتاچی رو میکشه بالاخره کدومش ؟ راستی 392 را از همین سایتی که گفتی دیدی خدا خیرت بده که اینو گفتی من الان میرم ببینم و به خاطر این می خوان همدیگر را بکشن که ایتاچی کل دهکده و مامان بابا ی هر دو شون رو کشته و ساسوکه هم میخواد انتقام بگیره
    Last edited by jangel girl; 06-03-2008 at 15:38.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •