[QUOTE=sajjadgameactor;2682130]بهتره که یکجا نایستی و دایم حرکت کنی و بهش تیر بزنی (دایم) نباید هم بگذاری همراهات سریع بمیرن[/QUO
ممنون که جواب دادی ولی با چی بهش شلیک کنم فقط قد یه نخود از جونش کم میشه
[QUOTE=sajjadgameactor;2682130]بهتره که یکجا نایستی و دایم حرکت کنی و بهش تیر بزنی (دایم) نباید هم بگذاری همراهات سریع بمیرن[/QUO
ممنون که جواب دادی ولی با چی بهش شلیک کنم فقط قد یه نخود از جونش کم میشه
[quote=MOH1366;2683805]
صبور باش یک ربع ساعتی باید مدام بزنیش![]()
بازيش چطوره ؟؟ ميارزه بخرم ؟؟ من بيشتر به گرافيك توجه ميكنم ..... اگه باهاله بگيرم ؟؟
Last edited by mohammad_twe; 22-07-2008 at 20:34. دليل: ن
سلام
حتما كليد E رو ميزني ! براي خروج از ماكو بايد كليد Q رو زد .دوستان من یه مشکل دارم.هر چی سعی میکنم Shepard و همراهانش از Mako پیاده نمیشن
وسط نرماندي يه جايي به نام Galaxy Map هست برو اونجا و يكي از اين سياره ها رو بزن !من یه جا رسیدم که 3 تا ماموریت داده .
یکیش گفته برو به Noveria
یکیش گفته برو Feros
یکیش هم گفته بچه فلانی رو نجات بده .
چی کار کنم ؟
چطور میشه اون قرارگاه رو ترک کرد ؟
بازي خوبيه ، گرافيكش هم خوبه ولي نبايد با كرايسيس يا COD4 مقايسش كرد . اگر انگليسيت خوبه و از سبك نقش آفريني خوشت مياد بخرش وگرنه توش گم ميشي !!بازيش چطوره ؟؟ ميارزه بخرم ؟؟ من بيشتر به گرافيك توجه ميكنم ..... اگه باهاله بگيرم ؟؟
----------------------------------------------------
راستي دو روز پيش براي بار دوم تمومش كردم ، مدال Romance رو هم با اشلي گرفتم![]()
نقش آفرینی یعنی چی ؟بازي خوبيه ، گرافيكش هم خوبه ولي نبايد با كرايسيس يا Cod4 مقايسش كرد . اگر انگليسيت خوبه و از سبك نقش آفريني خوشت مياد بخرش وگرنه توش گم ميشي !!
کسی نمیدونه مشکل چیه؟دوستان من یه مشکل دارم.هر چی سعی میکنم Shepard و همراهانش از Mako پیاده نمیشن
Last edited by sasanjfr; 23-07-2008 at 17:49.
سلام
اسم يه سبك از بازيها هست كه همونطور كه از اسمش پيداست خودمون در نقش كاراكتر مخصوصي قرار ميگيريم و بازي رو پيش ميبريم . در اكثر بازيهاي اين سبك هم با پيشرفت در بازي و گرفتن XP ، رتبه و يا Level مون ميره بالا . بيشتر با نام Role Playing Game يا RPG ميشناسيمش . چند تا از بازيهاي اين سبك هم ديابلو ، فال اوت ، فاينال فانتزي ، Lost Odyssey ، Pirates of The Burning Sea هستن .نقش آفرینی یعنی چی ؟
ساسان جان شما كليد Q رو ميزني بيرون نمياد ؟کسی نمیدونه مشکل چیه؟
درست شد حسین جان.کلید مربوط به holster کردن اسلحه ها،که مربوط به پیاده شدن از Mako هم هست تعیین نشده بود.خیلی ممنون![]()
رفیقم خریدش ... فردا ازش میگیرم تا نصب کنم.
تازه فهمیدم نقش آفرینی یعنی چی.
خوراکه خودمه.
از رفیقم گرفتم و نصبش کردم.
این دومین بازی از شرکت EA که واقعا باهاش دارم حال میکنم.
اولیش Crysis بود.
EA کم کم داره پیشرفت میکنه !!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)