در مورد گارانتيش هم صحبت كنيد لطفا
در مورد گارانتيش هم صحبت كنيد لطفا
حدود 10 هزار تومن قیمتشون بالاتره. اگه نگیم بدتر از بقیه برندها هستند ولی بهتر هم نیستند... تنها نکته مثبتش گارانتی آواژنگ است.
حافظه ی داخلی توو dvd-wr چیکار میکنه دقیقا ؟
دیروز دیدم که یه مدل پایونیر حافظه ی داخلی 8 مگ داره و سامسونگ هم همینطور ولی همهه ی این لیتون ها حافظه ی داخلیشوون 2 مگه ؟ حالا کدووم بهتره از نظر کارایی
اگه بخوام یه dvd-wr و یه dvd-rom بگیرم که کارایی خوبی داشته باشه و ساتا باشه شما کدووم مدلو پیشنهاد میکنین ؟ ( البتهwriter ، لایت اسکرایب داشته باشه ! )
همون مدل LiteOn LH-20A1L که من در موردش سوال کردم هم ساتا است و هم لایت اسکرایب داره!
ولی نمی دونم که الان تو بازار پیدا می شه یا نه ، لطفا اگر کسی اطلاع داره بگه .
يه dvd rw لایت اسکرایب داشته باشه asus1814bl يا liteon LH_20A1H كدوم رو بگيرم در ضمن گارانتي , محل خريد و قيمتشم بگيد
اساتید لطف کنین منو راهنمایی کنین
می خوام سیستم بگیرم منتظر جواب شما هستم :
حافظه ی داخلی توو dvd-wr چیکار میکنه دقیقا ؟
دیروز دیدم که یه مدل پایونیر حافظه ی داخلی 8 مگ داره و سامسونگ هم همینطور ولی همهه ی این لیتون ها حافظه ی داخلیشوون 2 مگه ؟ حالا کدووم بهتره از نظر کارایی
اگه بخوام یه dvd-wr و یه dvd-rom بگیرم که کارایی خوبی داشته باشه و ساتا باشه شما کدووم مدلو پیشنهاد میکنین ؟ ( البتهwriter ، لایت اسکرایب داشته باشه ! )
لطفا توضيح بدين
Last edited by mbfard; 24-01-2008 at 12:25.
تکنولوژی LightScribe روشیه که توسط اون درایو Writer شما به طور خودکار و با استفاده از نور لیزر طرح و یا نوشته مورد نظر شما رو روی CD یا DVD شما هک میکنه
امیدوارم جای درستی تاپیک زده باشم؛ فیمت dvd- ram های با قابلیت ری رایت از شرکت ماکسل رو می خواستم. با ظرفیت 4.7 گیگ. با ساپورت 3x سرعت رایت. ممنون از کمک تون
LiteOn LH-20A1L هم ساتا هم لاست اسکراب اگه نبود aSUS 1814BL
بافر فک میکنم رو سرعت رایت تاثیر داشته باشه
DVDROM: ASUS E 616 SATA
DVDRW: LiteOn LH-20A1L
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)