نه به اینکه قرار بود 15 مهر بیاد نه به این که معلوم نیست کی میاد
خوب شد من رفتم همون غیر انتفاعی ثبت نام کردم و به امید این تکمیل ظرفیت نموندم
![]()
نه به اینکه قرار بود 15 مهر بیاد نه به این که معلوم نیست کی میاد
خوب شد من رفتم همون غیر انتفاعی ثبت نام کردم و به امید این تکمیل ظرفیت نموندم
![]()
منم اشتباه کردم، It آزاد رو نرفتم... که حالا بخوام منتظر اینا بشم.
من It یpnu قبول شدم ولی تو تکمیل ظرفیت منتظر عمران غیر انتفاعی ام . موندم چه کار کنم اعصابم بهم ریخته .
منم مثل شما IT پیام قبول شدم و منتظر غیرانتفاعیم....عجب وضعیتیه ها همینجوری بلاتکلیف موندیم... آخه بدبختی اینه که اگه بری پیام ثبت نام هم بکنی تکمیل ظرفیت بیاد این قبلیه کنسل میشه!!!
سلام بچه ها سایت << دانش نیوز >> هر روز یه خبری راجع به مشکل تکمیل ظرفیت داره . من تازه چند روزی میشه که اونو پیدا کردم......
وقتی این صفحه رو باز کردید ؛ در گوشه ی سمت راست صفحه ، میتونید از آخرین اخبار مجلس و تکمیل ظرفیت با خبر بشید.( در منوی آخرین مطالب).کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Mahdi_Co_1368; 22-10-2008 at 00:25.
فکر نکنم حالا حالا ها بیاد
اینجوری کسایی که برای سال بعد ئایسادن خیلی بلا تکلیف شدن
فک کنم داره یه خبرایی میشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون موقع که بچه تر بودم، وقتی با کفشدوزک ها، مورچه ها و ... بازی میکردم دلم براشون میسوخت و ولشون میکردم. اما نمیدونم اینا چطور دلشون به حال ما نمیسوزه که این همه آدم رو اینقدر بازی میدن...
سخنگوي شوراي نگهبان از تاييد طرح افزايش پذيرش دانشجو در دانشگاههاي مادر و مهم دولتي در سال 1387 در جلسهي امروز (چهارشنبه) شوراي نگهبان خبر داد. دكتر عباسعلي كدخدايي با بيان اين مطلب به خبرنگار حقوقي ايسنا گفت: ايرادي كه شوراي نگهبان پيش از اين نسبت به اين طرح داشت از سوي مجلس شوراي اسلامي مورد اصلاح واقع شد و طرح مذكور در جلسهي امروز شوراي نگهبان مورد بحث و بررسي قرار گرفت و مغاير با قانون اساسي و شرع مقدس تشخيص داده نشد. وي همچنين با بيان اينكه طرح اصلاح آييننامهي داخلي مجلس شوراي اسلامي در جلسهي امروز - چهارشنبه - شورا مورد بحث قرار گرفته است، افزود: بخشهايي از آن مورد بررسي قرار گرفت و چون فرصت نبود استمهال شد. پيش از اين شوراي نگهبان، تبصره يك مادهي واحده اين طرح را با اصل 53 قانون اساسي مغاير شناخته بود.
Last edited by saeed.korn; 23-10-2008 at 11:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)