تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 800 اولاول ... 121819202122232425263272122522 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

14

سلام محمد رضاشما باید اولش یعنی قبل از اینکه بازی ها رو بنصبی ببینی با تجهیزات سخت افزاریت می خونه یا نه برای بالا بردن سرعت برنامه ی رجیستری آپتیمیزر فکر کنم تلفظش اشتباهه به هر حال توی همین فروم می تونی پیداش کنی نصب کن و از کلیه ی امکانات بهینه سازیش استفاده کن طول عمر ویندوزتون چقدره؟ آخرین ورژنش هم فکر کنم 3 باشه
    ممنون دنبالش مي گردم . من الان فكر كنم 1 و نيم يا دو سال بايد باشه كه ويندوز اكس پي پك دو روي سيستمم نصبه . مثلا من از همين سايت پي سي ورلد يه بازي گرفتم . گفته بود به كارت گرافيك 128 مي خوره . اما نصب كردم حالا سرعتش پايينه و اصلا نميشه بازي كرد . رمم هم 512 هست و سي.پي.يو من هم 2.53 . اگه متوجه شدين مشكل كجاست لطفاً به من يه كمكي بكنيد . ممنون ........

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ممنون دنبالش مي گردم . من الان فكر كنم 1 و نيم يا دو سال بايد باشه كه ويندوز اكس پي پك دو روي سيستمم نصبه . مثلا من از همين سايت پي سي ورلد يه بازي گرفتم . گفته بود به كارت گرافيك 128 مي خوره . اما نصب كردم حالا سرعتش پايينه و اصلا نميشه بازي كرد . رمم هم 512 هست و سي.پي.يو من هم 2.53 . اگه متوجه شدين مشكل كجاست لطفاً به من يه كمكي بكنيد . ممنون ........
    قبلا این مشکلو نداشتین؟
    نرم افزاری که علی جان گفتن قابلیت های فراوانی دارد آن را حتما دانلود و نصب کنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

از: وبلاگ ترفندهای کامپیوتر
    کپی کردن هارد به هارد اطلاعات
    جهت اجرای این آموزش باید کمی حرفه ای باشید و حواستان را جمع کنید . رایانه ها معمولا دارای یک هارد دیسک هستند . برای اولین قدم بهتر است که پارتیشن های هارد دیسک خودتان را نامگذاری کنید . برای این کار به My Computer رفته و روی یک پارتیشن کلیک راست کنید . گزینه Properties را انتخاب کنید . در پنجره باز شده شما می توانید نام پارتیشن را تغییر دهید . این کار را برای همه پارتیشن ها تکرار کرده و نام آنها را به خاطر بسپارید . حالا رایانه تان را خاموش کنید . شما هارددیسکی که می خواهید اطلاعات را از آن کپی کنید در اختیار دارید . به دقت ان را بررسی کنید .همه هارد دیسکها به وسیله یک نوع کابل به مادربورد متصل می شوند . در کنار محل اتصال کابل به هارد دیسک محل اتصال فیش برق یا همان POWER قرار دارد . اما مهمترین نکته که شما باید به آن دقت کنید جامپرها هستند . معمولا روی بدنه هارد دیسکها نحوه قرار گیری جامپرها توضیح داده شده است . جامپر یک قطعه ریز است که می توان به وسیله آن تنظیمات یک قطعه سخت افزاری را به صورت فیزیکی تغییر داد . در جدول موجود روی بدنه هارد دیسک به دنبال وضعیت Slave بگردید . شما باید جامپر هارد دیسک دوم را با توجه به توضیحات این جدول به حالت Slave تغییر بدهید . حالا در کیس رایانه خاموش را باز کنید . در کیس رایانه تان دنبال هارد خودتان بگردید . مشاهده می کنید که کابلی آن را به مادربرد متصل کرده است . این کابل معمولا دارای دو جای اتصال می باشد . ممکن است این کابل هم به هارد دیسک شما و هم به سی دی رام متصل باشد . شما می توانید از طریق همین کابل هارد دیسک دوم را به مادربرد متصل کنید . برای این کار می توانید جای اتصال دوم را از سی دی رام جدا کنید . به جای آن هارد دیسک را به این قسمت متصل کنید . حالا شما 2 هارد دیسک را از طریق یک کابل به مادربرد رایانه تان متصل کرده اید . هارد دیسک رایانه شما به عنوان میزبان و هارددیسک دوم به عنوان مهمان به حساب می آید . حالا باید برق مورد نیاز را برای هارد دیسک مهمان تامین کنید . به نوع فیش POWER هارد دیسک دقت کنید . یکی از این نوع فیشها احتمالا در رایانه شما به صورت آزاد وجود دارد . این کابل ها همگی به سیستم اصلی برق رایانه متصل هستند . یکی از این فیشهای آزاد را به هارد دیسک میمان وصل کنید . حالا باید رایانه تان را روشن کنید . به محض روشن شدن رایانه کلید Delete را فشار دهید تا وارد تنضیمات مادربرد شوید . این منو ممکن است با توجه به نوع مادربرد متفاوت باشد . اما معولا در اولین منو تنضیمات هارد دیسک تعیین می شود . به منوی Standard Cmos Features بروید . معمولا به صورت پیش فرض مادربرد های جدید برای شناسایی هارد دیسکها در حالت اتوماتیک تنظیم شده اند . اگر این گونه نیست شما تنظیم این قسمت را به حالت Auto تغییر دهید تا مادربرد به به صورت خودکار هارددیسک ها را شناسایی کند . این کار هم در قسمت باید صورت بگیرد . بعد از انجام این کار از این منو بیرون آمده و گزینه Save a Exit را انتخاب کنید . در صورتی که تمام مراحل را درست انجام داده باشید را یانه شما مثل سابق عمل می کند . ویندوز شما بالا می آید . اما با رفتن به قسمت My Computer متوجه اضافه شدن پارتیشن های جدید می شوید . پارتیشن های غریبه که نامشان برای شما آشنا نیست همان پارتیشن های هارد دیسک مهمان هستند . حالا اطلاعاتی را که لازم دارید بین دو هارد دیسک کپی کنید . دقیقا مانند زمانی که روی هارد دیسک خودتان اطلاعات رااز یک پارتیشن به پارتیشن دیگری کپی می کردید . بعد از تمام شدن کارتان دوباره رایانه تان را خاموش کنید . شما حالا باید همه چیز را به حالت اول برگردانید . هارد دیسک مهمان را با جدا کردن کابل های مادر برد و برق جدا کنید . وضعیت جامپر روی آن را دوباره به حالت اول برگردانید . این حالت روی بدنه هارد دیسک با عنوان Master مشخص شده است . اگر محل اتصال دوم روی کابل قبلا به سی دی رام متصل بود دوباره آن را به همان وضعیت برگردانید . در کیس را هم کاملا ببندید .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

14 كمك

قبلا این مشکلو نداشتین؟
    نرم افزاری که علی جان گفتن قابلیت های فراوانی دارد آن را حتما دانلود و نصب کنید:
    ببخشيد موقع امتحانات هم هست ما هي مزاحم ميشيم .
    اون نرم افزار را گرفتم . نرم افزا بسيار مفيدي بود . متشكرم . سرعت كامپيوترم تا حدودي بالا رفت . اما روي بازي ها هيچ تاثيري نداشت .
    نه قبلا اين مشكلو نداشتم . خوب همون طور هم كه مي دونيد هر چقد بازي ها جديد تر ميشن سيستم قوي تري مي خوان . البته مشكل من كه قبلا اينقدر نبود الان به جز بازي هاي 10 - 20 مگابايتي ، بازي هاي مثل need for speed pro street با سرعت كم اجرا ميشن . منم كه براتو گفتم فعلا از لحاظ سخت افزاري سيستم غير قابل ارتقاع هست . . در كل واقعا ممنونم . اين برنامه كاملا مفيد بود .
    =======================================
    اما يه مشكل ديگه هست اينم خيلي وقته دارم . وقتي با اينترنت اكسپلورر ميرم يه سايتي مثل كمياب آنلاين و .... و .... برام يه دفعه لود شدن قطع ميشه . يعني درست مثل اين كه سايت كاملا لود شده باشه توي status bar مي نويسه Done و تعداد زيادي از تصاوير رو نمياره و يا سر لود شدن گير مي كنه . قبلا هم اين سوال رو پرسيده بودم . شما گفتين توي منوي تولز يه كاري انجام بدم . والا اون گزينه اي كه گفته بوديد فعال بود . اگه ميشه راهنماييم كنيد .

داره خودمونی میشه PROSPPECH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

خوب سه درایو دارم درایو
    C که میخوام روش ویندوز رو نصب کنم، درایو D که هم همون ویندوزی که الان در حال اجراست و ازش استفاده می کنم(windows xp sp2 professional farsi) و و درایو E ، ویندوز dark edition توشه و از اونجا میخوام اینکارو بکنم
    1. خوب من از توی درایو
    E و مسیر مربوطه ویندوز dark edition ، Setup رو اجرا کردم و new instalition را انتخاب کردم، cd key رو هم وارد کردم و رسید به مرحله یه سری تنظیمات اولیه ، اونجایی که مسیر مبدا فایل های ویندوز(که همون مسیر مربوطه ویندوز dark edition روی درایو e) و مقصد رو هم (\windows) در نظر کرفته بود.
    خوب مشکل اینجاست که هنکام نصب ویندوز در ادمه نصب اونجایی که کامپیوتر
    restart میشه و شروع به کپی کردن فایلهای ویندوز میکند، پیغام می دهد که چند تا فایل(setupORG.Exe, Presetup.CMD,و چند تا فایل که مربوط به ظاهر ویندوز میشن مثل shellstyle.dllو...) کپی نمی شود ، ولی مطمئنم که اون فایلها در مسیر مربوطه در مبدا هستند و مشکلی هم ندارند. خوب من اونارو skip کردم وفایلها کپی شد ، کامپیوتر restart شد و در ادامه نصب، پیغام مبنی بر اینکه دو فsetupORG.Exe, Presetup.CMD, وجود ندارند(خوب درستم میکه)
    خوب نظر خودم اینهکه ممکنه از فایلهای ویندوزی(درایو
    D) که از اون نصب رو شروع کردم استفاده میکنه ، و دلیلش هم اینهکه هنکام نصب فایل mrt.exe که میدونید جزء فایلهای ویندوز windows xp sp2 professional farsi هستش داشت کپی میکرد که همچین فایلی توی ویندوز dark edition وجود نداره
    خوب امیدوارم چشماتونو درد نیاورده باشم
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    و اینکه یه سری منبع که بصورت تخصصی تری به ویندوز و پوشه های حاوی اون(مثل
    valuadd و components) پرداخته باشه

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    محمد رضا جان شما مقدار رم و سی پی یو تو بگم تحقیق کن ببین قابلیت اورکلاکینگ را داره مشخصاتش را هم با برنامه ی کم حجم و رایگان Cpu-zمی تونی ببینی اگه تمایل داشتی عکسشو بذار ببینم چه کار می شه کردم

این مشکل دومتون برمی گرده به دو مورد که باید بررسی بشه اولیش خود بروزر هست دومی Ispاست شما اگر با یه Ispدیگه نتیجه گرفتی یعنی یا در زمان شلوغ که به اینترنت متصل شدی ولی اگه حل نشد از مرورگری چون اپرا استفده کن که خیلی سریع عکس ها را لود می کنه البته به Dnsهم می تونه برگرده.
    موفق باشید

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

Prosppech جان

اتفاقا چشمام اذیت شد!!

جمله بندیت هم یک کم نامفهوم بود من فکر میکنم چون گفتید سی دی مشکل نداره باید مسیر را به طور دستی بهش بدین تقریبا مثل نصب وین مدیا سنتر که البته دو سی دی داره .

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام آموزش امروز
    شاید شده کیجن یا کرکی را دانلود کردید و هر چند آنتی ویروس می گه مشکلی نیست ولی شما شک دارید و مواردی از این قبیل...
    برای آنکه فایل یا برنامه ی مورد نظر را اجرا کنید چه می کنید؟(نکنه برین خونه ی همسایتون و اونجا امتحان کنید!!)اما یک راه منطقی و کاربردی وجو داره بله Run Asاین گزینه را می توانید با راست کلیک روی هر برنامه ای مشاهد کنید با زدن تیک قسمتی که در تصویر مشخص است شما کاری می کنید که فایل یا برنامه نتونه در محتوای دیسک و رجیستری تغییری ایجاد کنه و اگرم بخواد ویندوز طی پیامی به شما اعلام می کنه البته اینم رو بگم برای برنامه هایی که نصب می شند یا بهتر بگم اینستالینگ اپلیکیشن به این روش جواب نمیده
    موفق باشید
    تصویر:

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

14

اين هم عكس هايي كه گفته بوديد با cpu-z بگيرم :

در مورد مشكل دومم من دارم از موزيلا فايرفاكس هم استفاده مي كنم . فقط مي خواستم بدونم كه راهي براي تعمير اينترنت اكسپلورر هست يا نيست كه معلوم شد نيست .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض جلوگيري از تزريق تصادفي فايلهاي رجيستري

به صورت مادرزاد اگر روي فايلي با پسوند reg دو بار کليک کنيد يعني اجرا نماييد ، محتواي آن فايل در رجيستري سيستم تزريق مي شود. شما مي توانيد اين وضعيت را تغيير داده تا به جاي تزريق شدن ، محتواي چنان فايل هاي مورد ويرايش قرار گيرند. ابتدا وارد رجيستري شويد و مسير زير را طي کنيد :
    HKEY_CLASSES_ROOT\regfile\shell
    در سمت راست پنجره مقدار Default را به کلمه Edit تغيير دهيد. اکنون از رجيستري خارج شويد. حال شما با دابل کليک کردن روي فايل هاي reg مي توانيد محتواي آن را با Notepad مورد ويرايش قرار دهيد و اما اگر بخواهيم فايل با پسوند reg را به رجيستري تزريق نماييد مي توانيد با کليک راست کردن روي آن فايل و انتخاب گزينه Merge اين عمل را انجام دهيد.
    Last edited by mohammadrezams; 31-01-2008 at 18:46.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •