بازیشو دیدم خونه رفیقم .. چرا اینقدر مثل کال آف ساختن
گیم پلی بازی ... اسلحه ها ... حتی اون قطب نمایی که ماموریت رو نشون میده خیلی شبیه کال آف شده
ولی در کل انصافا بازی خفنیه![]()
بازیشو دیدم خونه رفیقم .. چرا اینقدر مثل کال آف ساختن
گیم پلی بازی ... اسلحه ها ... حتی اون قطب نمایی که ماموریت رو نشون میده خیلی شبیه کال آف شده
ولی در کل انصافا بازی خفنیه![]()
یکی نمیدونه چطور میشه بازی رو آنلاین بازی کرد؟
بازي wolfenstein را همين الان تموم کردم گفتم نظرمو در باره اين بازي بدم.
معمولا بازيهارو بر اساس 4 مشخصه مورد ارزيابي قرار ميدن.(گيم پلي -جذابيت-صدا-گرافيک)
------------------------------------------------------------------------------
1گيم پلي : بازي ولفنشتاين و doom از جمله بازي هايي هستند که سبک شوتر اول شخص را متحول ساختند .
پس سازندگان اين سري از بازي ها وظيفه سنگيني بر عهده دارند چون نه تنها بايد اصول قبلي بازي را حفظ کنند
بلکه انتظار مي رود تا تحولات جديدي نيز در بازيها به نمايش بگذارند. سازنده بازي يعني (raven software)
حتما از بازيهاي مدال افتخار و farcry2 را خيلي دوست داشتند. که با کمي جوهره ولفنشتاين اين قسمت از بازيو روانه بازار کردند.
بازي داراي تنوع اسلحه بود که براي بازيباز همه گونه امکانات فراهم مي کرد تا با دشمنان رودرو شود .
يک نوع سيستم upgrade سازي براي اسلحه ها بود که در روند بازي تاثير چنداني نداشت چون تفاوتي بين يک اسلحه معمولي با اسلحه
به روز شده نبود. نکته مهمي که بايد به گيم پلي ايراد گرفت اين که بازي اصلا به اصول شماره هاي قبلي پايدارنبود.
بازيباز به هيچ وج اقدام به RUN يا دکمه دويدن نمي کند چون تصوير به شدت تکان خورده و موجب سرگيجگي ميکند.
وجود 4 نيرو در بازي تاثير به سزايي در بازي داشت .BJ (شخصيت بازي) با مدالي که بدست مي اورد
4 نيرو بدست مي اورد که کارهاي مختلفي انجام ميدهد. ولي وقتي سپر دفاعي وجود دارد چه نيازي به کند کردن زمان يا برعکس.
-----------------------------------------------------------------------------------
2جذابيت: يکي مهمترين عوامل براي جذاب شدن يک بازي داستان درگير کننده و هوش مصنوعي همرزمان و دشمنان است ولي متاسفانه در اين بازي از
همه چيز خبر بود به جز اين دو مورد ..داستان بازي سرو تهي نداشت کل بازي travling از يه کوچه به کوچه ديگه بود مراحل کاملا تکراري
از اين کوچه به اون کوچه باز هم دوباره همون کوچرو برميگردي تکرار تکرار تنها اولويت در اين بازي هستش که به پيکره اصلي بازي صدمه
جدي وارد کرده. ...هوش مصنوعي بازي هم افتضاح محض هستش از همون مرحله اول بازي همرزممان دقت کردم
به مدت 10 دقيقه همينطور به در بسته شليک کرد . همرزم هايمان طوري در بازي رفتار ميکردند (مخفي ميشدند -
سنگر مي گرفتند )انگار اتفاق خيلي مهمي قراره بيفته . در مقابل هوش مصنوعي دشمنانمان مقداري راضي کننده بود البته در very hard
بازي در normal و hard تفاوت چنداني ندارد وفقط تعداد نارنجک هاي پرتابي بيشتر ميشد.
اسان براي بازيبازهاي amator و اسانتر براي بازيبازهاي حرفه اي بدون هيچ مشکلي مي توان همه را کشت و رد
شد دشمنان وقتي وارد محلي ميشدند اول از جلوي شخصيت بازي رد ميشدند
يه جايي سنگر مي گرفتند بعد شليک ميکردند تازه اگر گلوله ها مي خورد. سيستم راهنمايي بازي هم روند بازيو بسيار اسان ميکرد
در بعضي مواقع هم بسيار سردمگم کننده بود. روند بازي کاملا خطي هستش و هيچ مشکلي در ادامه مسير ايجاد نمي کرد .
در بعضي از مراحل من خودم دشمن داشت منو با تير ميزد ولي من به دنبال پول بودم
.-------------------------------------------------------------
3-موزيک وصدا: در اين بازي موزيک هيچ تحولي در بازيباز به وجود نمي اورد و در بسياري از مراحل که درگيري و جنگ وجود دارد
موزيکي وجود ندارد . صدا گذاري خود شخصيت خوب کار شده . صداي اسلحه ها هم بسيار جالب و شنيدي کار شده است .
دوبله بد در دوستان تقريبا صداي همهشان با هم يکي است . نازي ها هميشه و در هر مکاني داد ميزدنندSPYجاسوس ..جاسوس...
------------------------------------------------------------------------
4-گرافيک: شايد يکي از مشخصه هاي خوب اين بازي گرافيک ان است .اشيا و لوازم به خوبي متلاشي ميشدند. ماشينها به خوبي منفجر شده و
تيکه تيکه مي شدند. گرافيک بازي از دموها بهتر بود. نازيها به خوبي بدنشون از هم جدا ميشد .شايد به خاطر صحنه هاي خون و خطرناک اين بازي داراي
درجه سني بالايي خواهد شد. -------------------------------------------------
(شايد اگه داستان بازي بهتر بود ميشد بر روي گيم پلي بد بازي پرده بندازد و ديده نشود)
(دموها بي مهتوا و بي تا ثير بودند)
(شايد اگر نام بازي يک چيز ديگر بود بهتر ميشد با بازي کنار امد. نام بازي برازنده اين بازي نيست)
Last edited by Layken; 11-12-2009 at 00:41.
عزیز جان خوب ملوم شبیه cod هست چون هردو مربوط به جنگ جهانیه
ولوکیشنها واسحله های مربوط به اون دوره رو طلب میکنه
در ضم اگه شما نسخه یکو بازی کرده باشی این حرفو نمیزدی![]()
واااااااااااااااي!ديوونه شدم.اين مگس گنده ههه ..................... رو چجوري بكشم .پدرسوخته عوضي تميشه كشتش.
دوست عزیز برای از بین بردنش باید پشت ضدهوایی بشینی و دکمه 2 رو بزنی تا قدرتی که باعث افزایش قدرت اسلحه میشه فعال بشه ، بعد هم به نقاط قرمز روی دم شلیک کن، با 4 بار تکرار این کار کارش تمومه!
همه كه دارن تو زمينه ي گيم پلي اين بازي به به و چه چه ميكنن.آدم نميدونه به حرف كي گوش بده!!!![]()
اتفاقا من نسخه ی یک رو تا آخرش رفتم.عزیز جان خوب ملوم شبیه cod هست چون هردو مربوط به جنگ جهانیه
ولوکیشنها واسحله های مربوط به اون دوره رو طلب میکنه
در ضم اگه شما نسخه یکو بازی کرده باشی این حرفو نمیزدی![]()
حوصله ندارم همه صفحات رو بخونم(:. شما در مورد نسخه چندش صحبت می کنید؟
سلام
مطمئنا این نظر شخصی شماست . چون منی هم که بازی رو تموم کردم با شما مخالفم. فقط شاید در مورد گرافیک می تونم موافق شما باشم. ولی روند بازی و گیم پلی نقاط قوت بازی بودن که من رو پای بازی در آخر نگه داشت، چیز هایی که شما به شدت کوبیدید. در هر صورت من به نظر شما احترام میزارم ولی نظر من کاملا با شما در تضاده.
با تشکر...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)