ته شده توسط hamid_hitman47
تو این یه هفته ای که بازی رو گرفتم:
به نظر من که گیم پلیش فوق العاده....شوت ها و پاس ها که خیلی طبیعیه...مخصوصا شوت از راه دور ها و سانتر های بلند و 40 _50 متری که واقعا حرفه ای و خیلی هم کاربردی شده...درست مثل فوتبال واقعیه...کنترل دروازه بان هم تو هر زمانی که دوس داشته باشی هم خیلی ایده جالبی بود...قسمت Be A Pro که یک قسمت جدید تو بازی های فوتبال هست هم خیلی هیجان آور و جذابه...
سختی بازی هم اصلا غیر طبیعی نیست ...واقعا تیم های حریف هوش مصنوعی خوبی دارند و خیلی خوب بلدند کارای تدافعی رو انجام بدند و این یه خورده بازی رو سخت تر و البته جذاب تر کرده...اون قسمتی که هم میتونی یه ترکیب دلخواه واسه خودت بچینی هم خیلی خوبه...به دوستان پیشنهاد میکنم حتما یه سری بهش بزنند......
تاکتیک های بازی (همون 2_4_6_8 ) خیلی کاربردی شدند و تو هجوم و دفاع خیلی به آدم کمک می کنند...
یه نکته ی جالبه دیگه اینه که میتونی تو بازی علاوه بر آمار بازی تعداد پاس های کوتاه و بلند و وپاس های عمقی تیم خودت و حریف رو مشاهده کنی که خیلی جالبه.....در کل باید بگم که گیم پلی بازی خیلی پیشرفت کرده ....
البته گرافیک بازی حرف زیادی واسه گفتن نداره و تغیر زیادی نکرده....ولی با گیم پلی عالی که فیفا پیدا کرده این مورد رو میشه نادیده گرفت..........
این نظر شخصی من بود...