سلام
ترو خدا کسی کمکم کنه. بابا گیر کردم.
سلام
والا من نمی دونم دوستان بر چه پایه و دلیلی میگن گرافیک بازی پایین هست!من یه عادت دارم وقتی یه بازی رو تازه نصب می کنم تمام تنظیمات گرافیکی رو می برم بالا و بعدش میرم توی بازی.وقتی وارد این بازی شدم تنظیمات رو بردم بالا و رفتم سراغ new game و assault on dark athena.وقتی گرافیک بازی رو دیدم کف کردم!!کیفیت نور پردازی و تکستچرها عالی بودن!همه ی اشیاء با کیفیت و دقت عالی ساخته شده بودن!والا به نظر من گرافیک بازی از اون گرافیک های خفن هست.و از همه جالبتر این هست که با اون گرافیک بالا و جزئیات عالی بالای 50 فریم می گرفتم!
من زدم عكس باز بشه تا كمكت كنم ولي از بس سرعتم پايينه و تو هم حجمشو زياد كردي و بد جايي هم آپلود كردي نتونستم ببينمش .سلام
ببين اگر ميتوني حجمشو كم كن و برو اينجا آپلود كن
upload.--------.com
سايت هاي ديگه اي هم هستن ولي اين خيلي راحت و سريعه
سلام ممنون اون مرحله ای که توش باید بری یه ماسک گاز برداری بعد بر میکردی میبینی که اون زندانی را کشتند من نمیدونم چه کار کنم؟
اینم عکس اون مرحله حجمش را کم کردم: حجم فایل:105kb
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دقيق يادم نيست ولي فكر كنم از پل روبه روييت بايد عبور كني و وقتي به درش رسيدي ميبيني كه بسته ست و بايد از جعبه ها و ديوار بري بالا تا برسي اونورش.
وسط پل هم يكي از اون عنكبوت هاي تورنت دار جلوت سبز ميشه و يكمي از پل رو خراب ميكنه!
برو اونجا ببين ميتوني ردش كني ؟!
من تو Dark Athena اونجا که باید با این زنه که لباس قرمز داره بجنگی موندم چجوری باید بکشمش !؟ فکر کنم آخرایه بازیه
اونو باید موقعی که بین اونجایی که درش باز هست شلیک کنی تا بیفته پایینمن تو Dark Athena اونجا که باید با این زنه که لباس قرمز داره بجنگی موندم چجوری باید بکشمش !؟ فکر کنم آخرایه بازیه
نفهمیدم !
کجا درش باز هست؟
ببین این یارو یا میره چپ یا راست دیگه ، خب ؟نفهمیدم !
کجا درش باز هست؟
وقتی به وسط رسید شروع کن به زدنش اینقدر بزن تا به دیوار برسه خلاصه اینکه از اونجا آخرش می افته پایین !
البته علي جون اول در بسته هست كه بايد با اون اسلحه كه فكر كنم اسمش هم SCAR Gun بود بزنه به كليدش تا در باز بشه بعد اون كار رو بكنه يعني وقتي اومد وسط بزنه تا بيوفته پايين .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)