تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 45 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 449

نام تاپيک: آموزش و سوالات مربوط به استفاده از دستورات Sql در دلفی

پروفشنال as13851365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    لیبدرا

پيش فرض

من وقتی که مقدار select * into را در سایت جستجو می کنم پیغام زیر را نشان می ده
    Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 35 bytes) in /home/p30world/public_html/forum/search.php on line 956

در ضمن اگه می شه کمی درباره کاربرد select * into اون هم برای استفاده در بانک دیگر توضیح بدید

ado1.SQL.Add('select * into table1 in bookk.db from table1');
    من برای بانکم پسورد گزاشتم و وقتی که از دستور بالا استفاده می کنم پیغام خطا می ده که پسورد خالی است

حـــــرفـه ای F A R H A D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من وقتی که مقدار select * into را در سایت جستجو می کنم پیغام زیر را نشان می ده
    Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 35 bytes) in /home/p30world/public_html/forum/search.php on line 956

در ضمن اگه می شه کمی درباره کاربرد select * into اون هم برای استفاده در بانک دیگر توضیح بدید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من برای بانکم پسورد گزاشتم و وقتی که از دستور بالا استفاده می کنم پیغام خطا می ده که پسورد خالی است
    از اونجا كه احتمالا از paradox استفاده ميكنيد، قبل از اجراي كوئري session.addpassword رو امتحان كنيد

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    لیبدرا

12

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

از اونجا كه احتمالا از paradox استفاده ميكنيد، قبل از اجراي كوئري session.addpassword رو امتحان كنيد

داداش فرهاد از این که دیر جواب شما را دادم خیلی عزر می خوام

بانک من اکسس است و پسورد دارد !
    در کل می خوام تمام جدول های بانکم در یک بانک با نام دیگر داشته باشم (قبلا از دستور Copy استفاده می کردم ولی ... ) از وقتی که دستور select * into رو دیدم حالا می خوام از این دستور استفاده کنم !

درباره لینکی هم که گذاشتید ممنون ولی من تا اینجای کار رو از شما یاد گرفته بودم

در کل من از بانک اکسس استفاده می کنم (bank1.db که در واقع بانک اکسس است پسوندش را تغییر دادم) که داخلش 4 تا جدول با نام های (table1 - table2-table3 - table4) وجود دارد !

حالا می خوام یک بانکی با نام (bank0.db) داشته باشم که تمام جدول ها رو توش داشته باشم ! (نگید از دستور کپی استفاده کن ها !!! می خوام اگه امکانش باشه بنابه دلایلی از دستور Select * into ) و یا یه چیزی تو این مایه ها استفاده کنم !

پیشاپیش از جوابی که می دهید تشکر می کنم

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    لیبدرا

پيش فرض

یه سوال دیگه :
    چطوری می تونم اطلاعات تکراری یک جدول رو نشون بدم ؟

من جستجو کردم با Not distinct مواجه شدم ولی نتونستم ازش استفاده کنم !

نمایش داده های تکراری جدول به کمک دستورات sql !

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

داداش فرهاد از این که دیر جواب شما را دادم خیلی عزر می خوام
    عذر!

بانک من اکسس است و پسورد دارد !
    از اونجا كه پسوند فايل شما db بود گفتم كه شايد از پارادوكس استفاده كرده باشيد. اما براي access بايد در connection string مربوط پسورد رو هم قرار بديد. قبلا در تاپيك حاي ديگه گفته شده

در کل من از بانک اکسس استفاده می کنم (bank1.db که در واقع بانک اکسس است پسوندش را تغییر دادم) که داخلش 4 تا جدول با نام های (table1 - table2-table3 - table4) وجود دارد !

حالا می خوام یک بانکی با نام (bank0.db) داشته باشم که تمام جدول ها رو توش داشته باشم ! (نگید از دستور کپی استفاده کن ها !!! می خوام اگه امکانش باشه بنابه دلایلی از دستور Select * into ) و یا یه چیزی تو این مایه ها استفاده کنم !
    كافيه كه از 4 دستور select into طبق آموزشي كه گذاشته شده براي 4 جدول استفاده كنيد

یه سوال دیگه :
    چطوری می تونم اطلاعات تکراری یک جدول رو نشون بدم ؟

من جستجو کردم با Not distinct مواجه شدم ولی نتونستم ازش استفاده کنم !

نمایش داده های تکراری جدول به کمک دستورات sql !
    در حالت عادي بدون استفاده از distinct شما تمام ركورد ها رو داريد. ركورد هاي بدون تكرار و يا تكراري.
    اگر ميخواهيد فقط ركوردهاي با تكرار 2 يا بيشتر رو داشته باشيد، اول با يك كوئري count رو از جدول بگيريد و بعد از يك join استفاده كنيد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

باسلام و خسته نباشید
    در قسمت آموزش دستور where که به صورت ذیل الذکر بیان شده بود وقتی از دستورات بیان شده استفاده می کنم با پیغام خطای
    ADOQuery1:parameter 'param' not found روبرو می شوم . خواهشمندم طریقه تعریف parameter و حل خطای مذکور را بیان نمایید
    متشکرم
    ADOQuery1.Close;
    ADOQuery1.SQL.Clear;
    ADOQuery1.SQL.Add('select * from inventory where name=:param');
    ADOQuery1.Parameters.ParamValues['param']:=Edit1.Text;
    ADOQuery1.Open;

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام .خوش آمدید
    کدی که شما نوشتید مشکلی نداره. اگر در زمان طراحی پارامتری رو ساختید، بعد از adoquery.close از ADOQuery1.Parameters.Clear استفاده کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام فرهاد جان مشکل حل شد ممنونم
    به علت اینکه من تازه آموزش شما را شروع کردم زیاد مزاحم شما خواهم شد بایستی ببخشید
    در قسمت آموزش like من دستور گفته شده را استفاده نمودم ولی با پیغام خطای '%Invalid column name 'aaa مواجه شدم
    خواهشمندم راهنمائی نمایید
    sql.Add('select * from inventory where name like "'+Edit6.Text+'%"'); like دستور

اگه نباشه جاش خالی می مونه meghdad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    دنیا

پيش فرض

سلام فرهاد جان
    می خواستم ببینم اگه ممکنه در مورد sp ها در اس کیو ال و کاربرد و نحوه استفاده از اونا در دلفی توضیح بدید
    در ضمن من stored را در تاپیک سرچ کردم ولی چیزی پیدا نکرد
    ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام فرهاد جان مشکل حل شد ممنونم
    به علت اینکه من تازه آموزش شما را شروع کردم زیاد مزاحم شما خواهم شد بایستی ببخشید
    در قسمت آموزش like من دستور گفته شده را استفاده نمودم ولی با پیغام خطای '%Invalid column name 'aaa مواجه شدم
    خواهشمندم راهنمائی نمایید
    sql.Add('select * from inventory where name like "'+Edit6.Text+'%"'); like دستور
    خواهش ميكنم دوست عزيز
    اين دستور هم مثل قبلي مشكلي نداره. اشكال در جاي ديگه هست
    براي like هم از parameters استفاده كنيد و نتيجه رو بگيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •