بهنام جان خيلي وسواس داري!
همون طور كه شهاب جان گفت بازي رو روي هارد نصب كن و هر 2 ساعت يه 20 دقيقه برو تو دشبورد تا كنسول يه استراحتي بكنه!
آدم اگه به چيزي زياد فكر كنه سرش مي ياد!
پس هر چقدر مي خواي بازي كن ولي مواظب چشمات باش، (خودت استراحت كن.)
بهنام جان خيلي وسواس داري!
همون طور كه شهاب جان گفت بازي رو روي هارد نصب كن و هر 2 ساعت يه 20 دقيقه برو تو دشبورد تا كنسول يه استراحتي بكنه!
آدم اگه به چيزي زياد فكر كنه سرش مي ياد!
پس هر چقدر مي خواي بازي كن ولي مواظب چشمات باش، (خودت استراحت كن.)
دوست عزیز مگه برد شما چاسپر نیست؟ اگه جاسپر هست باید بگم که برد لانچ و فالکون رو ندیدید که اگه کنسول رو عمودی فرض کنیم کل قسمت سمت چب کنسول داغ میشه(از بالا تا پایین) و خیلی هم زیاد. الان کنسول شما وقتی بازی رو رو هارد نصب میکنید بشتر تر 10 15 سانت داغ میگنه او وسطش؟سلام ... تا حالا Xbox های Elite مشکل حرارتی داشتن ...؟ ... مال من فکر کنم داره ... شاید هم من زیادی وسواس دارم... آخه بهش دست که میزنم ... داغه ... بعد از نیم ساعت 45 دقیقه داغ میشه ... بعد دماش ثابت میمونه ... دیگه گرمتر نمیشه ...
راستی اگه دستگاهی مشکل حرارتی داشته باشه ، بعد از چند ساعت بازی سه چراغه میشه؟
اگه از آداپتورهای فالکن برای جاسپر استفاده کرد مشکلی پیش میاد.
Last edited by toraj; 17-05-2010 at 00:25.
نه 99 درصد مشکل فریموری هست شما به 1.1 ارتقاع بده درست میشهتعمیر گاهه میگه این چیزی که میگم فقط مشکل درایو هست و وقتی داخل بازی میره و این پیغام رو میده هیچ ربطی به فریمور نداره . من فکر میکنم اگه درایو رو عوض کنه کار اضافی کردم ، چون من فقط یک ماه کنسول رو خریدم و دلیلی نداره که ضعیف شده باشه.
بعد میگه اگه لنز عوض شه دوباره همین طوریه و فقط درایو.
نظرتون چیه و من چیکار کنم؟ تصمیم کبری باید بگیرم؟
گفتش تازه من اینجا بازی رو اجرا میکنم . گفتم بذار یه روز باشه که تست کنی مشکل رو ببینی..
اون فروشنده هم قطعا اطلاع نداره آخه کنسول 1 ماه کار کرده درایوش ضعیف میشه .؟طرف 4 ساله کنسول داره درایوش اخ نگفته
مشکل خاصی پیش نمیاد اما یکی دو مورد گفته شده که برای پاور خود کنسول مشکل به وجود اورده که موسخ نیستاگه از آداپتورهای فالکن برای جاسپر استفاده کرد مشکلی پیش میاد.
اون می گفت 100% مشکل داریوشه ، و در آخر هم مجبور به تعویض درایو شدیم و 74 هزار تومن با پست xbox چند هفته ایم خرجش شد.
حالا فردا باید تست کنم ببینم کار میکنه.
مردم ایران چقدر پست شدن... من جات بودم ازش شکایت میکردم...فقط یه فریمور برات ریخته اینقدر پول گرفته آدم %@#%^@^!!!!!![]()
مردم ایران چقدر پست شدن... من جات بودم ازش شکایت میکردم...فقط یه فریمور برات ریخته اینقدر پول گرفته آدم %@#%^@^!!!!!![]()
حالا خدا کنه درایو لاین ان انداخته باشه. اگه سامسونگ انداخته باشه باید شکایت کنی.
روش تشخصیشم کاری نداه
سلام دوستان من 1 ساله 360 با برد فالکون دارم هنوز هیچ اتفاقی براش نیفتاده هر 2 ساعت دستگاه رو خاموش میکنم و استراحت میدم افقی میذارم 2 تا کتابم زیر پایهاش میذارم که هوا از زیرشم جریان داشته باشه به نظر شما احتمال داره بازم 3 چراغه بشه؟
سلام. اگه بازی هم تو هارد نصب میکنید و جای کنسول خوب هست احتمال 3 چراغ رو کاهش میده. ولی بازم 3 چراغ خبر نمیکنه.سلام دوستان من 1 ساله 360 با برد فالکون دارم هنوز هیچ اتفاقی براش نیفتاده هر 2 ساعت دستگاه رو خاموش میکنم و استراحت میدم افقی میذارم 2 تا کتابم زیر پایهاش میذارم که هوا از زیرشم جریان داشته باشه به نظر شما احتمال داره بازم 3 چراغه بشه؟
و اینکه کتابا رو چه جوری میزارین؟ اکه مستقیم رو کتاب بزارین که فایده نداره چون بازم فاصله کنسول همونی میشه که مثلا رو شیشه هست.
من اون موقعه ای که خودم فالکون داشتم 3 تا سکه 25 تونی میچسبوندم به هم بعد میزاشتم زیر پایه های کنسول
همیشه نوار میذارم زیر پایه هاش بعضی وقتا حال ندارم کتاب میذارم
گوشه های کتاب رو میذارم زیر پایه هاش طوری که زیرش کاملا خالی هست و هوا جریان داره
تا الان تو این فروم کسی بوده فالکونش بعد از کار کردن زیاد هنوز 3 چراغ نداده باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)