تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما بهترین سریال ماه رمضان امسال کدام است؟

راي دهنده
97. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • اغماء

23 23.71%
  • میوه ممنوعه

55 56.70%
  • یک وجب خاک

6 6.19%
  • شکرانه

2 2.06%
  • هیچکدام

11 11.34%
صفحه 22 از 42 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 418

نام تاپيک: بررسی سریال های ماه مبارک رمضان

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

چه رمانتیک

بابا خدایی بی انصافی نکنید.خوب بازی کرده که بالاخره تونسته حرصمونو در بیاره دیگه!
    ولی خداوکیلی چند وقت بود من همچین بازی از علی نصیریان ندیده بودم.خیلی انرژی میزاره رو کاراش.یه دفعه واسه جشنواره دهه فجر سینما قرار بود با استاد انتظامی به صورت زنده یه قسمت از فیلم گاو رو بازی کنه!باید پشت صحنش رو میدیدیت تا بفهمید چی میگم!
    ولی کاش فیلم برداری و دقت سیروس مقدم میومد واسه فتحی تا حداقل یه سریال کامل داشته باشیم.این حسن فتحی بعضی جاها خیلی تابلو میکنه!اون صحنه که پسره رو قرار بود بزنن خیلی ضایع بود!یکیشون که داشت سایشو میزد یکیشونم که خودشو!
    دقت !!!! فیلمبرداری !!!!!!!!! بله !!!!!!!!! بابا بیخیال ... من نمیدونم این واید بازیهای مقدم کجاش قشنگه ؟!! همش از زیر چونه آدم ها فیلم میگیره. همه فیلم هاشم ***** میده و به طور کاملا مصنوعی فضارو تاریک میکنه ! بعدشم یه نور که معلوم نیست از کجا میاد همیشه روی چشم بازیگرهاش میفته(اکثر سریالاش همنطورین) !!!
    فیلمش شده کمدی ما که از اول تا آخرش میخندیم مخصوصا وقتی با گوشی N99 زنگ میزنه !!! تخیلیه ! ولی میدونم بعد ماه رمضون با کارشناس مذهبیش میاد میگه اله و بله .. و این درسهای اخلاقی رو میخواستم بدم !

ولی اینو که آره کرکر خنده بودیم دیشب... هی میزد ...ش شده بود عین مجموعه های طنز مدیری

Animation Deliberation Morteza4SN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Violet Orient

پيش فرض

با خندیدن سر این سریالهای ایرانی به شدت موافقم بالاخره باید یه جوری روحیه مون رو شاد نگه داریم دیگه ! این ماه رمضونی هم که دیگه ترکوندن ، هی سوژه میدن به ما تا خوش باشیم !!

اگه نباشه جاش خالی می مونه hepco's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

حرف همتونو قبول دارم.ضعف توی تمام عوامل سریالای ایرانی کاملآ مشخصه!اما متاسفانه ما عادت کردیم در مورد این سریالا با پیش قضاوت نگاه کنیم!شما یکمم به محدودیت هایی که کارگردانا و فیلنامه نویسا توی ایران دارن توجه داشته باشید.بعدم در حال حاظر فکر کنم 4 تا سریال خارجی داره از صدا و سیما پخش میشه!خداوکیلی اونا به نظرتون ارزش نگاه کردن دارن؟؟؟
    یه چیز دیگه رو هم یادتون نره!شعور اکثریت مردم ایران در حد همین فیلم هاست!وقتی فیلمی مثل اون سریال نرگس و پس از باران و ... رتبه اول رو از نظر بیننده داشته اونوقت سریالی مثل کیف انگلیسی رو خیلیا اصلآ اسمشم نشنیدن بیشتر از این نباید انتظار داشت!!!

پروفشنال Bl@sTeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    زیر دست نازی ها

پيش فرض

اين حسابدار هستي آقاي سعيدي هستش يا فلاح؟

Animation Deliberation Morteza4SN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Violet Orient

6 میوه ممنوعه قابل خوردن شد !

اگر جلال از اون بالا پرتش کرد پایین همه بچه های این تاپیکو افطاری میدم
    قسمت دیشب یه خوبی دیگه هم داشت اونم این بود که اون دوتا کفتر لوس عاشقو نشون نداد! دیدین تو خونشون چقدر صدای گنجشک میاد !!! الکی می خواد نشون بده خونه شون صفا داره ... همش افکته ! قربونت برم
    الان زنگ میزنم میگم بندازنش یه مو از خرس کندن غنیمته به نظر من هم اگه اون دو تا کلاغ کفتر نمای لوس رو کلا از فیلم حذف میکردن این فیلم خیلی قابل قبولتر و بهتر از آب در میومد !

نطق اسیدی :
    میبینم که بقیه هم مثل من با بازی امیر جعفری در مناقصه (وقتی رل یه شیمیایی رو در مناسبات اجتمایی اینقدر خوب بازی کرد و مخصوصا این دیالوگ یا مونولوگ که گفت : " اگه ما تو جبهه و جنگ نبودیم الان به جای مناقصه میگفتین المناقصه " و " اگه هر کس که میخواد خاطرات جنگ رو تعریف کنه شاهد بخواد که دیگه کارمون زاره ! " ) و سکانس هستی و حاجی و درهم کوبیدن فرزاد حال کردن ، خب اینم به خاطر این عزیزان :

سکانس هستی و حاجی و فرزاد نسخه هالیوودی :
    حاجی که از عشق هستی ککش هم نمی گزه تصمیم میگیره این موضوع رو علنی کنه ! اما در اتاق بازه و میره میبندش ! بعد میاد دم دست هستی و شروع میکنه گفتن (همزمان آهنگ دلاوران ورزشکاران پخش میشه) ، در همین حین فرزاد که با تیربار خودش پشت در کمین کرده غیرتی میشه و با C4 در رو منفجر میکنه تا هستی رو نجات بده ، میپره وسط و چون تیرش تموم شده هر چی از دهنش در میاد به حاجی میگه () ، هستی که میبینه این صحنه خیلی خشنه میگه من متعلق به همه شما هستم و یه چک هم میزنه در گوش فرزاد تا گرم بشه و .....

خوش باشین

ویرایش توسط امین

حـــــرفـه ای Gita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید ولی فکر نمیکنید اینجا انجمن فیلمه و بهتره در تاپیک یه مقدار جدی تر و مربوط تر به بحث پست بدیم؟
    خب این چیزا میتونید در تاپیکهایی که در متفرقه برای این سریالها هست بنویسید.

آخر فروم باز diana_1989's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اغما که خیلی قشنگه
    من اون لحظه که زن دکتر داشت میمرد رو خیلی دوست دارم
    به نظرم نقطه اوج فیلم بود

میوه ممنوعه هم جالبه
    تو هر چهار تا فیلم چها تا شیطوان اومدن و دارن آدما رو بازی میدن
    از این نظر یه کمی تکراری شده !

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

الان زنگ میزنم میگم بندازنش یه مو از خرس کندن غنیمته به نظر من هم اگه اون دو تا کلاغ کفتر نمای لوس رو کلا از فیلم حذف میکردن این فیلم خیلی قابل قبولتر و بهتر از آب در میومد !

نطق اسیدی :

سکانس هستی و حاجی و فرزاد نسخه هالیوودی :
    حاجی که از عشق هستی ککش هم نمی گزه تصمیم میگیره این موضوع رو علنی کنه ! اما در اتاق بازه و میره میبندش ! بعد میاد دم دست هستی و شروع میکنه گفتن (همزمان آهنگ دلاوران ورزشکاران پخش میشه) ، در همین حین فرزاد که با تیربار خودش پشت در کمین کرده غیرتی میشه و با C4 در رو منفجر میکنه تا هستی رو نجات بده ، میپره وسط و چون تیرش تموم شده هر چی از دهنش در میاد به حاجی میگه () ، هستی که میبینه این صحنه خیلی خشنه میگه من متعلق به همه شما هستم و یه چک هم میزنه در گوش فرزاد تا گرم بشه و .....

خوش باشین

ویرایش توسط امین
    با حال بود ...

دیشب بازم حال کردم... دوتا چک آبدار زدن به فرزاد ! اونم کی عشقم جلال !

جلال خواست باباشو راضی کنه ولی ... باباهه خیلی مغروره و خودش رو عقل کل میدونه واسه همینم حرف گوش نمیکنه !

راستی یادتونه گفتم حاجی عاشق میشه ... شد !
    حالا میگم حاجی از دست این همه مصیبت سکته میکنه !

آخر فروم باز DrXoX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــــــهران پلاک 0 اسمم:محمد

پيش فرض

سلام

سریال میوه ممنوعه قشنگه ، سریال اغما آخرشه
    من نمیدونم چرا سریال های ایرانی حتما باید یک دختر و پسر عاشق هم بشن والا تو این سریال میوه ممنوعه داشتیم تازه دلمونو صابون میزدیم که زیاد این موضوع توش بارز نیست که این حاجی کار خودشو کرد

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

می گم این جلال از الیاس چیزی کمتر نداره ها
    چه پیشنهادی بود به باباش داد خیلی بی شرمانه بود
    این جریان کارخونه چیه که جلال ما فقط رو این یکی کلید کرده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •