تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 53 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 529

نام تاپيک: آخرین انیمیشنی که دیدم

پروفشنال SPY.07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    وینترهل

11

سلام دوستان،

من هم انیمیشن کوتاه و زیبای Oktapodi رو دیدم.

به نظرم ارزش نامزد شدن نداشت... البته از بقیه انیمیش های نامزد اطلاعی ندارم... سعی میکنم La Maison en Petits Cubes رو هم ببینم.

داستانشم هم همه میدونید: جدایی دو هشت پا توسط یک انسان و دوباره به هم رسیدشون.

ارزش دانلود رو داشت و زیبا بود. ولی کوتاه. فکر کنم عجله داشتن وگرنه میشد 2 - 3 دقیقه دیگه هم به داستانش اضافه کرد. پیشنهاد میکنم ببینید.

2. 2 کاربر از SPY.07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

انیمیشن Igor
    انیمیشنش در نوع خودش جالب بود
    مثه انیمیشن های دیگه لطیف نبود اما جالب بود
    داستانشم در مورد زنی بود که قرار بود کارهای شیطانی انجام بده اما به خاطر شستشوی غلط مغز تبدیل به یه شخصیت دیگه میشه.شخصیت ایگور اختراع جالبی داشت.مخصوصا با اون خرگوشه خیلی حال کردم .هر کاری میکرد نمیمرد
    یه نکته جالب هم داشت و اون اینکه ایگور وقتی این دختر غول پیکر که اندامش رو از بازیافت درست کرده بود و اصلا هماهنگی با هم نداشت رو ساخت و قرار بود که اعمال شیطانی انجام بده وقتی شروع به اینکار کرد خودش رفت و نذاشت که اینکارو بکنه
    این نکتش برام جالب بود
    من بهش 7.5 الی 8 میدم

4. 4 کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

انیمیشن Persepolis

اول این انیمیشن رو وقتی دیدم فکر کردم داره جهت گیری میکنه و فقط قصدش اینکه یه گروه رو بکوبه .اما وقتی ادامشو دیدم فهمیدم نه تنها فیلمی نیست که جهت گیری کنه بلکه داره حقایقو بیان میکنه و اصلا نمیخواد نتیجه گیری کنه.در پایان فیلم هم اینگونه برمیاد که فیلم هیچ نتیجه گیری نکرده و اینکارو به عهده بیننده گذاشته و اصلا نگفته کی خوبه و کی بده و تا اونجایی که من میدونم هیچ دخلو تصرفی هم در داستان و حقایق نشده.
    از این جهت که مفهوم خاصی رو به ما تحمیل نمیکنه خوشحالم و فقط داره داستان یه دختر رو از زمان انقلاب تا به الان میگه.
    از این دخترا و پسرا خیلی وجود دارن و به نظر من این داستان واقعی هست و وقتی در اخر این فیلم رنگی میشه مفهومش اینکه این فیلم اکنون به زمان حال برمیگرده و حقیقت داره و کسانی همچین شرایطی داشتن و دارن
    اسپویلر
    این انیمیشن در سراسر آن کم و کاستی های موجود در مملکت مارو نشون میداد.یه چندتا مثال بزنم
    اول اینکه مردم قبل انقلاب روسری نداشتن و الان توی خیابون باید روسری سرشون میکردن
    دوم در مورد این پزشک بود که نشان داد پزشکای ما چیزی حالیشون نیست و به جای گوش دادن به بیمار مشغول کشیدن نقاشی هستن و اخر سر یه نسخه به همه میدن که نه تنها طرف خوب نمیشه بلکه با خوردن قرصها وضعش بدتر هم میشه

سوم اینکه در دانشگاه های ما دانشجو ها از سطح علمی خوبی برخوردار نیستند(البته چون خودمم دانشجو هستم این موضوع رو تایید میکنم که عملا اساتید محترم هیچی به دانشجو یاد نمیدن) و سوالات انها این وضعیت رو نشون میدهکه تصویر ان را در زیر نشون دادم و به سوالات یه دقتی بکنید میفهمید

همچنین وضعیت شعور و تربیت مردم و دانشجویان هست که از وضعیت نشستن این دوستان در جلسه کاملا پیداست.اگه کمی در عکس پایین دقت کنید میبینید که یه دانشجو چطور روی صندلی نشسته است(درسته به این صحنه من خندیدم اما جای تاسف داره.من خودم شاهد نشستن دوستان در سرکلاس ها به این شکل هستم)

اینم یه نکته دیگه که بهتره خودتون در انیمیشن ببینید

و خیلی مسائل دیگر که باعث شد من جذب این انیمیشن بشم(البته متاسفانه این نکات انیمیشن همه به ضرر مردم ما بود.اما کمک میکنه ما چشممون بازتر بشه)

اینم بگم که من به یک صحنه از فیلم خندیدم که این صحنه بود که براتون در زیر گذاشتم که این هم صحنه خوبی نیست و نشان از پوچگرایی مردم اروپا داره(البته به نظر من)

چقدر حرف زدم
    البته بازم حرف دارم اما همینقدر کافیه.امیدوارم شما هم این انیمیشن زیبا رو ببینید.
    یه نکته هم بگم که اگه این انیمیشن به نظر من به صورت سه بعدی یا هر صورتی غیر سیاه سفید و به این شکل ساخته میشد به نظرم جذابیت خودش رو نداشت و این هم یه نوع دگرگونی در ساخت انیمیشن هست.به نظرم این بهترین شکل برای نمایش این انیمیشن داشت

یه نکته حاشیه ایی هم اینکه فکر میکنم این فیلم از لحاظ داشتن زیرنویس فارسی در سایت subscene رتبه اول رو داره
    همه این نکات رو گفتم که اخرسر بگم نمره من به این فیلم 9.5 هست(این نیم نمره هم بنا به دلایلی کم کردم)

6. 8 کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

نقد خيلي خوبي كردي من زياد درباره ي اين انيميشن شنيده بودم اما هيچوقت حسش نبود برم نگاش كنم الان نقدتو خوندم حسش اومد! :دي

8. 2 کاربر از Ar@m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز محمد88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نام فیلم ( انیمیشن ) : (Bolt(2008
    موضوع : همونطور که میدونید داستان یه سگ به نام bolt و صاحب جوانش به نام penny هست که برای بازی در یک فیلم درکنار هم برگزیده شدن و رفتن که اون فیلم رو بازی کنن...
    تو فیلم و موقع فیلمبرداری penny مثلا توسط آدم بدا دزدیده میشه و bolt که نمیدونه اینا همش فیلمه و واقعیت نداره از این ور میره اونور به دنبال صاحبش که خیلی دوسش داره در حالیکه نمیدونه داره خودش رو گم و گور میکنه..... .

توضیحات :
    1- خب بالاخره از مسافرت برگشتیم و این رکود فیلمی رو از بین بردیم....انیمیشن باحالی بود...
    2- بعد از رتتویی ( همون موشه ) این یکی از بهترین انیمیشنهایی بود که اخیرا دیدم.
    3- نامزد اسکار شد ولی wall-e برد....برم wall-e رو هم ببینم بیام نظر بدم کودوم بهتره ( چقدم نظر من مهمه ! )
    کارگردان : byron Howard , chris williams
    دوبلورین : ....,john travolta , miley cyrus
    نمره ی من : 8
    لینک :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. 6 کاربر از محمد88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

انیمیشن The Tale of Despereaux
    انیمیشن خوبی بود.سرگرم کننده بود .داستان یه موش هست که کمی با بقیه موشا فرق داره و خودشو یه جنتلمن میدونه و میخواد به یه پرنسس کمک کنه اما اینکه چیکار میکنه رو خودتون در فیلم ببینید.(البته کلش این نیستا.یه وقت فکر نکنید که داستانو لو دادم)
    به نظرم انیمیشنی نبود که بخواد چیزی اموزش بده یا چیزی یاد بگیریم و یا غیره و صرفا به نظر من یه انیمیشن ساده بود.
    به زبان راحتتر یعنی اینکه یه انیمیشن دور همی ببینیم خوش بگذونیم
    اما انیمیشن سرگرم کننده ایی هست
    من بهش 7.5 میدم

12. 5 کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

Dinosaur

در مورد یه دایناسوره که طی یه جریاناتی توسط میمونها بزرگ میشه. بعد از یه مدت زمین توسط شهاب سنگها تیر باران میشه. این هم با میمونا تصمیم به فرار میگیرن که ...

یه انیمیشن خیلی خوش کیفیت و خوش ساخت! عالی بود! تو کفش مونده بودم. خیلی خیلی خوب ساخته شده بود.

امتیاز به داستان: 7
    امتیاز به ساخت انیمیشن: 10

امتیاز کل: 8.5

14. 5 کاربر از frnsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

چند روز پیش شبکه ی چهار انیمیشن کوتاه "پدر و دختر" رو گذاشت.
    WoW
    عالی بود.
    سیاه سفید بود کل اش.

Father and Daughter

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یه داستان سورئال آروم با موسیقی جذاب با نقاشی منحصر به فرد و کاملا حس بر انگیز.
    بسیار زیبا بود.
    برنده ی اسکر هم شده در سال 2001 همین طور 21 جایزه ی دیگه!!
    کل این انیمیشن کوتاه 9 دقیقه هم نمیشه.
    کارکردان اش هم Michaël Dudok De Wit هست که کلا خیلی کم کار بوده بعد از این هم بیشتر کم کار شده از انیماتور های کارتون Heavy Metal هم بوده نسخه ی دهه 80 ایش البته!

امتیاز من : 10

16. 7 کاربر از Behsood بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

Aladdin And The King Of Thieves

این کارتون دنباله ی شماره یکش هست. توی اون علاء الدین یه پسر فقیره که در طی داستان یه چراغ جادو پیدا میکنه و کلی خوشش میشه! بعدشم میخواد با دختر پادشاه اونجا ازدواج کنه.
    توی این شماره جرایان ازدواج کردنشونه که با یه عده (چهل دزد) خراب میشه. این چهل دزد رئیسشون اسمش قاسم هست که بهش میگن پادشاه دزدا.

مثل بقیه کارتونهای والت دیسنی خیلی قشنگ و خوش ساخته اما به پای یکش نمیرسه. (همیشه همینه)

امتیاز به داستان: 4
    امتیاز به ساخت کارتون: 7

امتیاز کل: 5.5

18. 5 کاربر از frnsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 251251's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پیش عمو مارتین و دایی فینچر

پيش فرض

Bolt
    بولت
    2007
    انیمیشن . کمدی

صبحی بولت رو گذاشتم رو دانلود و ظهر نشستیم پاش ببینیم چی بوده که نامزد اسکار شده
    انیمیشن قشنگی بود صداگذاری ها هم خوب بود مخصوصا صدای جان تراولتا که به قیافه این حاجی بولت میومد
    روند فیلم خوب بود و به هیچ وجه خسته کننده نبود
    صحنه های کمدی اش اصلا به پای دیگر انیمیشن ها نمیرسید ولی با این حال دو سه تا صحنه باحال داشت
    در کل انیمیشنی بودش که قشنگ بود ولی اصلا در حد و اندازه ی کونگ فو پاندا و وال ایی نبود .
    دیدنش رو توصیه میکنم

امتیاز من 7.5 از 10

20. 5 کاربر از 251251 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •