الان روی زلاتان یه خطلای پنالتی 100 % گرفته نشد همچنان منتظر گل زنی زلاتان هستیم
الان روی زلاتان یه خطلای پنالتی 100 % گرفته نشد همچنان منتظر گل زنی زلاتان هستیم
انقدر گل نزدیم که گل خوردیم اونم رو یه بدشانسی توب به دفاع خودمون خورد من که دیگه نمیتونم بقیه بازی رو ببینم اخربازی میرم ببینم چند چنده امیدوارم گل بزنیم
مفت مفت مساوی کردیم من که بعد از گل مساوری رو ندیدم اونایی که دیدن بگن چطوری بازی کردیم
این همه کوقعیت وفقط یه گل خیلی ساده از کنار موقعیتههامون گزشتیم
با اعصاب بهم ریخته میرم بخوابم
بازی بعد گل معمولی بود.ما باید میبردیم.گفتم فقط حادثه جلوی اینتر رو میگیره.اگر به ساموئل نمی خورد الان یووه حرفی نداشت واقعا.
بازم ایراد نداره.مهم این بود که کردیمشون تو قوطی تا دفه دیگه با همقده خودشون بپرن.تو تورین داشتن برا مساوی خودکشی میکردن سوراخا...(قیافه شون بعد از گل کرکر خنده بود)
من دیدم بازیو
به نظرم نتیجه عادلانه
نمیه دوم ماله یووه بود
درسته اینتر هم ضد حمله های زیادی زد
.....................................
یووه خیلی خر شانسه برا همینم مساوی کرد اینتر هم گل اینطوری زیاد میخوره مخصوصا توی بازیهای مهم نمیدونم چرا
ولی خوب همنوزم اولیم فکر کنم باتیم دوم که فیورنتیا هست دو امتیاز اختلاف داریم ولی این رم همه بازیهای سنگینش رو انجام داده وخیلی خطرناکه به هر حال ارزوی موفقیت میکنم برای ایــــــــــــنــــــــــ ـر
ولی یووه خیلی خراب شده اینتر باید راحت میبرد
ديشب شب يوونتوس نبود.حيف كه كامورانزي از اول تو زمين نبود يوونتوس به همچنين بازيكنايي احتياج داشت از اول بازي .وقتي ترزگه اون جوري توپ رو ميزنه بيرون و ندود در 2تا حركت تو رو به آسمون ميزنه نبايد انتظار داشت يوونتوس اين بازي رو ببره .مصدميت بومسونگ باعث شد رانيري چيليني رو ببره و بزاره دفاع آخر و سمت چپ يوونتوس اون قدرت هميشگي خودش رو نداشته باشه.
درصد مالكيت توپ نشون ميده يوونتوس دست يوونتوس بود و فقط نميدونستن با توپ چي كار كنن يه جورايي انگار رانيري اصلا هيچ برنامه اي براي بازي با اينتر نداره.
اينتر هم گل رو زد نيمه دوم رو كاملا دفاعي بازي كرد و فقط چشم به ضد حمله داشت 10 نفر تو دفاع به صحبت هاي كامورانزي توجه كنيد:
تو چند تا صحنه كه يوونتوسي ها غفلت ميكردن يه حمله اي ميكرد مثل حركت سوازو كه بوفون (برترين دروازبان جهان)عالي توپ رو گرفت.مائورو ژرمن کامورانزی :
بسیار خوشحال هستم دلايل بسيار ارزشمندي نيز براي اين خوشحالي دارم اين بازي اسير تبليغات بود و دو تيم از مدتها پيش درگير مشاجرات زيادي بودند من و يووه انتظار چنين اينتري تدافعي را نداشتيم از اينکه توانستم فرصتي براي به ثمر رساندن گل داشته باشم خيلي خوشحالم در دقايقي که گل زدم ما بازي را در دست گرفته بوديم نراتزوري بهتر از ما بازي کردند شخصا از اينکه دوباره به ترکيب بازگشتم خوشحالم ، زمان بسيار زيادي خارج از مسابقه بودم و شديدا درپي بازگشت بودم
حرف شانس و اين چيزا رو نزنيد چون همون اول بازي بايد گل رو ميخورديد
از پنالتي هم حرف نزنيد كه همون اول بازي يه پنالتي بايد به نفع يوونتوس اعلام ميشد.و كمك داورهاي هم كه تو كل بازي يه اشتباه بيشتر نداشتن اونم بايد به ضرر يوونتوس باشه (روي حركت ياكوئينتا)
Last edited by pentoriko; 05-11-2007 at 15:15.
یه بارگی بگو اینتر باید میباخت خیلی پروید شما یووه ای ها بابا اگه شانس نمیداشتید حداقل باید 5 تا میخوردید تازه من موقعیت های 100% رو میگم که واقها گل بود وبازکنان اینتر خیلی راحت خراب کردند برید امسال دیگه خبری از کمک های داوری که توی سالهای قبل بود نیست ولی بازم پنالتی رو ابرا گرفته نشد پس برای داوری هم حرف نزن
خواهشا يوونتوسي ها اينجارو شلوغ نكنن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)