تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 97 اولاول ... 121819202122232425263272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 963

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید Tv ا

اگه نباشه جاش خالی می مونه shenhaye_zaman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    AHZ

پيش فرض

سلام bad day
    فکر کنم تو هم مشکل منو داری
    منم تو این شکم که plasma 42 پاناسونیک رو بخرم یا lcd 40 سونی رو
    تو هم اگه اطلاعات درستی پیدا کردی یا یکی رو خریدی یه پیغام بده
    shenhaye_zaman تو هم مثل اینکه اینکاره ای ها!!!
    پیشنهاد من:

چه پلاسما و چه LCD به هیچ عنوان سمت HD Ready نرید. فقط Full HD
    بین LCD وپلاسما، باید خودتون انتخاب کنید

تا 1500 یه مدل 32 تا 42 ایچی معرفی کنید
    پاناسونیک باشه بهتره
    فک کنم با این پول باید پلاسما بگیریم؟؟
    بله. باید پلاسما بخرید

اینم جند مدل LCD و پلاسمای وسوسه انگیز:

Toshiba Regza 46X3500E-46-inch LCD

Screen technology

LCD

Diagonal screen size

46 inch

Aspect ratio

16:9

Additional features

Meta Brain Pro; intelligent backlight control; 1080p24 input-ready; dual HDMI 1.3 terminals.

Dimensions (HxWxD)

710 x 1132 x 129 mm

Weight

31.6 kg
    Audio

Surround effects

SRS WOW

Total output power

10W x 2

Additional features

Super slim speakers
    Video

Video input

S-video, VGA, Composite video, Component video

Contrast ratio

10000:1

Additional features

1920 x 1080 resolution; 500cd/m2 brightness; 8ms response time; 178 degree viewing
    angle; full-HD-ready.
    هم قشنگه هم کنتراست 1:10000 خیلی خوبه
    یه LCD جمع جور از کمپانی بزرگ توشیبا. امتیاز قابل توجهی از C-Net گرفته
    شنیدم می خواد از سل(نام پردازنده ای در play Station 3) واسه LCD هاش استفاده کنه

Sony Bravia KLV-46X350A-46-inch LCD

Screen technology

LCD

Diagonal screen size

46 inch

Aspect ratio

Additional features

Bravia Engine Pro; WCG-CCFL; x.v.Color; Motionflow; 1080p24 input-ready; Bravia Threater Sync (HDMI-CEC); triple HDMI terminals.

Dimensions (HxWxD)

1262 x 734 x 123 mm

Weight

33 kg

Audio

Surround effects

S-Force

Total output power

11W x 2

Video

Video input

Contrast ratio

18000:1

Additional features

1920 x 1080 resolution; 500cd/m2 brightness; 8ms response time; 178-degree viewing angle; Full-HD-ready.

بعد سری 300A حالا نوبت به سری 350A میرسه. این LCD امتیاز خیلی بالایی از Review ها گرفته.تلفیقی از سری V و X
    هنوز هیچ معیاری در دنیا برای اندازه گیری کنتراست وجود نداره.کنتراست 18000خیلی بالاست. البته Bravia Engin بزرگترین قدرت LCD های سونیه.خوشرنگی و زنده بودن تصویر این LCD ها بی نظیره
    منو های حرفه ای این LCD و همچنین صدای عالی از دیگر امتیازات ویژه این LCD هست
    میتونید با مشت رو صفحه این LCD بکوبید و خیالتون راحت باشه که صذمه نمیبینه
    نقطه ضعف:
    اون طرح شیشه ای خوشگله. اما شبیه 3 طرح قبلی این سریه. انگار سونی خیال نداره طرح رو کلا عوض کنه و سراغ مشکی براق بره.این واسه شرکتی که ادعای طراحی بسیار زیبا رو داره یه نقطه ضعف به حساب میاد

Samsung LA46F81BDX-46-inch LCD

Screen technology

LCD

Diagonal screen size

46 inch

Aspect ratio

Additional features

Digital Natural Image Engine; 100Hz Motion Plus; Wide Color Enhancer; USB 2.0 Wiselink multimedia playback; integrated HDTV tuner; 1080p50/60 input-ready; triple HDMI terminals.

Dimensions (HxWxD)

686.8 x 1222.3 x 111 mm

Weight

27.7 kg

Audio

Surround effects

SRS TruSurround XT.

Total output power

10W x 2

Additional features

Dual subwoofers.

Video

Video input

Contrast ratio

25000:1

Additional features

1920 x 1080 resolution; 500 nit brightness; 6ms response time; 178-degree viewing angle; Full-HD-ready.

Support

Accessories included

Remote control unit

بی نظیر در طراحی
    واقعا زیباست
    طراحی زیبا و کنتراست 25000 و زمان پاسخگوئی 6ms
    ولی هنوز یک دهم امتیاز کم داره تا به سونی برسه
    جالبه که سونی و سامسونگ پانل های LCD شون رو بصورت مشترک تولید میکنن.ولی کنتراست درج شده رو سامسونگ ،همیشه بالا تره
    نقاط ضعف:
    منوی ضعیف و غیر حرفه ای بودن LCD بهمراه صدای معمولی نداشتن محافظ

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    AHZ

پيش فرض پلاسما

مدل های زیادی از پلاسما های Full HD پاناسونیک وجود دارند که کنتراست 10000 دارند پایونیر هم همینطور

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

shenhaye_zaman جان بی زحمت فرق 40X300 و 40X350 رو بگین
    لطفن اگه قیمت هم داری بزار.
    من 40X200 گرفتم ولی حالا خیال میکنم یه جورایی ضرر کردم.به نظرت میارزه یه خورده بیشتر بدم 40X300 بگیرم

در آغاز فعالیت koorosh.k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

کارت تی وی پیناکل 50 تومنه

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

مدل های زیادی از پلاسما های Full HD پاناسونیک وجود دارند که کنتراست 10000 دارند پایونیر هم همینطور
    ممنون دوست عزیز
    میشه بهترین مدل پلاسما پاناسونیک تا 1500 رو معرفس کنی
    ممنون32 تا 42
    یه lcd samsung 32 inch هم معرفی کن
    ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    AHZ

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    میشه بهترین مدل پلاسما پاناسونیک تا 1500 رو معرفس کنی
    ممنون32 تا 42
    یه lcd samsung 32 inch هم معرفی کن
    ممنون
    پست بعدی فقط مال پلاسماست.
    کارت تی وی پیناکل 50 تومنه
    ولی HِِD پخش نمی کنه. یه مدل HD از پیناکل بعنوان لوازم جانبی لپتاپ تو سایت توشیبا دیدم. تقریبا به اندازه یه کول دیسک بود(USB 2)
    البته هیچ کانالی تو ایران به صورت HD رو آنتن نمیره

shenhaye_zaman جان بی زحمت فرق 40X300 و 40X350 رو بگین
    لطفن اگه قیمت هم داری بزار.
    من 40X200 گرفتم ولی حالا خیال میکنم یه جورایی ضرر کردم.به نظرت میارزه یه خورده بیشتر بدم 40X300 بگیرم
    300A کنتراست 16000 داره ولی 350A کنتراست 18000داره یه سری تفاوت های جزئی هم دارند
    من فکر نمی کنم که شما ضرر کرده باشی.شما یه LCD فول HD خریدی. جز ظاهر و کنتراست هیچ تفاوتی با 300Aو یا 350A نداره. من قبلا هم گفتم. استفاده ای که ما الان از LCD های Full HD میکنیم در حد صفره
    بزودی یه مقاله در مورد کنتراست می زارم که حسابی خیالت راحت بشه. به نظر من اگه بخوای این LCD رو بفروشی ضرر کردی.چون 500Aو یا 600A هم در راهند.
    پ.ن: تا حالا یه تیکه فیلم HD رو همین LCD دیدی؟ اگه میدیدی هیچ وقت حرف از فروش نمیزدی.گول رقابت بین کمپانی ها رو نخور

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

4

300A کنتراست 16000 داره ولی 350A کنتراست 18000داره یه سری تفاوت های جزئی هم دارند
    من فکر نمی کنم که شما ضرر کرده باشی.شما یه LCD فول HD خریدی. جز ظاهر و کنتراست هیچ تفاوتی با 300Aو یا 350A نداره. من قبلا هم گفتم. استفاده ای که ما الان از LCD های Full HD میکنیم در حد صفره
    بزودی یه مقاله در مورد کنتراست می زارم که حسابی خیالت راحت بشه. به نظر من اگه بخوای این LCD رو بفروشی ضرر کردی.چون 500Aو یا 600A هم در راهند.
    پ.ن: تا حالا یه تیکه فیلم HD رو همین LCD دیدی؟ اگه میدیدی هیچ وقت حرف از فروش نمیزدی.گول رقابت بین کمپانی ها رو نخور
    مرسی از راهنماییت.من فکر میکردم به خاطر یکی دو ماه صبر نکردن خیلی ضرر کردم.ولی الان خیالم راحت شد.
    از نظر ظاهر هم که 300A خیلی بدتر از 200A هست.رنگش نه مشکی براقه که جالب باشه نه کلا مشکیه.
    فکر میکردم پانل 10Bit و XV Colour خیلی تکنولوژی های خفنی هستن ولی تو سایت سی نت نوشته بود که این تکنولوژی ها کیفیت رو به اندازه ای افزایش میدن که چشم انسان قادر به تشخیص بودن یا نبودن این سیستم ها نیست و با دستگاه های طیف سنج نوری قابل تشخیصن.
    بازم مرسی.اگه اینو ننوشته بودی فکر کنم یه 300-400 تومنی ضرر کرده بودم

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    AHZ

12

مرسی از راهنماییت.من فکر میکردم به خاطر یکی دو ماه صبر نکردن خیلی ضرر کردم.ولی الان خیالم راحت شد.
    از نظر ظاهر هم که 300A خیلی بدتر از 200A هست.رنگش نه مشکی براقه که جالب باشه نه کلا مشکیه.
    فکر میکردم پانل 10Bit و XV Colour خیلی تکنولوژی های خفنی هستن ولی تو سایت سی نت نوشته بود که این تکنولوژی ها کیفیت رو به اندازه ای افزایش میدن که چشم انسان قادر به تشخیص بودن یا نبودن این سیستم ها نیست و با دستگاه های طیف سنج نوری قابل تشخیصن.
    بازم مرسی.اگه اینو ننوشته بودی فکر کنم یه 300-400 تومنی ضرر کرده بودم
    بله خیالت راحت باشه.شما به هیچ عنوان ضرر نکردید. بیشتر تکنولوژیهای جدیدی که رو LCD میاد بیشتر جنبه تبلیغاتی داره. دوستان یه ذره با خیال راحت تر و اطمینان بیشتر به LCD خریداری شده نگاه کنند.
    Last edited by shenhaye_zaman; 01-01-2008 at 18:09.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز:من قصد خرید یک lcd 32 اینچ دارم . در بین مدلهای موجود این مدل lc7r از کمپانی lg به نظر بد نمیاد !!!! هم از نظر قیمت ( 940هزار تومان) مناسب است وهم کیفیت تصویر خوبی داشت.نظر تان در مورد این مدل چیه؟؟ استفاده من بیشتر از sat dvd و شبکه های داخلی است .مدل دیگری که بهتر باشد با این شرایط چی پیشنهاد میکنید؟؟به هیچ عنوان سمت HD Ready نرید. فقط Full HD چرا ؟؟؟؟؟/

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    AHZ

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز:من قصد خرید یک lcd 32 اینچ دارم . در بین مدلهای موجود این مدل lc7r از کمپانی lg به نظر بد نمیاد !!!! هم از نظر قیمت ( 940هزار تومان) مناسب است وهم کیفیت تصویر خوبی داشت.نظر تان در مورد این مدل چیه؟؟ استفاده من بیشتر از sat dvd و شبکه های داخلی است .مدل دیگری که بهتر باشد با این شرایط چی پیشنهاد میکنید؟؟به هیچ عنوان سمت HD Ready نرید. فقط Full HD چرا ؟؟؟؟؟/

آره خیلی خوبه قیمتش عالیه نیازی به خرید Full HD ندارید.
    .................................................. .................................................. ........................
    راستش صنعت HD الان زیاد فعال نیست.همش هم زیر سر سونی و توشیباست این دو تا بد جوری سر Format War به جون هم افتادند و هیچ کدوم حاضر به کنار کشیدن نیست
    قضیه از اونجا شروع میشه سونی بیلیون ها دلار سر CD خورد و اون موقع همه کمپانی ها مجبور به قبول CD شدند. سونی می خواست تو سال 95 قضیه CD رو تکرار کنه.ولی نتونست مجبور شد به همراه فیلیپس فرمت MMCD رو که مال خودشون بود رو کنار بزاره و در عوض DVD رو بچسبه که اون موقع اسمش Super Density Disc بود و توشیبا هم طراح اصلیش بود. این باعث شد که بیشتر royalty هایی که از فروش DVD میاد بره توی جیب توشیبا و سونی ازش بهره زیادی نبره ولی الان بلوری به قدری برای سونی ارزش داره که PS3 رو ازش به عنوان trojan horse استفاده کرد. سونی بیلیون ها دلار از royalty های فرمت CD سود کرد موفقیت امروزه DVD رو هم اگر می بینید واضحه که توشیبا چقدر از همین فرمت DVD که به عقیده خیلی ها به همراه CD موفق ترین فرمت ها در تاریخ CE هستن سود برده و برای همین هم حاضر نیست که کنار بیاد و بزاره سونی بیاد جاشو بگیره. سونی نمیخواد بلایی که سر DVD سرش اومد دوباره اتفاق بیفته.به هر حال تا یه مدت دیگه برنده نهایی مشخص میشه.احتمال برنده شدن بلو ری بیشتره ولی هیج جیز رو نمیشه پیشبینی کرد تا این جنگ لعنتی تموم نشه. اون موقع است که HD Video جا میفته ولی الان هیچ کس نمی دونه باید BD player خرید با HD-DVD Player
    البته الان هم دو راه دیگه هست:
    رو انتن HD ببینی
    یه ----- HD بخری که گیر اوردنش تو ایران یه ذره سخته ولی فکر می کنم یواش یواش بیاد مخصوصا اینکه کانال های HD دارن زیاد میشند.
    پس داشتن یه فول HD،میتونه یه آینده نگری حوب به همراه داشته باشه
    .................................................. .................................................. ........................

دوستان اگر قصد دارند Sat و DVD رو با Component به LCD متصل کنی سعی کنند فیش Component مرغوب تهیه کنند (قیمت فیش بدون نویز گاهی تا 40هزار تومن و بیشتر هم میرسه)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •