سلام ميشه كرك pes 6 رو بگذاريد قبلي ها دانلود نشدندروی علامتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکلیک کن.
سلام ميشه كرك pes 6 رو بگذاريد قبلي ها دانلود نشدندروی علامتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکلیک کن.
اين اسم بازي هستش
Counter Strike
دوست من برای کانتر استرایک تنها فقط همین سریالها که توی این پست گذاشتم رو گیر اوردم.اين اسم بازي هستش
Counter Strike
شما اسم کامل و ورزن رو بگید شاید اونی که میخواد نبشه.
در هر صورت این سریالهاست:
کانتر معمولی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Counter Strike 1.6:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدCounter Strike 1.5:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Counter-Strike Condition Zero:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Counter-Strike Condition Zero II:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Counter Strike Source:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by *PiNk PaNTHeR*; 05-09-2007 at 12:44.
علیک سلام.
ببخشید که جواب ندادم. من دیشب آن نشدم و امروز دیدم که چند صفحه ی جدید اضافه شده.
من نمی دونم که درست میشه یا نه، اما میدونم که اگه خیلی اصرار داری که بیلیارد بازی کنی، می تونی از بازی های دیگه به جز DDD Pool استفاده کنی. اگه دوست داشتی میتونم لینک برات پیدا کنم.
------------------------------------------------------------------------------------------------
+++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++
Counter-Strike 1.6
Counter-Strike: Condition Zero 1,0 serial numberکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدcounter strike 1.6کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدCounter Strike 1.6 ohne Steamکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدCounter Strike Condition Zeroکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدCounter Strike 1.5کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدcounter strike stream 1.6کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدcounter strike condition zeroکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدCounter-Strike 1.0.0.5 serial numberکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدCounter Strike Condition Zeroکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدCounter Strike - Condition Zeroکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدCounter Strike Condition Zero UK serial numberکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدCounter Strike Tuner 1کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدCounter Strike serial numberکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدCounter-strike Cd Key+کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
+
+
40-50 تا هم این جا هست:
10-15 تا هم این جا:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
40-50 تا دیگه هم هست. این طوری می تونی تا اومدن ورژن بعدی کانتر، سریال امتحان کنی!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
ایمان...
سلام
من سريال cull of duty 1 رو ميخوام نسخه فارسي دارينوس
ممنون
ممنون از اینکه جواب من را دادی
Last edited by adelkohan; 06-09-2007 at 17:27.
شما دموی بازی رو دریافت کردید نه خود بازی اصلی رو و به همین خاطر 2 مرحله بیشتر نداره. باید نسخه اصلیشو دریافت کنی بعد اونو کرک کنی.
علیک سلام
سریال های دارینوس خیلی مصیبته!..! میگن سریال بازی های شبیه به همش هم یکی نیست. من یه COD 1 دارینوس پیشم هست. اینم سریالش:
اگه Error داد، با حروف کوچیک وارد کن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امیدوارم به دردت بخوره.
ایمان...
سلام
ممنون ایمان جان
من وقتی Infernal رو نصب میکنم میخوام برم تو بازی error میده دایرکس و کارت گرافیک هماهنگ نیستن کمکم کنید
گرافیکم ASUS RADEON 9200 256
دایرکس 9
Last edited by shahrokh_sib; 06-09-2007 at 21:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)