تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: این تایمر :

راي دهنده
163. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خیلی خوب و عالیه

80 49.08%
  • بدردم خورد

28 17.18%
  • بد نبود

25 15.34%
  • ضعیفه

30 18.40%
صفحه 22 از 49 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 485

نام تاپيک: کاملترین و بهترین تایمر اینترنت که تا حالا دیدین

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

4- الف : واقعا همچين طرز فكري داري ؟
    پس اون قوانيني كه اونجا نوشته شده چي ؟ فكر نميكني اونا رو نوشتن كه بهش عمل بشه ؟ !

4 -ب : پست منو دوباره بخوني متوجه ميشي كه من نگفتم محتواي پست شما ايراد داره بلكه فرستادن 3 پست پشت سر هم ايراد داره ( كه البته فعلا اينجا كسي توجه بهش نميكنه ) و شما ميتونستي به جاي دادن 3 پست همون پست اول رو ويرايش كني و مطالب اين 2 پست آخر رو بهش اضافه كني

ج- شما سرور مايي

د : بارك الله كه اين همه ايميل داري !!
    اين طوري فكر ميكني ؟
    يعني طبق قانون باهات رفتار بشه ميري و با يه ايميل ديگه مياي ؟
    خوب اگه آي پي تو ببندند چي ؟
    اونوقت مجبوري از فيلترشكن استفاده كني كه مشكلاتشم ميدوني

بگذريم چقدر از بحث دور شديم

در مورد ايرادات ظاهر برنامه از نظر زيبايي هم من حق رو به شما ميدم
    كاملا درست ميفرماييد

ولي من عكسي كه از نسخه جديد ديدم خيلي خيلي اوضاع بهتر شده

پروفشنال Mbt925's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

ببینید دوست عزیز درسته که قصد شما کمک کردن به بهتر شدن برنامه هست .
    ولی طرز بیان خیلی مهمه !!!
    شاید MB Timer تا این نسخه که فعلا موجوده حرفه ای نبوده باشه ولی بی شک نرم افزاری که شما معرفی کردین هم حرفه ای نیست ، البته با MB Timer اصلا قابل مقایسه نیست.

نرم افزاری که معرفی کردین کلا از 2 صفحه تشکیل شده ولی حجمش 2.34 هست که برای یه برنامه ی 2 صفحه ای خیلی زیاده.

در مورد زیبایی حرف زدین :
    زیبایی برای برنامه ای که قرار حجمش از 2 MB بیشتر نشه از اولویت ها نیست.

در مورد جای قرار گرفتن بعضی دکمه ها نمیشه فقط با یه بار دیدن برنامه نظر داد.

در رو قرار گرفتن توی تایمر اینترنت از تنظیماتی که باید همیشه در دسترس باشه و برای همین در صفحه ی اصلی قرار گرفته ، البته مطمئنا این نظر شخصیه من نبوده.

در مورد نظراتی که در مورد عکس ها و آیکون های برنامه دادین هم باید بگم درست نیستن.

در مورد اشکالات برنامه هم باید بگم کسی از بی اشکال یا کم اشکال بودن برنامه حرفی نزده ، حتی برای رفع اشکالات زیاد برنامه این تاپیک زده شده ، که دوستان با تجربه ای مثل شما بیان و تجربه هاشونو خیلی خوب و منطقی بگن و ما توی برنامه ازشون استفاده کنیم.

بازم از نظراتی که دادین تشکر می کنم دوست عزیز.
    Last edited by Mbt925; 01-05-2007 at 10:25.

پروفشنال Mbt925's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

یه عکس از نمای کلی برنامه توی نسخه ی بعدی میذارم ، فقط به این دلیل که دوستان بیان و نظر بدن و ظاهر پیشنهاد بدن.

متن روی دکمه های و محل اونا همین طوریه ، فقط برای اینکه نمای کلی نشون داده بشه !!!

منتظر نظرات دوستان هستم.
    Last edited by Mbt925; 01-05-2007 at 18:15.

آخر فروم باز Hoom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

مجددا سلام. بابت شکل جدید و امکانات جدید تبریک می گم. راستش زیاد وقت ندارم و باید برم تا چند روز دیگه وگرنه خوشحال می شدم تا وارد این جریان کل کل بشم . البته فقط برای یک نظر حق رو به ام بی تی می دم . چون من هم اون برنامه رو گرفتم و در برار ام بی هیچی نبود . ضمنا تمام حرف های سودا هم تایید می شه.

داره خودمونی میشه erroring's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

MBT عزيز گفتي حجم برنامه از 2 مگ بيشتر شده بايد بگم اكثر حجم مربوط ميشه به ActiveX هايي كه مثلا اگه Office رو نصب كني ديگه بهشون نيازي نيست حجم نصب برنامه در صورتي كه كاربر از ويندوز XP استفاده كنه و مثلا Office رو هم داشته باشه چيزي حول و حوش 500 كيلو ميشه، كه براي ضريب اطمينان بالا تمام اكتيو ايكس ها گنجانده شده. گفتي برنامه از دو فرم تشكيل شده يه خبر بد براي شما دارم اينكه اين برنامه با دو فرم تمام كارهايي كه برنامه شما با چندين فرم نمي تونه بدون خطا و اشتباه انجام بده داره انجام ميده، در ضمن مهم نيست كه تو يه رستوران مثلا بشه بازي پلي استيشن هم كرد شرط اينكه يه رستوران رستوران خوبي باشه اينكه غذاي خوبي داشته باشه. بايد بدوني كاربر چي از يه برنامه تايمر مي خواد؟؟؟؟اميدوارم منظورمنو از مثالم فهميده باشي.
    Hoom@n عزيز نظر شما كاملا براي من قابل احترامه و مطمئنم كه بدون غرض و كاملا با ديد باز و هيچ شك و شبه اي نظر خودتو دادي اميدوارم درتمام مراحل زندگي همينطور عادلانه نظراتو بيان كني.
    Last edited by erroring; 02-05-2007 at 05:05.

آخر فروم باز Hoom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

اوه من دوباره اومدم! در صورتی که قاعدتا الان نباید اینجا می بودم. اما به ظاهر چند ساعت دیگه می رم . به هر حال
    ______
    برادر/خواهر ارورینگ!
    یه فرق بزرک که بین برنامه شما و برنامه ام بی تی هست اینه : برنامه شما برای استفاده تجاری نوشته شده و برنامه ی اون نه و ضمنا امکانات برنامه اون بیشتره . و همینطوره هم ست آپ برنامه ی تو خیلی زیبا تر از ست آپ ام بی تی هست . اما برنامه ی اون از مال تو بیشتر
    ______
    توصیه به ام بی تی
    به نظر من اون چیز هایی رو که ارورینگ گفت تا حد امکان تو برنامه استفاده کن . مثلا همون که دکمه کلوز همیشه یه جا باشه .
    ضمنا امکان استفاده از تم رو برای برنامه اضافه کن. تا اینکه بشه مثلا یه تم با پنجره ویندوز یکی بدون اون یکی با متن روی دکمه یکی بدون اون و ... درست کرد.
    ضمنا امکان اینرو که هر کسی برنامه رو برای خودش سفارشی کن بزار . مثلا رنگ رو یا جای دکمه ها رو عوض کنه . چیز مهم و کاربر پسندی هست.
    _________
    من متوجه نشدم این عکس که گذاشتی چی هست. این برنامه چه طوریه؟ فقط یه سری دکمه رو دسکتاپ میان یا اینکه زمینه هم داره؟ یا اینکه یه قاب هم داره؟ البته به نظر من اگر فقط دکمه ها بدون زمینه و یا هر چیز اضافه ای روی دسکتاپ بیان از همه بهتره!!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kuala Lumpur

پيش فرض

لینک های دانلود برنامه کار نمیکنن !!

آخر فروم باز Razel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    .::0451 ::.

پيش فرض

آقا کدوم یکی از این تایمرها transfer رو هم نشون میدن؟
    آخه Adsl من محدودیت دانلود داره.

الان خودم از BWmeter استفاده میکنم. میخواستم یه برنامه فارسی هم داشته باشم.
    خیلی ممنون.

پروفشنال Mbt925's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

آقا کدوم یکی از این تایمرها transfer رو هم نشون میدن؟
    آخه Adsl من محدودیت دانلود داره.

الان خودم از BWmeter استفاده میکنم. میخواستم یه برنامه فارسی هم داشته باشم.
    خیلی ممنون.
    فکر نکنم تایمر لازم باشه ترانسفر رو نشون بده.

هیچ کدوم دوست عزیز

پروفشنال Mbt925's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Hoom@n
    ______
    هم ست آپ برنامه ی تو خیلی زیبا تر از ست آپ ام بی تی هست . اما برنامه ی اون از مال تو بیشتر
    ______
    توصیه به ام بی تی
    به نظر من اون چیز هایی رو که ارورینگ گفت تا حد امکان تو برنامه استفاده کن . مثلا همون که دکمه کلوز همیشه یه جا باشه .
    ضمنا امکان استفاده از تم رو برای برنامه اضافه کن. تا اینکه بشه مثلا یه تم با پنجره ویندوز یکی بدون اون یکی با متن روی دکمه یکی بدون اون و ... درست کرد.
    ضمنا امکان اینرو که هر کسی برنامه رو برای خودش سفارشی کن بزار . مثلا رنگ رو یا جای دکمه ها رو عوض کنه . چیز مهم و کاربر پسندی هست.
    _________
    من متوجه نشدم این عکس که گذاشتی چی هست. این برنامه چه طوریه؟ فقط یه سری دکمه رو دسکتاپ میان یا اینکه زمینه هم داره؟ یا اینکه یه قاب هم داره؟ البته به نظر من اگر فقط دکمه ها بدون زمینه و یا هر چیز اضافه ای روی دسکتاپ بیان از همه بهتره!!!

برای من Setup ای مهم بود که حجمش کمتر باشه.

----------------------------------------

نسخه ی اولیه تایمر زمانی نوشته شد که زیاد تجربه ی برنامه نویسی نداشتم و مهم تر از اون از استاندارد ها زیاد اطلاعی نداشتم.
    و به مرور زمان که نسخه های جدید میومدن و کامل تر میشدن ، یه سری علتها باعث شد که ظاهر برنامه زیاد تغییر نکنه.

ولی مطمئنا نسخه ی جدید کاملا متفاوته و تمامی استاندارد ها توش رعایت شده.

برنامه تا حد امکان قابل سفارشی شدن خواهد بود

صفحه ی اصلی برنامه ترانسپرنت هست و فرم نداره و فقط همین عکسیه که گذاشتم.
    پس زمینه ی عکس Desktop هست.
    Last edited by Mbt925; 02-05-2007 at 18:44.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •