لطفا بحث مرورگر ها رو وسط نكش چون به مرورگر ربطي نداره و نوشته اشكال از Isp است
چون با فاير فاكس و هم با اكپلورر اين مشكل رو ندارم
لطفا بحث مرورگر ها رو وسط نكش چون به مرورگر ربطي نداره و نوشته اشكال از Isp است
چون با فاير فاكس و هم با اكپلورر اين مشكل رو ندارم
از اونجا كه بررسي همه تاپيك ها و پست ها غير ممكنه دوستان ميتونن با كليك روي آيكنكنار هر پست موارد مورد نظر رو گزارش كنن
![]()
سلام
دوستان عزيز من ميخوام عنوان تاپيکم که آپديتهاي مک آفي هست رو تغيير بدم ولي متاسفانه هر کاري کردم نشد. چون من مجبورم براي اطلاع دوستان حداقل هفته اي يکبار تاريخ نوشته شده توي عنوان تاپيک رو عوض کنم.![]()
لطفا منو راهنمايي کنين.
من يه سري تغييرات دادم
الان نبايد مشكلي باشه
ميتونيد عنوان تاپيك ها رو ويرايش كنيد
سلام
آقا sina عزيز من همين الان تست کردم عنوان تاپيک قابل تغييره اما نام تاپيک که توي ليست نام تاپيکها (مثلا توي ليست تاپيکهاي معرفي نرم افزار) مياد تغيير نميکنه.![]()
لطفا اگه امکان داره يه لطفي بکنين و اين مشکل رو حل کنين و يا اگه راهي داره که من متوجه نشدم منو راهنمايي کنين.
متشکر و منتظرم.
سلام دوست عزیز ... شما از چه طریقی این کار رو انجام دادید؟نوشته شده توسط Wonderboy
شما برای تغییر نام تاپیک باید از منوی اختیارات تاپیک که در بالا هست استفاده کنید ... منوی اختیارات تاپیک >> ویرایش تاپیک
از اون قسمت نام تاپیک رو ویرایش کنید
ممنون
Meisam جان من که برای تاپیکی که زدم همچین چیزی ندیدم
یعنی توی اختیارات تاپیک چیزی به اسم ویرایش تاپیک ندیدم
البته قصد تغییر نام تاپیکمو ندارم فقد خواستم امتحان کنم
تاپیکم هم همون اسرار ماورا هست
ممنون
سلام
Meisam جان من وقتي وارد تاپيک خودم مي شم (بدون اينکه وارد محيط ويرايش بشم) يه منوي اختيارات تاپيک دارم که چهار تا گزينه داره:
1- نمايش نسخه براي چاپ
2- فرستادن اين صفحه
3- عدم اشتراک در اين تاپيک
4- اضافه نظرخواهي به اين بحث
من اصلا گزينه اي بنام ويرايش تاپيک توي اين منو ندارم.
لطفا راهنمايي کنيد.
منتظرم.
سلام
پس با این توصیفات شما دوستان فکر نکنم دسترسی به تغییر نام تاپیک داشته باشید ... در حالی که ما همچین دسترسی رو به همه اعضا دادیم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)