خوشبختانه سازنده این بازی شرکت 2k هست که توجه ویژه ای به pc دارد
در رابطه با gta هم این بازی بازی خیلی خوبیه ولی وقتی پای مافیا به میان میاید حرفی برای گفتن ندارد شما کدام بازی را سراغ دارید که داستان جذاب و گیم پلی آن گیمر را روی صندلیش میخکوب کند؟
خوشبختانه سازنده این بازی شرکت 2k هست که توجه ویژه ای به pc دارد
در رابطه با gta هم این بازی بازی خیلی خوبیه ولی وقتی پای مافیا به میان میاید حرفی برای گفتن ندارد شما کدام بازی را سراغ دارید که داستان جذاب و گیم پلی آن گیمر را روی صندلیش میخکوب کند؟
کاملا درستهالبته داستان بازی رو هم فراموش کردی ازش تعریف کنی
موافقم!![]()
دوستان اين بحثو لطفا ول كنيد چون هم ربطي به تاپيك نداره هم آخرش ميكشه به جار و جنجال
از بازي مافيا 2 تريلر هاي جديدي اومده حيف كه وقت ندارم وگرنه براتون ميذاشتم به سايت gamestraier.com بريد و جديدارو ببينيد
باز هم تائید می کنم!!! : رگ دستاشون رو نگاه کنید!!!!
البته به ژاکت چرم Joe هم نگاه کنید. ببینید که گرافیکی... فکر کنم برای این بازی باید PC خودم رو اساسی ارتقا بدم!!! (ولی پول ندارم
!!!)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینقد طبیعیه که اول صبحی رفتیم تو کف چنگ
اوه اوه چه گرافيكي داره![]()
سيستم مورد نياز اعلام شده؟
نه فعلادر مورد این چیزی نگفتن
این هم یک عکس دیگه!!!
بازی مافیای 2 رو با نام دیگری هم می شناسند: DeLuca's Restaurant
این هم انجمن مخصوص بازی مافیا 2 که در سایت سازنده ی بازی هست...
اگر توی تاپیک Mafia Fans - Nationality برید می بینید که تا الان که من این پست رو می نویسم 2 ایرانی خودشون رو به این تاپیک معرفی کردنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این Wallpaper ها رو از دست ندید...
در ضمن فراموش نکنید که اگر بخش Download سایت خود بازی رو از دست بدید ضرر زیادی کردید هاااا!!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
![]()
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ديگه فكر كنم بهترين گرافيكاي 2009 Re5 و Mafia2 بشن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)