تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 272 اولاول ... 121819202122232425263272122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 2719

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه چلسي: Chelsea F.C. News

پروفشنال Undercover-G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

گفت‌وگوی كنيون با سايت چلسی:

--------------------------------------------------------------------------------

ميشائيل بالاك از «استمفوردبريج» نمی‌رود

چلسی به حرف و حديث‌ها درباره ی وداع زود هنگام ميشائيل بالاك از چلسی پايان داد و پيوستن احتمالی اين هافبك ژرمن به رئال مادريد در تعطيلی زمستانی ليگ‌های اروپایی را رد كرد.

پيتركنيون مدير مالي باشگاه لندني روز جمعه در توضيحي كه در پايگاه اينترنتي باشگاه به چاپ رسيد، گفت:« همه‌ي شايعه‌ها درباره‌ي پيوستن او در ماه ژانويه بي‌اساس است.»

پيش از اين كاپيتان تيم ملي آلمان كه از آوريل گذشته دور از فوتبال بوده است، از فهرست چلسي براي مرحله گروهي ليگ قهرمانان اروپا كنار گذاشته شد. برند شوستر، سرمربي رئال مادريد بارها و بارها از علاقه‌مندي‌اش براي به خدمت گرفتن بالاك خبر داده بود.

كنيون ادامه داد:« تصميم كنار گذاشتن بالاك از تيم تنها به دلايل پزشكي بوده است. اكنون در پي آن هستيم كه به همه حرف‌ها پايان دهيم.»

بالاك كه يك سال پيش از بايرن مونيخ به چلسي پيوست، به دليل آسيب ديدگي در پي آن انجام عمل جراحي از آوريل گذشته نتوانسته است براي باشگاه لندني و تيم ملي آلمان بازي كند.

به تازگي شايعه‌هايي درباره‌ي اين بازيكن 30 ساله به گوش مي‌رسيد.

رسانه‌هاي انگليسي گزارش داده بودند كه باشگاه ليگ برتري مي‌خواهد او را به باشگاهي ديگر واگذار كند. قرارداد بالاك با چلسي تا سال 2009 اعتبار دارد.

كنيون در اين باره افزود:« نگراني ما از آن بابت است كه ميشائيل بار ديگر آماده شود و بتواند براي چلسي و تيم ملي آلمان بازي كند. با اين حال هنوز پيدا نيست كه او چه زماني به ميدان بازخواهد گشت و مي‌تواند بازي كند.»

انتقادهايي از بخش پزشكي باشگاه لندني درباره‌ي روند درماني بالاك وجود دارد اما، كنيون در اين گفت‌وگو همه‌ي اين انتقادها و سرزنش‌ها را رد كرد:« تنها سو برداشت‌هايي بود و تشخيص‌هاي نادرستي كه صورت گرفت. در اين باره ما به طور كامل هم عقيده هستيم و ميشائيل هم اين موضوع را مي‌داند.»

دوست عزیز لطفا" قبل از اینکه خبر ارسال کنی یه نیم نگاهی هم به خبرهایی که گذاشته شده هم بنداز .
    من این خبررو دو پست بالاتر گذاشته بودم .

یا علی .

در ضمن طاعات و عبادات همه دوستان قبول باشه.
    Last edited by Undercover-G; 15-09-2007 at 18:30.

آخر فروم باز FarzadSport's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز لطفا" قبل از اینکه خبر ارسال کنی یه نیم نگاهی هم به خبرهایی که گذاشته شده هم بنداز .
    من این خبررو دو پست بالاتر گذاشته بودم .

یا علی .

در ضمن طاعات و عبادات همه دوستان قبول باشه.

دوست عزیز شرمنده...

ممنون از تذکری که دادین...
    از این به بعد باید دقت بیشتری رو کنم...

ممنون از لطف شما دوست عزیز...

موفق باشید

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

آخر فروم باز Nikolas_95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

واقعا آدم میمونه چی بگه،وقتی گل سالم رو داور قبول نمی کنه چی بگیم؟در مقابل بلکبرن فقط 1 امتیاز

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

واقعا آدم میمونه چی بگه،وقتی گل سالم رو داور قبول نمی کنه چی بگیم؟در مقابل بلکبرن فقط 1 امتیاز

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

من نمی دونم فلسفه وجودی تیمهایی مثل بلک برن چیه !
    90 دقیقه مثل سگ داشت دفاع می کرد .
    حالم از این جور تیما بهم می خوره که فقط جلوی چلسی اینجوری بازی می کنن!

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

در آخرین بازی هفته ششم لیگ برتر انگلستان بلکبرن توانست میربان خود چلسی را با کمک داور متوقف کند

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران , چلسی با نبود دروگبا , لمپارد , پیزارو با ترکیب : چک , تری, الکس , بلتی , اشلی کول , اسین , سیدول , جو کول , رایت فیلیپس , شوچنکو و کالو به مصاف یاران مارک هیوز رفتند که با بازی زیبایشان دستان این بازیکن سابق چلسی را بستند تا خیال خوش نبود یاران چلسی را فراموش کند
    در نیمه اول و دوم چیزی از بلکبرن ندیدم به غیر از دفاع و خطا , که در این بین رفتار داور با بازیکنان بلکبرن بسیار جالب بود , رفتار او مانند دیگر بلکبرنی ها بود که حتی در مواقعی این حس در او تشدید می شد و باعث انتخاب های به نفع قرمز و مشکی پوشان را برگزیند
    در دقایق واپسین این دیدار جو کول پاس زیبایی به بلتی در گوشه راست دروازه بلکبرن رساند , او هم با یک پاس حرفه ای کالو را در شرایط خارج از آفساید قرار داد تا او گل برتری تیمش را به ثمر برساند که این امر هم اتفاق افتاد ولی داور راضی به بردن چلسی نشد و آن را آفساید اعلام کند تا این سوت پایان را برای تساوی 0 بر 0 به صدا در آورد .

منبع : chelsealondon.ir

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

خوزه مورینیو با آن که تیمش فقط یک امتیاز گرفت ، از بازیکنانش بسیار راضی بود زیرا به نظرش بازیکنانش بسیار خوب بازی کردند و ۲ امتیاز را داور ازشان گرفت

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، مورینیو بعد از پایان بازی تیمش مقابل بلکبرن که با نتیجه ی مساوی به اتمام رسید گفت : من فقط می توانم از بازیکنانم تشکر کنم و از آن ها خوب بگویم ،‌ با آن که ما مصدومان زیادی مانند کاروالیو ،‌ لمپارد ،‌ دروگبا ‌‌، ماکلله و بریج داشتیم بازیکنانم اجازه ندادند که جا خالی آن ها حس شود و به خوبی بازی کردند و موقعیت های زیادی به دست آوردند حتی یک گل هم زدیم ولی داور با یک اشتباه خنده دار گل را مردود اعلام کرد و یک برد را از ما گرفت . ما درست است وضعیت چندان جالبی در جدول نداریم اما تازه اول فصل است و فقط ۶ هفته گذشته و تا پایان فصل هر اتفاقی ممکن است بیفتد حتی امکان دارد تیمی که در حال حاضر در آخر جدول قرار دارد قهرمان شود پس ما اصلا اعتماد به نفسمان را از دست ندادیم اما اگر در همه ی بازی ها داور ها بخواهند این گونه سوت بزنند ما به هیچ وجه شانسی نداریم و باید قید قهرمانی را بزنیم اما اگر داور ها درست کار خود را انجام دهند ما به هر ۴ جام خواهیم رسید . امروز حریفمان هم با انگیزه و خوب بازی کرد و بالاخره توانستند با امتیاز به خانیشان برگردند . کالو هم امروز بسیار خوب بازی کرد و جواب اطمینان من را خوب داد و من را امیدوار کرد . در واقع ما ۳ امتیاز بازی را گرفتیم و نتیجه ۱ بر ۰ به سود ما تمام شد و همه چیز آن را نشان می داد جز کمک داور و بیلبورد . در رابطه با بازی بعدیمان هم باید بگویم که منچستر تیم خوبی است و سال پیش قهرمان لیگ برتر شد اما ما قوی تر از آن ها هستیم و اگر در آن بازی تمام بازیکنانمان را در اختیار داشته باشیم مطمئنا ما خواهیم برد .

منبع : chelsealondon.ir

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

اهم اهم.بالا سر چلسی تو جدول کیه.نمی دونستم هفته بعد با ما تو الدترافورد دارین .به جهنم خوش آمدید

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

شما اول تکلیف خودتو روشن که طرفدار کدوم تیمی بعد!
    Last edited by Undercover-G; 16-09-2007 at 03:14.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •