سوال سوال سوال:
1:اقا این کریس کجاست ؟
2:حالا این بولتون که ده بازی هست نبرده این بازه رو میاد میبره دارم از عصبانیت میترکم بگید چرا؟
3:کسی میدونه که منچستر کی تو لیگ قهرمانان و با کی بازی دارد؟
سوال سوال سوال:
1:اقا این کریس کجاست ؟
2:حالا این بولتون که ده بازی هست نبرده این بازه رو میاد میبره دارم از عصبانیت میترکم بگید چرا؟
3:کسی میدونه که منچستر کی تو لیگ قهرمانان و با کی بازی دارد؟
تبریکتان باد نه نه نه تبریکمان باد برد شیرین شیاطین سرخ با گل سحرانگیز کریس رونالدو در دقیقه 92 و اینکه مثل اینکه کریس و توز باز دارند به روزهای اوجشان بر میگردند و از شما رفقا هم دعوت میکنم که بازی رئال رو امشب ببینید ..............
بردیم چه گلی خوردیم و چه گلی زدیم
من که هنوز منتظر بازگشت رونی و اسکولزم
با سلام خدمت همه منچستریهای عزیز یک هدیه هدیه:گل زیبای کریستیانو رونالدو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی عزیز
راستش تا یه سال پیش از رئال متنفر بودم چون سیاتش گرفتن بازیکنهای بزرگ تیمهای دیگه بود اینطوری تیمهای دیگه رو هم ضعیف میکرد نمونش همین بکام ما اصلا فکرشو نمیکردم بکام یه روزی از منچستر بره که رئال با اون پولاش البته خود بکام هم مشکل داشت بگذریم نیستلروی هم
ولی الا ن چون سیاستش تغییر کرده و بازیکنهای برزیلیش زیاد شدن دیگه اون تنفر از بین رفته ای روبینیو گل میزنه
ممنون و میخواستم بگم که راستش من هم از اون سیاست مسخره خوشم نمیومد ولی حالا واقعآ از جوانگرای تیم لذت میبرم و هنوز کاملآ هماهنگ نشده اند که با بهتر شدن تیم واقعآ تیم خوبی است
اول یه خبر خوب رونی فردا با فولام بازی میکنه
بعدشم گری نویل گفته میشه شاید دیگه نتونه فوتبال بازی کنه (دستش درد نکنه ولی نویل هیچوقت یه مدافع کامل و در حد منچستر نبود )
این ارسنال هم که دس بردار نیست
بچها گل بازی ارسنال رو دیدید؟
اه اه اه اه چقدر مسخره گل خورد این استون ویلا.....
دیشب تیم منچستر توانست با دو گل فوق ستاره پرتغالی خود کرستیانو رونالدو تیم فولام رو شکست دهد غیر این دو گل کریس شانس این رو داشت که هتریک کند ولی با اشتباه محض داور اینچنین نشد و حتی داور بخاطر تمارض به کریس کارت زرد داد و در بازه تیم منچستر سراسر حمله بود که قدر موقعییت های بیشمار خودرا ندانست.و امید میرود که تیم منچستر به همین ترتیب ادامه داده تا قهرمانی!(یک سری عکس از بازی)
امیدوارم لذت برده باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)