نوشته رئال برای جذب کاکا تلاش میکنه منم اون جوابو نوشتم??????????????? چي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خيلي نامفهومه .
نوشته رئال برای جذب کاکا تلاش میکنه منم اون جوابو نوشتم??????????????? چي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خيلي نامفهومه .
جوابت رو ميگ نامفهومه
.
.
دارم لحظه شماري ميكنم تا فردا صبح اخبار ورزشي گل هاي رئال رو ببينم مخصوصا گل عزيز دل اسنايدر رو
بازی بعدی رئال با وایادولید در تاریخ 23/09/2007 برگزار میشه یعنی هفته بعد یکشنبه.
پست مجدد براي رو بودن پست
رئال توانست بازی خود در مقابل المریا را با نتیجه ۳ --- ۱ با پیروزی پشت سر بگذارد.
گلهای رئال را در ابن بازی ساویولا در دقیقه ۳۶ - اشنایدر در دقیقه ۶۸ و هیگوئین در دقیقه ۸۷ به ثمر رساندند.
تعویضها:
هیگوئین به جای روبینیو در دقیقه ۴۶ - درنت به جای هاینزه در دقیقه ۴۶ - گاگو به جای اشنایدر در دقیقه ۷۵
در این بازی گوتی و گاگو از رئال کارت زرد دریافت کردند.
و بعضی از دوستان پرسیدند چرا نیستلروی و درنت بازی نکردند؟
نیستلروی رو که نمی دونم اما درنت نیمه دوم به بازی اومده شاید هم به خاطر اینه که رئال فردا هم با ویادولید در لالیگا بازی داره و می خواد بازیکنان را چرخشی بازی بده.
تعجب کردید نه؟!
خودم هم توش موندم توی سایت رئال نوشته رئال ۱۶/۹/۲۰۰۷ با ویادولید بازی داره امروز هم که ۱۵/۹/۲۰۰۷ است. این هم لینکش.
کد:
باید بگم که رود مصدوم نبوده چون توی لیست ذخیره ها اسمش بود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ترکیب رئال در نیمه اول:
کاسیاس - راموس - کاناوارو - متذلدر - هاینزه - دیارا - گوتی - اشنایدر - روبینیو - ساویولا - رائول
کد:
ايولللللللللللللللللللللل للللللللللللللللللکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازيم برديم
يك برد مقتدرانه ي ديگر
ای بابا بازم که تاریخو تصحیح نکردی.بازی بعدی رئال هفته بعد 1 شنبه است نه فردا.طبق سایت gaol.com
اینو من چند روز پیش گفتم///ه خاطر اینه که رئال فردا هم با ویادولید در لالیگا بازی داره و می خواد بازیکنان را چرخشی بازی بده.
است. .
ولی بازیش عقب افتاده شده هفته ی دیگه
ولی به هر حال رئال 2 فردا بازی داره
سلام دوستان
منم از مادریدی های سرسخت هستم....برد دیشب رو هم تبریک میگم
سعی میکنم بیشتر بیام...
بای![]()
سرمربي آلماني تيم فوتبال رئال مادريد گفت: از وضعيت تاكتيكي تيم اصلا راضي نيستم.
به نقل از آس اسپانيا، برند شوستر پس از پيروزي 3 بر يك مردانش مقابل آلمريا عنوان كرد: ما اصلا خوب بازي نكرديم. گل ساويولا روي حركت فردي بود. اشنايدر با ضربه ايستگاهي به آلمريا گل زد و هيگواين حتي خودش هم متوجه نشد كه چگونه گل زده است.
وي ادامه داد: حتي يك دستور تاكتيكي من نيز به درستي و كامل اجرا نشد و از اين بابت بسيار متاسفم.
شوستر اظهار داشت: در آينده بازيهاي بسيار سختي را در پيش داريم. اگر قرار باشد به اين سادگي گل بخوريم، در ليگ قهرمانان اروپا نابود خواهيم شد.
وي گفت: بايد بدانيم كه حريفان بسيار بزرگي داريم. نبايد با خيالي آسوده، اين صدرنشيني را باور كنيم و استرس نداشته باشيم.
(خب حقم داره،نگرانه،ولي بد نبود يه تبريك به بر و بچ تيم ميگفت!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)