champions league
میلان - آرسنال
سه شنبه 14 اسفند
ساعت 23
پخش زنده از شبکه 3
![]()
champions league
میلان - آرسنال
سه شنبه 14 اسفند
ساعت 23
پخش زنده از شبکه 3
![]()
Last edited by RONN!E; 03-03-2008 at 09:31.
سلام به همه میلانی های گل.
ronn!e جان واقعا سنگ تموم گذاشتی. قدردانی از زحماتت با کلمات واقعا کار سختی
خیلی ممنون که همیشه به فکر تایپیک هستی و نمیزاری پایین بره.
طی این چند روز خبرای خوبی به گوش میرسه. که از بهتریناش میشه به میلانی ماندن کاکا برای
همیشه و همچنین احتمال خیلی زیاد باقی ماندن کارلتو به عنوان سرمربی میلان اشاره کرد.
انتقال کانوته به میلان هم میتونه از حرکتهای خوب میلان باشه.
باختیم
(-!-)
سلام
بازی با رم هم باختیم. البنه باخت مقابل تیم های بزرگ برامون کمی عادی شده ولی این بازی
واقعا فرق داشت. من که از این باخت خیلی ناراحت شدم.
تا دقیقه 75 بازی میلان فوق العلاده بود ولی از اون به بعد سن بالای تیم کار دست میلان داد.
به هر حال ما که چشم به یکی دو فصل بعد دوختیم چون میلان به یک بازسازی اساسی احتیاج داره.
از باخت دیشب خیلی ناراحت شدم.تا قبل از تعویض سیـــدورف میلان عالی بود و همه چیز داشت خوب پیش میرفت.سیدورف ــی که دیشب بسیار سرحال و آماده بود.و شاید اگه این سیدورف رو در بازی با آرسنال داشتیم، الان آرسنال و هواداراش باید خواب 1/4 لیگ قهرمانان رو میدیدن.تا اینکه امرسون اومد.بابا این امرسون تا موقعی که چیزی بود اینور و اونور میچرخید حالا که پیرمرد شده و فوتبالش تمام ، شده میلانی.
ظرف چند دقیقه بعد از تعویض گل اول رو خوردیم و چند دقیقه بعد گل دوم.به همین راحتی .تو این بین کاکا هم مصدوم شد و بیرون رفت.
فکر کردیم بعد از ضد حال بازی با آرسنال ، امشب دیگه یه حالی میکنیم.
حیـــــــــــــــــــــــ ـف![]()
ميلان امسال يه چيزيش شده . فقط خدا كنه بياد تا 4 تاي اول كه ساله ديگه سهميه جام باشگا ه ها رو داشته باشه .
من به عنوان يك رمي ميگم واقعا ميلان خوب بازي كرد...شايد يكي از بهترين بازي هاشو...
اميدوارم به جام باشگاه هاي سال ديگه برسيد و حال اينتر و يووه هم بگيريد...تو ايتاليا بعد رم فقط ميلان
اين پست رو يك نگاه بكنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها غصه نخورين ميلان هم بلاخره قدرت خودشو نشون ميده ميشه مثل قبل
بلاخره ما نفهميديم تکليف آنجلوتی چيه
نظر شماها چيه ؟ ميخاين بمونه يا بره ؟
Last edited by Ultimator; 25-03-2008 at 21:45.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)