تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 34 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 340

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه يوونتوس: Juventus F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه amirtaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چه قدر اين جا آروم شده.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اينم يك سري والپيپر توپ:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه pentoriko's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تـــــــــــهـــــــــــران

پيش فرض

چه قدر اين جا آروم شده.

ببخشيد من چند وقت نبودم اما به نظر من بچه ها هيچ كدوم اينجا فعال نيستن يعني نميان نظر بدن

من خودم ميرم اينجا كه فروم يوونتوس هست عاليه
    کد:
    براي اخبار يونتوس هم از :

کد:
    و

کد:

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ما چاكرتيم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pentoriko's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تـــــــــــهـــــــــــران

پيش فرض سلام

بياد تو فروم يوونتوس در خدمت باشيم

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سرانجام ژانویه فرا رسید و تیم های معتبر اروپایی که در صدد جذب ستارگان دنیای فوتبال هستند نهایت سعی خود را برای به خدمت گیری مهره های مورد نظرشان خواهند کرد. در این میان یوونتوس و سران این باشگاه بزرگ نیز مانند همتایان خود می کوشند تا بازیکنانی که مد نظر مربی تیم هستند را در صورت امکان جذب نمایند تا در بازار نقل و انتقالات زمستانی نیز موفق باشند. در لیست بانوی پیر نام سه مهره که به نظر می رسد انتخاب اول مسولین یووه باشند به چشم می خورد، نام نخستین بازیکن بدون شک یک هلندی مطرح به نام رافائل فن در فارت است، مهره بعدی امائوری مهاجم پالرمو است و بازیکن بعدی بنگا بود که این اواخر به لیست اضافه شد و با خفاش های سیاه مستایا به توافق رسید و راهی والنسیا شد، به این ترتیب او از لیست کنار رفت. اما هانتلار را نیز نباید فراموش کرد ، مهره ای که به یوونتوس علاقه دارد و در سخنان خود از اینکه به بانوی پیر بپیوندد ابراز خوشحالی کرده است. در اینجا قصد داریم به خریدها، شرایط یووه و مسائل تیم اشاره کنیم و این امر را با سوال و جواب های کارشناسان خواهیم داشت.

مردان سیاه و سفید پوش با سختی و مقاومت پیش می روند، از هفته گذشته اخبار مختلفی از نقل و انتقالات در یووه به گوش رسید، حال باید به مهره های مورد توجه فن در فارت، امائوری، سیمپلیچیو و هانتلار نگاه کرد و دید خرید کدام مهره به سود بانوی پیر ایتالیا خواهد بود ؟
    در مرحله نخست باید تاکید کرد که تمام نام های ذکر شده برای یووه مفید هستند، برای تیمی مانند یووه که با این روش بازی می کند هر کدام از این نام ها کارساز خواهند بود. اما خوب این جواب قانع کننده ای نیست، مسولین باید به دنبال یاری باشند که انها را به رسیدن به هدفشان یاری نماید، در این میان باید اعتراف کرد که فن در فارت بهترین گزینه به شمار خواهد رفت. البته بنگا نیز می توانست یک گزینه عالی باشد. در هر حال یووه باید بازیکنی را به خدمت گیرد که در ترکیب جایی داشته باشد و فرصت بازی داشته باشد.

کمی بهتر و کامل تر در این خصوص توضیح دهید...
    این کاملا واضح است که تیم ها به دنبال مهره های کارامد و سرشناس هستند، ببینید یووه المیرون و تیاگو را در تابستان جذب کرد اما این دو زیر سایه نوچرینو قرار گرفتند، این تنها بخشی از یک ماجرا است. در حقیقت یووه باید بداند که دیگر مدیری به نام لوچانو موجی نیست که بخواهد با خریدهای رویایی و فوق العاده خود همه را شگفت زده نماید. بنابر این باید در جذب بازیکن دقت کافی داشته باشد. اینکه تنها بازیکنی خریداری شود مهم نیست. قرار گرفتن در ترکیب یوونتوس را باید اعتراف کنم که رویای بسیاری از فوتبالیست ها است، تیمی بزرگ و منحصر به فرد که کانون توجه بسیاری از بازیکنان و هواداران فوتبال است. بنابر این یوونتوس و سرانش از این موضوع هیچ نگرانی نباید داشته باشند. حال باید خود تصمیم گیرنده باشند و ستاره مورد علاقه خود را راهی تورینو نمایند. البته باید اشاره کنم و بگویم که بانوی پیر بازیکنی مانند پالادینو را در اختیار دارد، مهره ای که چند تیم اروپایی خواهان او بودند، مدیران به خوبی از اینده بازیکنانی که در اختیار دارند اگاهند بنابر این دست به اشتباهات بزرگ نخواهند زد و در قبال خرید بازیکنی حاضر به از دست دادن ستاره اینده دار و توانای خود نخواهند بود.

دوباره به نام هایی مانند فن درفارت ، امائوری ، هانتلار و سیمپلیچیو اشاره داشته باشیم و نظرنهایی ...
    فن درفارت، با قدرت و نشاط خاصی بازی می کند، بازی و تکنیک او را بسیار می پسندیم. هانتلار، او حرف های زیادی برای گفتن در اینده خواهد داشت، نوع بازی او بیشتر برای تیمی مانند اینتر کارامد است یا حتی رم و یا فیورنتینا . امائوری ، در حالی که بنگا را از دست رفته می بینیم ، باید به امائوری و یا سیمپلیچیو نگاهی ویژه داشته باشیم. دو بازیکنی که از قبل میلانی ها خواهان جذب انان بودند، جالب است گالیانی بارها تلاش کرده تا این برزیلی را راهی سن سیرو نماید اما هیچگاه موفق نبوده. به نظرم یوونتوس نباید از او نیز به راحتی چشم پوشی کند، همیشه بازیکنانی که به تیمی علاقه نشان داده اند زمانی که به تیم مورد علاقه می پیوندد با هیجان و انگیزه بسیار بالا بازی های فوق العاده و جذابی ارائه می کنند، امائوری نیز با پیوستن به بیانکونری ها می تواند دوران درخشانی را سپری نماید.

به یک بازیکن سابق بانوی پیر به نام انتونیو کونته اشاره می کنیم، او می خواهد باری را تبدیل به یوونتوس دیگر نماید، یوونتوسی جنوبی ، درست است ؟
    مطمئنا، او ستاره فراموش نشدنی نزد هواداران بیانکونری است. کسی که همیشه در قلب تیفوسی های یووه جای خواهد داشت. شاید در اینده بازیکنان او خیلی راحت تر راهی یووه شوند. باری می تواند قطب دوم یووه قلمداد شود.

به کمک و رابطه خانواده انیلی و شرکت فیات اشاره ای می کنید...
    با لاپو الکان صحبت کرده ام، به نظرم یک حامی بزرگ می تواند تیمی بزرگ را هدایت نماید. وکلای نامی باشگاه یووه در کنار خانواده انیلی سبب رشد و بزرگی این تیم شدند. به نظرم رابطه خوب الکان و با شرکت فیات و به تازگی فراری می تواند در اینده بسیار نزدیک راه های سخت یووه را هموار تر از همیشه نماید

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کلودیو رانیری مربی بیانکونری ها با اهداف بزرگی راهی تورینو و یوونتوس شد تا در سالی متفاوت در تیمی سرشناس به پیروزی ها و افتخاراتی دست یابد و نشان دهد در دنیای مربیگری رانیری نیز مربی مطرح و توانایی است و قادر خواهد بود نتایج فراموش نشدنی را کسب نماید. او تا به اینجای فصل موفق نشان داده و نتایج به دست امده یوونتوس در رقابت با رقبا قابل قبول و راضی کننده است . وی در حالی که تعطیلات زمستانی را پشت سر می گذارد درمصاحبه ای شرکت کرد و به سوالاتی پاسخ داد.

رانیری چگوه یک یوونتوس اماده و همانند گذشته خواهد ساخت ؟ شرایط در این تیم چطور پیش می رود ؟
    خیلی عادی و معمولی . همه شرایط اماده و به شکل طبیعی خود در حرکت است . تمام بازیکنان یووه مانند پسران من هستند و ما در کنار یکدیگر تیمی بزرگ را می سازیم، همه از هم شناخت کامل و دقیق داریم . زمانی که هدایت یوونتوس را به عهده گرفتم هیچ شکی نداشتم که داوران در نتیجه گیری انان به هیچ عنوان کمکی نمی کنند و تاثیری ندارند. ما در کنار هم تمام مراحل کامل و بهتر شدن را مرور کردیم، رشد کردیم و به اعتماد لازم دست یافتیم. هدف و انگیزه نزد بیانکونری ها کاملا هماهنگ و یک دست است و ما روحی یگانه به مصاف اینده و حریفان می رویم.

در حالی که می گفتند داوران به یووه کمک می کنند ، امسال شاهد اشتباهات داوری به ضرر یووه بودیم ...
    اشتباهات داوری را نمی توان از فوتبال دور کرد. به ویژه اگر داوری جوان و کم تجربه باشد .

با نبود کامورانزی ، سیستم و روش بازی تیمتان را تغییر خواهد داد ؟
    برای من ژانویه یک ماه مهم است. مائورو در تیم من یک مهره تاثیر گذار و پایه ای است او در زمین می تواند در نقش مهاجم نیز بازی کند، اما به او توصیه کردیم با ارامش به استراحت بپردازد تا با امادگی کامل راهی میادین شود. ما منتظر او در رقابت های دور برگشت هستیم.

لگروتالیه و کیه لینی شما را شگفت زده نکرده اند ؟ در یووه می درخشند...
    انها بازیکنانی در حد متوسط بودند اما هم اکنون به یک بازیکن مهم و تاثیر گذار تبدیل می شوند، به تیم ملی راه می یابند این روح یوونتوسی است ، روحی که نشان می دهد هرگز ضعیف و در شرایط ناگوار نخواهند بود.

کریستیانو زانتی و اعتقاد شما به بازی او ... زانتی را از چه زمان می شناختید ؟
    او را برای اولین بار زمانی که 16 سال سن داشت دیدم در کنار تیم بزرگان فیورنتینا تمرین می کرد. بازی او را باور دارم ، شایسته حضور در ترکیب یووه است .

تیاگو و المیرون ، افت این دو مهره ...
    نه ، من چنین تصوری ندارم. المیرون خیلی خوب شروع کرد اما در سیستم 2-4-4 نمی تواند یار موثری باشد. در بازی های که حضور داشته خوب بازی کرده و جای رشد و پیشرفت بسیاری دارد. تیاگو، او باید به فوتبال ایتالیا عادت می کرد، به زمان نیاز داشت و کمی در ابتدا دچار نگرانی شده بود با گذشت زمان به خود امد و با محیط اشنا شد همین مسئله باعث شد فوتبال را از نو اغاز کند در تمرینات شاداب تر حاضر شد . وقتی او را کامل شناختم به شایستگی هایش بیشتر ایمان اوردم .

یک بازیکن بسیار جوان به نام کریشیتو با اشتباهات زیاد ... ارزیابی شما چیست ؟
    اما دومنیکو نیاز به بازی کردن دارد، او باید بازی کند تا تجربه کسب نماید. درست مانند مارکیونی ، باید به انها فرصت داد .

سعادت یوونتوس و فرم ایده ال دل پیرو و یاکوئنتا دو شخصیت عالی و خوب ...
    بله ، قهرمانان بزرگی داریم . انها از قدرت درک بالایی برخوردارند. به خوبی با شرایط کنار می ایند و به موفقیت تیم کمک می کنند. به هیچ عنوان علاقه ندارم یکی از انان را بر روی نیمکت بنشانم اما چاره ای نیست . این دو برای بازی کردن و حضور در ترکیب جدال می کنند و هر کدام زمانی که در طول بازی به میدان می روند چهره یک قهرمان حقیقی را نشان می دهد. داشتن چنین بازیکنانی یک هدیه بزرگ برای مربی به شمار می رود.

نقل و انتقالات زمستانی و همچنین خریدهای پایان فصل چطور خواهند بود ؟
    متفاوت از انچه انجام شده است. در ماه ژوئن تا جولای به دنبال ساختن یک تیم بودیم، به واسطه نیاز تیم بازیکنانی جذب باشگاه شدند .در حال حاضر نیز خریدی انجام می دهیم که به هیچ عنوان اشتباه نباشد.

جذب یک هافبک در دستور کارتان است ؟
    می بینیم . یک روز شاید به خرید یک مدافع احتیاج پیدا کردیم . در هر حال چشمانمان بازیکنی را خواهد دید که شایسته یوونتوس خواهد بود.

در لیست شما فوتبالیستی به نام فرانک لمپارد وجود دارد ؟
    بازیکنی است که به او علاقه دارم اما او مهره چلسی است و مطمئن هستم ابراموویچ او را از دست نخواهد داد . می دانم او به باشگاه های ایتالیایی احترام خاصی قائل است اما اسپانیا و انگلیس را ترجیح می دهد.

و اما نظر لمپارد...
    بله ، او از معدود انگلیسی های است که با ما ارتباط خوبی دارد .

فن در فارت اگر به یووه بپیوندد ...
    او یک بازیکن بزرگ است . او را بدون درنگ خواهیم خرید، فن درفارت از ان نوع بازیکنانی است که در دنیای فوتبال می درخشد . مطمئنا به او خوش امد خواهیم گفت . درباره او هیچ اغراق و مبالغه ای وجود ندارد.

شما تا چه حد می توانید در خرید بازیکنان تاثیر گذار باشید ؟
    ترجیحا دوست دارم با بازیکنانی کار کنم که خودم انتخاب کرده باشم . اما نظر و هماهنگی با بلانک و سکو داریم .

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چه قدر این جا شلوغ شده

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس از بیانکونری شدن گولیلمو استانداردو زمان پیوستن رسمی محمد سیسوکو به یوونتوس فرارسید. سرانجام امروز پس از مدتها قرارداد هافبک اهل مالی با سران یووه امضا شد تا تمام شایعات حول انتقال این مهره به یووه پایان یابد و شاهد حضور رسمی او در ادامه راه با پیراهن بانوی پیر ایتالیا باشیم. محمد سیسوکو که متولد فرانسه است و دارای گذرنامه کشور مالی است در حال حاضر تیم ملی کشورش را در رقابت های افریقا همراهی می کند و قصد دارد پس از اتمام مسابقات به تیم جدیدش بپیوندد و پیروزی های بزرگی را همراه یووه کسب نماید. هافبک تازه وارد بیانکونری ها دو روز است که همراه خانواده کوچک خود در تورینو به سر می برد،وی در کنار همسر و دختر کوچک خود آیها که تنها 5 ماهه دارد روز یکشنبه وارد تورینو و به هتل مرکزی پیه مونته منتقل شد تا در زمان تعیین شده در تست پزشکی باشگاه یوونتوس شرکت کند.در طول ملاقات وی با سران یووه تمام دوربین ها به دنبال انان بودند و صحنه به را ان را ضبط می کردند، وی در تست مورد نظر قبول شد و مورد تایید مسولین مربوطه قرار گرفت تا امروز رسما قرارداد خود را با یوونتوس امضا کرد. قرارداد وی با بانوی پیر 5 ساله و به ارزش 11 میلیون یورو می باشد. سیسوکو در گفتگوی بسیار کوتاهی در خصوص پیوستنش به یووه گفت: خیلی خوشحالم که به یوونتوس امدم، به مجموعه ای بسیار مهم و بزرگ. این برای من یک هیجان جذاب است و مطمئن هستم که می توانم به خوبی دوران بازیگری ام را با این تیم بزرگ ادامه دهم. برای من یک هیجان واقعی و غیر قابل وصف است که می توانم در کنار بازیکنان بسیار بزرگی مانند بوفون و دل پیرو بازی کنم. مربی من رانیری خواهد بود، یک مربی بزرگ است که پیش از این با او در والنسیا کار کرده ام. گفتنی است مصاحبه خبری محمد سیسوکو عصر امروز برگزار خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض گوليلمو استانداردو یوونتوسی شد

گوليلمو استانداردو مدافع ابي واسماني هاي لاتزيو رسما به يوونتوس پيوست . وي با بانوي پير به مدت شش ماه قرارداد امضا کرد و تا پايان ژوئن بيانکونري شد وي صبح امروز در تست پزشکي يووه شرکت کرد و مورد تایید مسولین مربوطه قرار گرفت . در شرايطي که تيم رانيري با مشکلات و مصدوميت مهره هاي ارزشمند خود مواجه شده جذب اين مدافع مي تواند در اين لحظات براي يووه مفيد و سودمند باشد. به این ترتیب رانیری از امروز یک مدافع تازه را در ترکیب تیم خود می بیند و امیدوار است مهره جدید در ادامه راه یوونتوس را یاری کند. استانداردو به همراه السیو سکو در کنفرانس خبري کانال يوونتوس شرکت کردند. السیو مدیر ورزشی بیانکونری ها در ابتدای برنامه خبری اظهار داشت: با مصدومیت بازیکنانی مانند کیه لینی و اندراده با مشکلاتی روبرو شدیم، از سوی دیگر بومسونگ نیز از یووه جدا شد، به این ترتیب خرید یک مدافع از نیازهای اساسی یووه به شمار می رفت. خوشحالیم که با مدیران لاتزیو به توافقات لازم دست یافتیم و توانستیم استانداردو که مدافعی ارزشمند را جذب نماییم. گولیلمو استانداردو در ادامه کنفرانس صحبت خود را چنین اغاز کرد: از چنین ملاقات و قراردادی بسیار خوشحالم، مطمئن هستم که خانواده من نیز چنین احساسی خواهند داشت. بازی کردن برای باشگاهی به بزرگی یووه بسیار هیجان انگیز و مهم است، باشگاهی که با حضور در ان احساس غرور می کنم. این یک انتقال غرور افرین برای من به حساب می اید. امیدوارم در طول حضورم بتوانم به این تیم کمک نمایم. با توجه به نزدیکی دیدار یوونتوس برابر اینتر احتمال قرارگرفتن وی در ترکیب یووه وجود دارد و او در این باره گفت: چهارشنبه در جام حذفی یک دیدار بسیار مهم برابر اینتر داریم، یک تیم که در اروپا نیز قدرتمند شده است، خیلی خوشحال خواهم شد که در تمرینات نظر مربیان را جلب نمایم و بتوانم در ترکیب قرار گیرم. وی به شناخت برخی از هم باشگاهی های جدیدش اشاره کرد و افزود: پیش از این با برخی از مهره های یووه اشنا بودم، بازیکنانی مانند پالادینو، بلاردی، مارکیوونی و مولینارو، تمام انها پسران استثنایی هستند که در این دیدن و بازی در کنارشان جذاب است. استانداردو به بازی روز گذشته یووه برابر لیورنو نیز اشاره کرد : پیروزی در میدان لیورنو اسان نیست، تیم های زیادی در این زمین اسیر بازی بسته انان می شوند و یووه توانست یک برتری مهم را از ان خود نماید. مدافع جدید بیانکونری در مدت حضورش شماره 25 را برگزید و در این خصوص گفت: من شماره 25 را انتخاب کردم، من همیشه با شماره 2 بازی کردم و تنها در تیم سالرنو شماره 5 را بر تن کردم و این شماره برای من خوب بودند. دریووه نیز 25 را می پوشم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •