روبرت ساها بازيکن فصل گذشته تيم فوتبال پرسپوليس عصر روز سه شنبه براي مذاکره با حبيب کاشاني مديرعامل اين باشگاه وارد تهران شد.
![]()
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
روبرت ساها بازيکن فصل گذشته تيم فوتبال پرسپوليس عصر روز سه شنبه براي مذاکره با حبيب کاشاني مديرعامل اين باشگاه وارد تهران شد.
![]()
افشين قطبي : مردم ايران منتظر ظهور فوتبال بينالمللي باشند
سرمربي تيم فوتبال پيروزي تهران به مردم ايران وعده داد كه منتظر تولد فوتبال بينالمللي در ساختار باشگاه پيروزي، باشند.
افشين قطبي چهارشنبه شب و پس از پيروزي سه بر صفر تيمش در مقابل تيم ابومسلم خراسان در مشهد در گفت و گو با خبرگزاري جمهوري اسلامي افزود:
زماني كه وارد ايران شدم به مردم قول دادم پيروزي را به صدر ليگ برتر كشور برسانم ،در آن زمان خيليها به اين حرف من خنديدند ولي امروز آرام آرام به گفتههاي من ايمان ميآورند.
قطبي تصريح كرد: كار خاصي انجام ندادم بلكه ابتكار من آناست كه فوتبال بينالمللي را وارد ايران كردم و بازيكنان باشگاهم را با شيوههاي جديد و روز دنيا آشنا ساختم.
وي گفت: مردم ايران بايد ذهنيتهاي گذشته خود نسبت به تيم پيروزي از مخيلهشان پاك كنند چون پيروزي، امروز تيمي جديد و داراي مربي جديد شده است.
قطبي تاكيد كرد: رسيدن به صدر ليگ، پيش برنامه ما براي حضور در عرصه فوتبال بينالمللي است.
وي گفت: تاكنون به مشهد نيامده بودم، امروز كه وارد اين شهر شدم وقتي ديدم نيمي از ورزشگاه قرمزپوش هستند خيلي خوشحال شدم.
قطبي افزود: مطمئن باشيد كه اين سيل هواداران پيروزي، روز به روز بيشتر خواهد شد.
منم برد پرسپولیسو تبریک میگم. ایشالا همین روند ادامه پیدا کنه.
اینو باهات هستم![]()
خدادادعزیزی پس از شكست سه بر صفر تیمش مقابل پرسپولیس درجمع خبرنگاران گفت:اگر تا صبح هم بازی میكردیم، بازنمیتوانستیم كاری انجام دهیم .هرچه بازی بیشتر ادامه پیدا میكرد، بیشتر گل میخوردیم.
وی افزود: من از بازیكنانم راضی هستم . آنها در حد توانشان بازی كردند و كمكاری نكردند.
سرمربی تیم فوتبال ابومسلم با اشاره به شكستهای تیمش در دو بازی گذشته گفت: در بازی با صباباتری و سپاهان خوب بودیم ولی در بازی امروز زورمان به پرسپولیس نمیرسید.
عزیزی درمورد شعارهای هواداران تیم ابومسلم در اواخربازی بر علیه خودش گفت: زمانی كه پای قرارداد مربیگری نشستم، به فكر چنین روزهایی هم بودم . هیچ وقت قرار نیست كه مانند فصل قبل همیشه موفق باشیم . این مسایل، جزئی از فوتبال است.
از امدن افشين قطبي به ايران خوشحالم . با اين كه از پيروزي خوشم نمياد ولي نبايد انصاف رو فراموش كرد .
به نظر بنده یکی از مهم ترین دلایل موفقیت پرسپولیس در این فص رفتن معدنچیه
یه گل نزن اسطوره ای بود
چقدر بدم میومد ازش
اره
از همه بدتر بود و ادعاش از همه بیشتر
کادر فنی تیم فوتبال پیروزی تا روز یکشنبه به بازیکنان این تیم استراحت داد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پیروزی (پرسپولیس) پس از سومین بازی تیم فوتبال پیروزی در مسابقات لیگ برتر و برد سه بر صفر این تیم در برابر ابومسلم مشهد با نظر کادر فنی این تیم، بازیکنان تا روز یکشنبه به استراحت می پردازند و از عصر یکشنبه تمرینات خود را در زمین چمن مجموعه ورزشی نفت تهرانسر ادامه خواهند داد.
منبع خبر :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به دلیل حجم بالای عکس ها فقط لینک میدم. خیلی جالبه حتما نگاه کنید.
فوق العاده جالبه .
طنز : زمانی که افشین قطبی جو گیر میشود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)