سلام
1.
2. مقدار هر پيكسل رو DN يا digital number ميگن...كه معمولا يه مقدار 8 بيتيه و بين 0-255 هستش...مثلا اگه DN يه پيكسل 255 باشه سفيد ديده ميشه و اگه 0 باشه سياه
سلام
1.
2. مقدار هر پيكسل رو DN يا digital number ميگن...كه معمولا يه مقدار 8 بيتيه و بين 0-255 هستش...مثلا اگه DN يه پيكسل 255 باشه سفيد ديده ميشه و اگه 0 باشه سياه
با سلام
دقیقا بهتون میگم که چی بر چی شده !
" نرم افزار جامع پیجویی آهن " طبق ادعای سازنده که بنده باشون تماس گرفتم ! نرم افزاری اتوماسیونی است که با گرفتن باند ماهواره از هر نوع ماهواره ای مانند لندست و اسپات و آستر و آیکنوس و ..... و فقط در عرض چند دقیقه بدون داشتن هر نوع اطلاعاتی در زمینه remote sensing و GIS فقط با چند کلیک نقاط که دارای کانه آهن ( یا به قول خودش کانی سرخ رنگ ) رو میده البته میگه فقط دارای آهن است چه هماتیت چه مگنتیت ! ( در واقع کلاس بندی هم میکنه ) البته میگفت ما این نرم افزار رو در 5 استان تست کردیم و تمام نقاط را که داده به کانی آهن رسیدیم ( ولی فقط رسیدیم و کار پیجویی و اکتشاف و تعیین اقتصادی بودن با خودتونه )
حالا با این تفاصیل من ازشون قیمت این نرم افزار کاملا ایرانی رو پرسیدم و ایشون با توجه به داشتن ماژول های مختلف 70-100 میلیون تومان رو به من گفتند !!!که البته من شاخ در آوردم و 2 بار پرسیدم که هون 80-100 رو گفت !
حالا که این رو به ما گفت ما یکم دنبال این سری نرم افزار ها در اینترنت گشتیم ! که لااقل با نتیجه کارمون مقایسه کنیم البته نه به این قیمت .... بعد از یه مدت جستجو دیدم که نرم افزار ER mapper نسخه 2010 یک پلاگین و ویزاردی اضافه کرده که کارش دقیقا همینه ! البته با تصاویر آستر همون اکسید های آهن و .... رو غیره رو شناسایی و کلاس بندی میکنه و نتیجه رو کاملا مشخص شده میده ! قیمت ارجینال این نرم افزار ( که 100درصد کرشش هم تو بازار هست ) - 1200 دلار است ! یعنی یک میلیون دویست هزار تومان با تمام امکانات![]()
اینم پی دی اف لینک ماژول ها و امکانات اضافه شده ! ( 400 کیلوبایت ) :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دمشون گرم با قيمتشون خيلي حال كردم....حالا با این تفاصیل من ازشون قیمت این نرم افزار کاملا ایرانی رو پرسیدم و ایشون با توجه به داشتن ماژول های مختلف 70-100 میلیون تومان رو به من گفتند !!!که البته من شاخ در آوردم و 2 بار پرسیدم که هون 80-100 رو گفت !
اين كار ارداس هم جالبه....حداقل تو اين PDF كه فرستادي نوشته چه كاني رو ديتكت ميكنه.....
مطمئني الان كركش تو بازار هست؟؟؟؟؟ (اگه هست برم با قيمت 1 دلار تهيه كنم....)
جالب اینجاست که این نرم افزار " اتوماسیون پیجویی آهن " در دانشگاه صنعتی شریف تهیه شده و برای تماس با سازندش باید به داخلی 140 دانشگاه صنعتی شریف ( 66165169 ) تماس بگیرید ! اگر شما هم دوست داشتید یه تماس بگیرید و یه اطلاعاتی بگیرید ! میخواهم 2-3 روز خواب از چشمان شما هم ببرم با قیمت هاش !
جالب اینجا بود که اولش که فرمودن 70-100 تومن من فکر کردم ! 70-100 هزار تومانه گفتم خیلی عالیهبعد که گفت نه آقا 70-100 میلیون ! یکه خوردم ! و به اطلاعات خودم ایمان اوردم !
ابن ارداس ار مپر 2010 والا تا اونجا من که گشتم نبوده ولی بعضی ها ادعا میکنند دارند ! اما مثلا 100 دلار تا 200 دلار میفروشند ! ولی نمیدونم مطمئن هستند یا نه نسخه اصلیش بدون کرکش حدودا 480 مگابایت هست و من دانلود کردم ! ولی خب محدودیت کار کردن داره و ... !
اگر شما گروهی میشناسید که کارشون کرک کردن باشه و البته قیمت مناسبتری بگیرند ! لطفا معرفی فرمایید !
1-در مورد سوال >> که نسبت 3/1 برای داده های لاندست چه رنگی نشون میده من اشتباها ننوشتم برای اکسید اهن ! البته میدونم که باید پیکسل روشن نشون بده ! ولی خواستم مطمئن شم !
2-در مورد اون سوالی که چطور میشه محیط آهن دار رو ( به طور مثال ) بر روی یک تصویر grayscale آورد > نتیجه این شدکه باید کلاس بندی روش انجام بشه ! که من دارم روش تحقیقات میکنم اگر شما هم در مورد کلاس بندی اطلاعات و یا مقال ای دارید ( با نرم افزار ENVI ) لطفا معرفی نمایید !
3-راستی دوست من ! شما دیگه نفرمودید حالا که ما نشانه آهن رو یافتیم ! این چیه ؟ آهن ! یا نشانه چیست !؟میشه در این باره اطلاعاتی بدید !
سلام.
من رونین هستم. منابع درس مهندسی برای فوق لیسانس را می خواستم.
ممنون می شوم راهنمایی کنید
آخه دانشگاه شريف رشته اي كه مرتبط به زمين شناسي يا معدن باشه اصلا نداره....خدا به اوني كه اين نرم افزارو ميخره رحم كنه.....
احتمالا تا چند وقت ديگه نسخه كرك شدشم مياد بيرون.....منم كسي نميشناسم كه اين كاره باشه....
1. بله درسته...براي اكسيد آهن روشن نشون ميده....
2. جالبه...دستت درد نكنه اطلاع دادي.....باشه ميگردم چيزي پيدا كردم قرار ميدم......
3. اين سوالتو متوجه نشدم...يكم واضح تر توضيح بده.....
با سلام و عرض خسته نباشید !
منظور من اینه که مثلا نسبت 3/1 که پیکسل های روشن مناطق دارای اکسید آهن رو نشون میده ! آیا حالا من میتونم برم تو اون نقطه و به کانی آهن برسم ! و یا نه فقط این نشانه ای است و برای رسیدن به کانی آهن باید کاره دیگه کرد ...... ان شالله که منظور من رو متوجه شده باشد !
سلام
وقتي نسبت 3/1 رو بكار ميبري و تن روشن در عكس داري همونطور كه گفتي يعني مناطق آهن دار داريم...البته از نوع هماتيت و ژاروسيت.....حالا بايد يا از روي زونهاي كاني سازي منطقه و يا با بازديد صحرايي متوجه بشي كه اين تريس روي عكس ناشي از چي ميتونه باشه.....ممكنه مربوط به يك گسن باشه و يا مربوط به اثر انساني و يا مربوط به يه توده مسيو سولفايد يا هر چيز ديگه.....پردازش عكس ماهواره اي منطقه مورد جستجوي تو رو كاهش ميده ولي در نهايت هميشه نياز به بازديد صحرايي و يا نمونه برداري هست.......
اميدوارم با اين دو زاري كجم منظورتو درست فهميده باشم![]()
سلام علیکم
با تشکر از شما !
1-لطفا بفرمایید پس تایپ مگنتیت ممکن نیست باشه ؟ گوسن نمونه آب دار آهن هماتیت است یا مگنتیت ؟
2- آیا راهی است بفمیم این رخنمون های سطحی است و یا میشه عمقی هم باشه ؟
3- شما در پست های قبلی در مورد هاله های آلتراسیونی درباره اکتشاف مس و طلا فرمودید خواستم ببینم برای پیجویی از روی تصاویر ماهواره ای عنصر مس و هاله های التراسیونی توضیحی بدید !
4-جساراتا میتونید در مورد التراسیون های الرژیک یه توضیحی بدید ! و بفرمایید برای پیجویی مس چه نوع التراسیونی باید مورد توجه قرار گیرد ! التراسیون های سولفیدی / هیدروترمال / و ......
متشکرم
سلام عليكم و رحمت ا...
1. ممكنه منيتيت باشه چون در سطح زمين منيتيت به هماتيت تبديل ميشه. البته اين تبديل خيلي سريع صورت نمي گيره ولي در نهايت اتفاق ميفته. گوسن هم مجموعه اي از كانيهاي پايدار بخصوص اكسيدهاي آهن و كوارتز هستش كه معمولا بر اثر اكسيد شدن و حل شدن سولفيدها روي سطح تشكيل ميشه و معمولا از كانيهاي آبدارآهن مثل گوتيت، ليمونيت و جاروسيت تشكيل شده....
2. اگه ميخواي عمقي بررسي كني بسته به عمق كارت بايد از ترانشه، چاهك يا گمانه استفاده كني.
3.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید4. جواب اين سوالت تو كتاب ژئوشيمي حسني پاك و بيشتر كتابهاي ژئوشيمي هست و اگه اشتباه نكنم تو كتابهاي زمين شناسي اقتصادي هم تو ضيح داده اونجا بخوني خيلي بهتر برات روشن ميشه....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)