این آدرس رو که دادید حالا دیگه اصلا باز نمی کنه و این ارور رو میده :
Bad Request (Invalid Hostname)
این آدرس رو که دادید حالا دیگه اصلا باز نمی کنه و این ارور رو میده :
Bad Request (Invalid Hostname)
اين صفحه اي كه من ديدم احتمالا در دسته ساخته ! واسه منم ارور مي داد ...
پس همه این مشکلو دارن
منم میگم تو صفحه اصلی سایت چیزی نزده پس یعنی در دست ساخته
دیگه دارم دیوونه میشماا
فکر کنم نتایج را تازه دارن آپلود می کنن ... در هر صورت امیدوارم هر کدوم امتحان دادید موفق باشید
شنیدم فردا میزارن تو سایت
میشه بگی از کی شنیدی؟ منبع داری؟
سلام
فردا نه چهار شنبه سوم بهمن میزارن
اینم منبعنتايج آزمون كارشناسي ناپيوسته دانشگاه آزاد روز چهارشنبه اعلام ميشودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سرويس: آموزشي
1386/10/30
01-20-2008
15-22-58
8610-15734: كد خبر
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: آموزشي
رييس مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي اعلام كرد: اسامي پذيرفته شدگان كارشناسي ناپيوسته سال 86 دانشگاه روز چهارشنبه سوم بهمن به طور همزمان از طريق ويژه نامه فرهيختگان و سايت مركز آزمون به نشانياعلام ميشود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به گزارش خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر اقبالي در اين باره گفت: پذيرفته شدگان ميتوانند طي روزهاي 13 الي 15 بهمن ماه جهت ثبت نام به واحدهاي دانشگاهي پذيرفته شده مراجعه كنند.
به گفته اقبالي، قبولشدگان به هنگام ثبت نام بايد اصل شناسنامه عكسدار و دو برگ كپي از تمام صفحات آن، اصل و يك برگ فتوكپي كارت ملي، 6 قطعه عكس (براي مشمولين 12 قطعه)، اصل و تصوير مدرك كارداني مورد تاييد وزارت علوم يا گواهي موقت معتبر را به همراه داشته باشند.
اقبالي تاكيد كرد: پذيرفته شدگان در موعد مقرر بايد به محلهاي دانشگاهي خود مراجعه كنند چرا كه عدم مراجعه در زمان مقرر به منزله انصراف از ثبت نام و تحصيل تلقي ميشود.
انتهاي پيام
Last edited by farshidshd; 20-01-2008 at 16:04.
سایت جدید اطلاع رسانی کنکووووورکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همچنین تلفن گویای 09355128700 در تمامی روز های هفته و به صورت 24 ساعته آماده اطلاع رسانی ویژه کنکور های می باشدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید
البته بچه ها سیخ کاری کردن قبل از اعلام رسمی نتایج به سایت نفوذ کردن و صفحه نتایج رو در آوردن!!!
وکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)