تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 72 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 713

نام تاپيک: کلوپ 6300

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان هندزفری گوشی اصلا خوب نیست چه هندزفری به گوشی میخوره که بخرم؟کسی اطلاع داره؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ببخشید من زیاد سوال میکنم.خب ولی کسی هم که نیست جواب بده.راستش من دوبار گوشیرو زدم شارژ.شروع به شارژ میکنه ولی اون علامت باتری هیچ موقع پر نمیشه.اصلا هم فول شارژ نمینویسه با اینکه تو کاتالوگش نوشته دو ساعت و40 دقیقه برا شارژ کافیه ولی من بار اول سه ساعت و نیم شارژ بود بار دوم هم بیشتر.ولی بازم نه اون علامت باتری پر شد و نه پیغامی مبنی بر اینکه باتری شارژ کامل شده داد.میخوام بدونم برا دوستان دیگمون هم همینطوره؟درضمن خروجی شارژر رو چک کردم درست ولت و امپر درست بود.

آخر فروم باز H A M E D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ببخشید من زیاد سوال میکنم.خب ولی کسی هم که نیست جواب بده.راستش من دوبار گوشیرو زدم شارژ.شروع به شارژ میکنه ولی اون علامت باتری هیچ موقع پر نمیشه.اصلا هم فول شارژ نمینویسه با اینکه تو کاتالوگش نوشته دو ساعت و40 دقیقه برا شارژ کافیه ولی من بار اول سه ساعت و نیم شارژ بود بار دوم هم بیشتر.ولی بازم نه اون علامت باتری پر شد و نه پیغامی مبنی بر اینکه باتری شارژ کامل شده داد.میخوام بدونم برا دوستان دیگمون هم همینطوره؟درضمن خروجی شارژر رو چک کردم درست ولت و امپر درست بود.
    ممكنه باتريتون مشكل داشته باشه. براي من هيچكدوم از اينا كه گفتي نبود.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان راستش من باتری گوشیم خیلی زود خالی میشه.با این مشکلی که من موقع شارژ دارم که هیچ وقت فول شارژ نمیشه.به نظر دوستان شارژر ایراد داره یا باتری.کدوم رو عوض کنم بهتره؟در ضمن باتری خوب چیه؟همینطور شارژر خوب.این شارژر گوشی چقدر امپرش کمه 250 میلی امپر.با اینکه من 5700 داشتم 800 میلی امپر بود.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

راستش من قبلا تو کلوپ 5700 بودم خیلی رونق داشت.اینجا باید خیلی صبر کنی یکی پیدا بشه ایا جواب بده یا نه.
    در هر حال دوباره مزاحم دوستان شدم که بگم مشکل گوشیم رو متوجه شدم به احتمال زیاد از شارژرم باشه اخه با شارژر نوکیا 5700 شارژ کردم 1 ساعته فول شد.فقط دو تا سوال دارم:
    1-کسی از دوستان تا بحال موقعی که میزنه شارژ گوشیرو خاموش کرده که در حال خاموش شارژ بشه؟ایا در همون حالت خاموش وقتی کامل شارژ میشه پیغام میده یا نه (فقط در مورد 6300)؟اخه من شنیده بودم که اینطوری کاملتر شارژ میشه.واقعا همینطوره؟
    2-یه شارژ اصل موتورلا دارم که خروجیش 500 میلی امپره ولتازش هم همون 5 هست.برا این گوشی خوبه؟اگه بخوام یه شارژر دیگه بخرم چه شارژری خوبه؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

پيشنهاد ميكنم از شارژر ديگه اي استفاده نكنيد.

خوب براي من وقتي كه شارژ فول ميشه مينويسه شارژ كامل شد و ديگه نشانگر باتري هم پر و خالي نميشه. ولي وقتي خاموشه توجه نكردم.

آخر فروم باز rezaete's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    اهواز = اکسین

پيش فرض

دوستان راستش من باتری گوشیم خیلی زود خالی میشه.با این مشکلی که من موقع شارژ دارم که هیچ وقت فول شارژ نمیشه.به نظر دوستان شارژر ایراد داره یا باتری.کدوم رو عوض کنم بهتره؟در ضمن باتری خوب چیه؟همینطور شارژر خوب.این شارژر گوشی چقدر امپرش کمه 250 میلی امپر.با اینکه من 5700 داشتم 800 میلی امپر بود.
    دوستم n73 داره و همین مشکل رو داشت . گفت برنامه ای رو کامل نبستم (فکر کنم گفت پلیر رو کامل نبسته بود ) . نگاه کن ببین کدوم برنامه ها در حال اجرا هستن.

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستم n73 داره و همین مشکل رو داشت . گفت برنامه ای رو کامل نبستم (فکر کنم گفت پلیر رو کامل نبسته بود ) . نگاه کن ببین کدوم برنامه ها در حال اجرا هستن.
    ربطي نداره آخه اين گوشي جاوا هست و برنامه در حال اجرا نميمونه. ضمنا مشكل اگر اين باشه با يي بار خاموش و روشن كردن رفع ميشه.

خودم هم جديدا اين مشكل رو پيدا كردم. يدفه از پريروز اينطوري شد. نميدونم مشكل چيه. اعصابم ريخته به هم شارژرم كه يدفه خراب نشده. باتري از اون موقع تا حالا نديدم كه شارژش فول بشه. وقتي هم كه چند ساعت تو شارژه و دوباره ميخوام استفاده كنم. با اولين تماس يكي خالي ميكنه و مثلا امروز كه هيچ كاري با گوشي نداشتم الان باتري كامل خاليه و هي پيغام ميده كه باتري ضعيف است.

لطفا اگه كسي نظري داره بگه.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

راستش دوست عزیز بعد از این مشکلی که برا من پیش اومد رفتم به مغازه دار گفتم.اونم گفت امتحان میکنه ببینه اگه خرابه عوضش کنه.بعد از تویه یه کارتن دیگه یدونه شارژر دیگه بهم داد دیدم که با شارژر من تفاوت داره نه از لحاظ شکل بلکه از لحاظ شفافیت.اصلش شفافه یعنی رنگ مشکیش شفافه.ولی اونی که به من داده بودن مات بود.یعنی نسبت به اصلش مات بود.یدونه باتری اصل هم ازش خریدم 8 تومان.راستش با این شارژر تو همون دو ساعت و نیم شارژ میشه و فول شارژ میشه.راستش بهتر شده ولی در کل عمر باتریش کمه.زود خالی میکنه.ادر ضمن من یدونه شارژر 5700 دارم. با اون خیلی زود شارژ میشه.حدود 1 ساعت.

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

راستش دوست عزیز بعد از این مشکلی که برا من پیش اومد رفتم به مغازه دار گفتم.اونم گفت امتحان میکنه ببینه اگه خرابه عوضش کنه.بعد از تویه یه کارتن دیگه یدونه شارژر دیگه بهم داد دیدم که با شارژر من تفاوت داره نه از لحاظ شکل بلکه از لحاظ شفافیت.اصلش شفافه یعنی رنگ مشکیش شفافه.ولی اونی که به من داده بودن مات بود.یعنی نسبت به اصلش مات بود.یدونه باتری اصل هم ازش خریدم 8 تومان.راستش با این شارژر تو همون دو ساعت و نیم شارژ میشه و فول شارژ میشه.راستش بهتر شده ولی در کل عمر باتریش کمه.زود خالی میکنه.ادر ضمن من یدونه شارژر 5700 دارم. با اون خیلی زود شارژ میشه.حدود 1 ساعت.
    فكر كنم مشكل خودم رو فهميدم.
    اين يكي دو روز گذشته به خاطر قطعي گاز رفته بودم خونه پدرم! اونجا هميشه افت ولتاژ داره فكر مي كنم به خاطر همين بوده وگرنه امروز كه اومدم خونه خودم خيلي راحت شارژم كامل شد و هيچ مشكلي هم نداره. در ضمن شارژر من هم شفاف هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •