کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمای چپ :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به منم از اینا امروز آمد. يارو هم همينجوری ميگفت.من ایمل از طرف یه هکر گرفتم که توش نوشته وقتی اینو می خونی من مردم و.....
با یه کمپانی کار میکرد داستان جالبی داشت
من به اون کمپانی رفتم و فایل هاشو کپی کردم
دو هفته بعد به من یه ماموریتی داده شد با مبلغ 50000 که اون فایل هارو برگردونم
وقتی برگردوندم به من ماموریت جدیدی داد و...
ادامه بدید جالب میشه
اما هک سيستمی که گفته بود خيلی سخته. اسمشم MattBlackبود
راستی از اون لينکی که گزاشتم بورو صفحه اولش رو نگاه کن کسی که اون راهنما رو درست کرده ببين چند تا مدال داشته
چند بار بگم بابا این لينک رو ببينيد. همه صفحاتشو. خواهش ميکنمدوستان این عکس رو نگاه کنید جدا هک این نوع شبکه ها سخته چون باید از lan force استفاده کنیم و این باعث میشه ادمین بفهمه و ارتباط و قطع کنه اگه کسی راه بهتری بلده بگه
نمای راست :![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا من خودم از پچ 1.5 استفاده می کنم
خوب مثلا پچ 2 نيامده. من ميخوام این بازی رو. ميگم بياين همه چند تا اميل درخواست به شرکت سازندش بزنيم بگيم ادامه بدن. ميشه ها
[QUOTE]اره میشه پس نرم افزار irc clinet رو برای چی می خری[/QUOTE]
خوب با همون بچت ديگه . تو اون راهنمای توضيح داده
اره خوب کارش درسته
عزیز برنامه revelation core v 0.7 اگه گیر اوردی یه اماری بده
ها . مگه اینم توليد ميکنن.عزیز برنامه revelation core v 0.7 اگه گیر اوردی یه اماری بده
برای من يک ميل از طرف شرکت بدی اومد که ويروس ساخته بود و ميخواست که شرکت ديگه رو نابود کنم.
منم زدم هم خوبرو نابود کردم هم اونی که ويروس رو ساخته بود. همين Revelation
بازی خيلی خيلی هيجانی شده. ديروز اون راهنما هرو از اول تا آخر خوندم. خيلی باحاله. شمام حتما نگاه کنيد. خيلی خيلی چيزای باحالی در مورد Uplinkميگه
راستی اگه مشکل داشتید بگید تا بهتون کمک کنم
اینم بگم وقتی ایمل از طرف اون هکر میاد چند روز بعدش یه ایمیل از طرف شرکت arc میاد که از اینجا بازی دو راه پیدا میکنه که با خودته هرکدومو بری
اگه به arc بری مری و دنیا رو ازبین میبری
اگه به اون یکی جواب بدی باید بعد چند مرحله از حمله ویروس ها جلوگیری کنی و دنیا رو نجات بدی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)