سلام.
البته میگن نقشه شیرازش هم اومده و خیلی هم کامله.(یکی از بچه های شیراز تو یه فروم دیگه میگفت.)
سلام.
البته میگن نقشه شیرازش هم اومده و خیلی هم کامله.(یکی از بچه های شیراز تو یه فروم دیگه میگفت.)
آریان جان پرچم ما رو بردی تو گل.. بله عزیزم من نصب کردم.. اگه چیزیو ندونم که نمیگم .. والا من پیچیدگی ندیدم . هرکسی رو کامپیوتر برنامه نصب کرده باشه اینو هم نصب میکنه دیگه .. چند تا فولدر هست که توش فایل اجرایی هست گوشی وصل میکنی به کامپیوتر و فایل رو اجرا میکنی و واضحه دیگه .. هرجا بخوای نصب میکنی .. البته keymaker من خرابه و نمیتونم کرک بسازم
اخه من قبلا از یه سایت خارجی گرفتم و چون حجمش زیاد بود دیگه بعدا دانلود نکردم .. کلیدشو هم که خودت لطف کردی واسم ساختی
و من همونو سیو کردم دارمش..
یا علی![]()
سلام.دوستان نقشه از تهران دارید که قابلیت route داشته باشه؟
سلام.
بابا اون جمله که من گفتم استعاره یا یه همچین چیزی بود.
میدونم نصب کردی واسه همین اونجوری گفتم .البته خوب واسه شما که استادید راحته ,من این فاکتور رو لحاظ نکرده بودم.ضمنا" ما خودمون علمدار لشکر شماییم.نمیزاریم پرچم به گل بشینه.![]()
آريان از خدامه واسه همه جا بياد
شما قافله سالار ما هستید.... آریان جان یکم سرم خلوت شه میخوام بیام به شما و چند تا از اساتید گلم مثل بهداد و گلمحمدی و سایر رفقا و اساتید پیشنهاد بدم که کسانی که مایل هستن بیان کمک کنن با هم یه برنامه بچینیم و تو عید بشینیم یه جمع بندی واسه پاکت پی سی انجام بدیم و یه سری کار اساسی انجام بدیم و یه منبع از توش در بیاریم.. حالا ببینیم خدا چی میخواد.
یاعلی![]()
سلام.
من هستم ,فکر میکنم دوستان دیگه هم حاضر به همکاری باشن.![]()
سلام من لینک این google gps رو میخواستم که احتیاج به ریخنن نقشه نداره.
ما که از خدامونه
ایشالا ردیفش میکنیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)