قیمت PPCها فکر نکتم مثل گوشی های معمولی افت زیادی کرده باشه!
تظر من اینه که اصلا ارزش خرید نداره... البته این نظر منه و شما باید ببینی چی میخوای تا بهت بگم ارزششو داره یا نه... فکر میکنم گزینه های بهتری هم هستن
قیمت PPCها فکر نکتم مثل گوشی های معمولی افت زیادی کرده باشه!
تظر من اینه که اصلا ارزش خرید نداره... البته این نظر منه و شما باید ببینی چی میخوای تا بهت بگم ارزششو داره یا نه... فکر میکنم گزینه های بهتری هم هستن
سلام به همگی به نظرتون این tytn ارزش خریدن داره لطفا دوستانی که از اصفهان هستن آدرس جایی که بتونم این مدل رو گیر بیارم بدن ممنون و متشکر
به نظر من بله، ارزش خریدن داره ، راستی TyTN II هم هست ، یه نگاه بهش بنداز :
البته نمیدونم توی ایران هست یا نه!! توی phonesource قیمتشو زده 779 دلارکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
نظرتون در رابطه با hp ipaq 6315 دست دوم چیه
یه قیمت هم بزارید روش 1 سال کار کرد سالم
کلا یه نقد کامل برای من بکنید ممنون میشم
اینجا یه Review ازش میتونی ببینی :
سی پی یوش خیلی ضعیفه (168مگاهرتز!!!)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوربینش اصلا خوب نیست!
ویندوز موبایلشم که قدیمیه(2003)
ولی باطری خوبی داره-صفحه نمایشش بزرگ و نسبتا خوبه(البته ابعاد و وزنش زیاده!)-کیبرد داره(QWERTY) و میتونید در صورتی که نخواستید صفحه کلید رو جدا کنید! 64مگابایت ROM و 64 مگابایت SDRAM داره که توی این Review نوشته ، نسبت به پولی که میدید اینا کمه!! ضمنا تا حداکثر یک گیگ قابلیت ارتقا داره
در مورد قیمت دست دومشم من اطلاعی ندارم...
JasJam رو نگفتي .. اگه JasJar با اين قيمت باشه پس JasJam چنده ؟I-mate
jasjar---------880,000
K-jam----------525,000
PDAL---------540,000
SPL--------366,000
SP5--------360,000
JAQ 3----------597,000
راستي HTC P3600 كيفيت صداش چطوره من يه Jamin ديدم در مقابل گوشيم ( P990i ) شاه تشريف داره من همين
طور هم با اين صداي ضعيف P990i داره كلاسم ميات پاين ... اگه كسي HTC P3600 داره بگه كيفيت صداش چطوره
و ضمنن يه قيمت معقول هم از اين گوشي جذاب اراه بديد .
دستت درد نکنه
آیا واقعا از این ppc ها میشه استفاده ای به غیر از تلفن زدن کرد یا نمایشی
مثلا با اون کیبورد کوچیک آخه چه جوری میشه تایپ کرد
ولی فکر کنم اون صفحه بزرگش برای e-book ها خوب باشه
در ضمن اون مقاله مربوط میشه به زمان خودش و آکبندش در آمریکا
نمیشه ویندوز مو بایل رو ارتقا داد
با up کردن rom چه اتفاقی میافته تو همون مقاله یکی نظر داده اگر rom رو upgrade کنی خیلی خوب میشه
اگر شما جای من بودید برای 1 سال کارکرده 6315 چقدر پول میدادید
Last edited by linuxboy; 16-09-2007 at 05:14.
خواهش میکنم
بله... علتشم اینه که چون سیستم عاملشون ویندوز موبایل هست و ویندوز موبایلم ماله مایکروسافته ، به همین دلیله که برنامه واسش زیاد پیدا میشه، مایکروسافت در VS.NET خیلی راحت به شما اجازه میده که برای PPC با انتخاب زبون مورد نظرتون برنامه بنویسید و در محیط شبیه سازی شده بدون هیچ دردسری اجرا کنید، و خیلی راحت نتیجه ی کار رو ببینید، به همین خاطره که برنامه های کاربردی برای PPCها خیلی بیشتره.
بله، ویندوز موبایل رو میشه ارتقا داد البته برای 6315 رو نمیدونم
لیست مشکلاتی که بعد از up کرد رام حل میشه اینجا هست :
ضمنا از اینجا هم میتونی دانلودش کنی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه بشه ویندوز موبایلشو ارتقا داد توی همون سایت HP نوشته، من فرصت نداشتم بیشتر بگردمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای اینکه بگم چقدر پول میدادم اول باید بدونم قیمت نوش چنده؟!! ولی فکر نکنم بخرمش چون ابعاد و وزن و دوربین و سی پی یو و... منو راضی نمیکنه
فکر کنم تقریبا 800 تومن باشه... هنوز از فکر این JasJam بیرون نیومدی!!JasJam رو نگفتي .. اگه JasJar با اين قيمت باشه پس JasJam چنده ؟
زیادی بهت زحمت دادم
شما چند تا از کارهایی که با ppc انجام میدید که واقعا میشه بهش گفت کامپیوتر جیبی رو بفرمایید
برای قیمت به 2 حالت زیر جواب بدید
1 اگر قیمت آک رو ندونید کلا تا چه قیمتی هزینه میکنید
2 قیمت آمریکا 350 دلار وایران 390 تومن
وهمیچنین دوربین رو اصلا حساب نکنید چون برای من همین vga کفایت میکنه
Last edited by linuxboy; 16-09-2007 at 19:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)