سلام من میخواستم در مورد بازی gun بدونم
سلام من میخواستم در مورد بازی gun بدونم
همچنین میخواستم در مورد fifa stereet 2 هم یه چیزهایی بدونم میشه برام توضیح بدید
با تشکر از شما دوستان گرامی
منم خوشم میومد از سریش
جالب بودن
با گرافیکه اون موقع و opengl کاره خوبی بود واسه یه خودش
مثله بقیه یه بازیهایه اون موقع هم آدم دلش نمیگرفت فقط بد سرگیجه میگرفت!!!
بازی هایه قدیمی (قبل از 2002) اکثرا این ویژگی رو داشتن ولی بعد با بالاتر رفتنه گرافیک و ... دیگه ور داشتن این حالت رو دیگه lan و اینترنت و ... هم زیاد شد و ...
من میگم اونوقت میگید نه!این طور بازی هایی بیشتر واسه کنسول میاد .
فک کنم قبلا بحث شده در بارش
بازیه جالبی با گرافیک و منظره عالی ای هست
آشناس ولی زیاد یادم نمیاد
فک کنم برایه طرفایه 2003-2004 باشه
فوتبال خیابونی جالبه و خالی بندی![]()
عزیز منظور ما حالت کو آپه یعنی با 2 کامپیوتر مراحل بازی را 2 نفره بازی کرد.مثل بازی های کنسول 2 نفره![]()
من کی اینطور حرفی زدم !من میگم اونوقت میگید نه!
یک بازی به سبک وسترن با گرافیک بسیار بالا و گیم پلی فوق العاده روون و البته یکمی قدیمی . تقریبا ما سال 2005 هست . داستان بازی عالی هست .سلام من میخواستم در مورد بازی gun بدونم
بیشتر به فوتبال تخیلی معروفه . یک سری بازیکن های مشهور رو جمع کردن در قالب تیم های 2 ، 3 و 4 نفره که با شوت هایی مثل فوتبالیست ها !!! هی به هم گل میزنند . ورژن جدیدیش جالب هست ولی قدیمی زیاد دلنشین نیست .همچنین میخواستم در مورد fifa stereet 2 هم یه چیزهایی بدونم میشه برام توضیح بدید
سرگیجه که سهله ! آدم دیوونه میشد !!! مخصوصا اون قول آخر در ورژن پرسپولیس !!! من که چشمام درد میکرد وقتی اونجا رو رد کردم !منم خوشم میومد از سریش
جالب بودن
با گرافیکه اون موقع و opengl کاره خوبی بود واسه یه خودش
مثله بقیه یه بازیهایه اون موقع هم آدم دلش نمیگرفت فقط بد سرگیجه میگرفت!!!
سلام
باب اصلا بین این همه بازی که هر روزم تعدادشون بیشتر می شه یه بازی وجود نداره که به جای اینکه با هم رقیب باشیم همکاری کنیم؟
باید حتما باشه چون اینهمه طرفدار داره
حتی من مطمئنم که باید یکی باشه که از راه لن یا شبکه بشه باهاش بازی کرد.
مطمئنم
ببخشید من که منظورتون رو متوجه نشدم
بالخره با شبکه و مودم و ... دونفره بازی کنیم یا دو تا سیستم یا اینکه مثله قدیما به صورته split screen با یه دستگاه بازی کنیم!!!
آخه برایه پی سی که به خاطره اکثرا نبوده امکانات و از همه مهمتر دو برابر شدنه فشار به کارته گرافیک و cpu و ... با گرافیکه بازی هایه حاضر split screen تعطیله
چه بخواین همدیگه رو منقرض النسل کنیدچه با هم دوستی کنید
از طریقه لن و ... هم زیاده اکثرا بازی هایه استراتژی و اکشن تیمی و ورزشی و ... این قابلیت ها رو دارن
بستگی به خودتون داره![]()
با دو سیستم یک بازی را مرحله ای بریم منظورم اینه؟
از طریق لن و یا شبکه!
هیچ اصلآ گیمی با این وضعیت وجود نداره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)