تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 342 اولاول ... 121819202122232425263272122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 3418

نام تاپيک: Assassin's Creed

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

سلام
    امروز یه تریلر جدید از این ابر بازی دیدم که پیشنهاد میکنم اگر ندیدین حتما دانلودش کنید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حجمش 230 Mb هستش که البته فکر نکنم همه بتونن دانلود کنن. ولی هر کس میتونه حتما بدانتش که ارزشش رو داره. در این تریلر یک مرحله بازی رو به صورت کامل میبینیم.

دوستانی که نمیتونن دان کنن مطلب زیر رو بخونن :

در ابتدا میبینیم که الطیر نزدیک درب ورودی قلعه میشه که شخصی همراه با محافظ و سوار بر اسب بیرون میاد. اینجا دمو سینماتیکی نمایش داده میشه . اولین موردی که خیلی به چشم میاد سیستم نوردهی هوشمند بازی است. به نظر میاد هوا ابری باشه چون نور بازی خیلی طبیعی کم و زیاد میشه. اون شخص میتازه و میره و حالا بازی آغاز میشه.

یک رادار(GPS) پایین صفحه سمت راست ظاهر میشه که شمال و جنوب رو نشان میده. هدف در رادار مشخص شده و همچنین فاصله شما با شخص هدف درج شده که با نزدیک شدن به هدف کم می شود. وارد محوطه داخلی شده و به سمت شخص مورد نظر میرود.

حرکت الطیر بین مردم واقعا جالبه. بدن او از هیچ کسی عبور نمیکند و واقعا فشار جمعیت رو حس میکنید. وقتی آرام حرکت میکنید جمعیت رو خیلی آرام و به نرمی کنار میزند تا جلب توجه نکند.

راه اصلی توسط نگهبانان بسته است پس باید به دنبال راه دیگری باشد ... دور زده واز لبه یک پنجره به زیبایی به پشت بام میرسد. دیگر مثل پرنس نیست که برجستگی هایی که قابل گرفتن بسیار مشخص و تابلو باشند بلکه هر جایی که به نظرتان مناسب برای آویزان شدن باشد الطیر میتواند از آن کمک گرفته و بسیار نرم و زیبا بالا برود.یک نگهبان را از پشت مضروب میکند و همینطور از روی پشت بام ها محوطه اصلی را دور میزند.

نکته جالب اینجاست که هر کس که در تیرس خنجرهای پرتابی الطیر باشد نورانی تر به نظر می آید و هاله ای نیز به دور او میبینیم. علاوه بر این نوشته ها و اعداد و ارقام ریز و مبهمی هم کنارش نقش میبندند که حدس و گمان های راجع به عکمی تخیلی بودن این بازی را بیشتر به واقعیت نزدیک میکند !

بعد از کشتن تک تک نگهبان های بالای پشت بام ها به وسیله پرتاب خنجر به بالای سر هدف میرسد. لبه دیوار را گرفته و بالای سایه بانی قرار میگیرد. حال شخص در تیرس قرار گرفته و الطیر با یک پرش زیبا به روی او و فرو کردن خنجر او را از پای درمی آورد.سمت چپ تصویر اعلام میشه که چکپوینت داده شده !

نگهبانان دور او به سوی شما هجوم می آورند که باید ترتیب چندتایی از آنها را بدهید. بعد از کشتن و زخمی کردن و چند نفر(یکی رو هم به سمت سایه بان پرتاب میکند که کل جایگاه تخریب می شود) از درب گریخته و با برخورد به نگهبان جلوی در او را به زمین می اندازد.

در قلعه بسته شده و الطیر مجبور است راه دیگری برای خروج بیابد.

شروع به دویدن میکند که این کار او گرد و خاک و ... در هوا پخش میکند . مردم را کنار زده، نگهبانان سره راه را هول میدهد و به اطراف پرتاب میکند . وارد کوچه ای شده پرش میکند تا چوبی را بگیرد و با چند پرش دیگر باز به بالای بام منازل میرود.

در صفحه به جز آن نمایش گر راهنما چیز دیگری دیده نمیشود و با هر بار مضروب شدن الطیر تصویر تار شده و قرمز می شود و وقتی بهبودی حاصل می شود اشکال نورانی و مبهمی به شکل فرمول های شیمیایی بر روی صفحه نقش می بندند !!!

از نردبانی بالا رفته و به بالای دیواره قلعه میرسد و دو نگهبان را به طرز جالب از پای در می آورد. اولی با تیرکمان الطیر را نشانه میرود و الطیر در همین زمان نگهبان دوم را جلوی خود سپر میکند تا تیر به او بخورد(خون خیلی طبیعی و زیبا! به بیرون تراوش کرده و در هوا پخش می شود) و بعد او را کنار زده و سراغ دومی می رود و با تنه محکمی او را نقش بر زمین می کند.

خود رو به بالاترین جای قلعه میرساند در حالیکه سربازان زیادی در تعقیب او هستند. حالا در پایین و در کنار دیواره کنار ساحل گاریی پر از کاه میبیند.

ارتفاع بسیار زیاد است اما میپرد و لنز دوربین به زیبایی این صحنه را نمایش میدهد. به درون کاه ها سقوط کرده و بیرون نمی آید. کم کم اوضاع آرام شده و سرو صدا ها می خوابد و لوگوی بازی ...

دیدن این تریلر انتظار رو سخت تر میکنه !

آخر فروم باز jak_1300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

دانلود نميشه كه لينك مستقيم نداري دانلودش كنيم

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

ما اصولا چاکر بروبچه های p30world هم هستیم.
    نه من از حرفات ناراحت نشدم.
    آخه شاید من و تو اینجوری فکر کنیم ولی غربیا که اینطوری نیستن.
    اونا یه جور دیگه به ما نگاه میکنن.
    بعدشم بحث جنگ جهانی فرق فوکوله. آلمانی نه و نازی !!! این دو تا هم خیلی با هم فرق دارن.
    اما مطمئن باش اونور آب هرچی که به اسلام ربط داشته باشه رو به ایران نسبت میدن.
    خداییش نگو که غیر از اینه.
    باشه قبول. من میرم تو کف گرافیک شما برو به داستان و زوایای دیگش بپرداز.
    حالا دیگه بی خیال این بحث.
    بازیش کی میاد؟
    بازیش 23 آبان میاد
    چرا بیخیال شیم.اصلا برا همین میایم اینجا دیگه.میایم من یچی بگم شما یچیزی جواب بدی تا اطلاعاتمون بره بالا
    اگه آلمانی و نازی فرق داره خوب اسماعیلیم با ایرانی فرق داره!از اون بدتر با شیعه که زمین تا آسمون فرق داره.من کاری به غربیا ندارم ما خودمون باید اینارو قبول نکنیم تا اونا سواستفاده نکنن.وقتی ما برا هر چیزی الکی ای اینور دنیا قال کنیم اونا میگن حتما خبریه!اما اگه برامون مهم نباشه و راحت با غضیه برخورد کنیم و مثل بچه آدم همین آقایون به طور رسمی بگن حشاشین شیعه نبودن و به ما ربطی ندارن قضیه حله.اما حیف که شعورش پایینه و عکس این عمل میکنن.میان میگن اینا شیعه ان و بازی بر علیه ما!!!!!!
    من کی گفتم شما بری تو کف گرافیک؟سوتفاوت شداون من و شما مثل بود والا من که گفتم گیمرا بهتر میتونن نظر بدن تا یک آدم 50 ساله که رفته تو یک سایت دیده این بازی رو دارن میسازن بهش بر خورده!

اگه نباشه جاش خالی می مونه javad33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

ok.
    منم دردم همینه دیگه.
    بیا قضیه رو سیاسی کنیم!
    ما میدونیم شیعه و اسماعیلیه آبشون تو یه جوب نمیره ما میدونیم وهابی و شیعه با هم فرق دارن.
    ما میدونیم طالبان دشمن ما هم هستو یه چیزی تو مایه های همون حشاشینه ولی اونا که نمیدونن.
    اونا فقط میدونن که نازیها با آلمانیهای الان خیلی فرق دارن.
    اونا میگن مسلمونا همشون تروریستن نمونش هم طالبانه.
    روی این عقیدشون هم پلفشاری میکنن هم تبلیغ اونوقت ما چی داریم واسه مقابله؟
    ما میایم بازی انرژی هسته ای میسازیم؟!؟!؟!
    خداییش این منطقیه.
    مطمئنا یه خبرایی هست که اونا قضیه رو جدی گرفتن.
    منظورم از اینکه من برم تو کف گرافیک خیلی روشن بود.
    من اصولا بازی میخرم که برم تو کف گرافیکش والا بعد از چند ساعت بازی ازش خسته میشم.
    فقط Pes که همیشه رو سیستمم نصبه.
    اینم بیاد فقط بخاطر تجربش میرم میخرم.
    خدا کنه رو سیستمم بیاد.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

چي چي رو سياسي كنيم بشينيد يه جا چرا اينقدر فضولي ميكنين الا ميان اخطار ميدن

بازي 23 آبان برايه چه نسولي مياد ما فقير بيچاره ايم لطفا براي كامپيوتر بگين كي مياد و با گرافيك 256 جي فورس 6200 توربو كش پ سي آي اكسپرس اجرا ميشه ؟

مطمئني 23 آبان مياد؟؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

ok.
    منم دردم همینه دیگه.
    بیا قضیه رو سیاسی کنیم!
    ما میدونیم شیعه و اسماعیلیه آبشون تو یه جوب نمیره ما میدونیم وهابی و شیعه با هم فرق دارن.
    ما میدونیم طالبان دشمن ما هم هستو یه چیزی تو مایه های همون حشاشینه ولی اونا که نمیدونن.
    اونا فقط میدونن که نازیها با آلمانیهای الان خیلی فرق دارن.
    اونا میگن مسلمونا همشون تروریستن نمونش هم طالبانه.
    روی این عقیدشون هم پلفشاری میکنن هم تبلیغ اونوقت ما چی داریم واسه مقابله؟
    ما میایم بازی انرژی هسته ای میسازیم؟!؟!؟!
    خداییش این منطقیه.
    مطمئنا یه خبرایی هست که اونا قضیه رو جدی گرفتن.
    منظورم از اینکه من برم تو کف گرافیک خیلی روشن بود.
    من اصولا بازی میخرم که برم تو کف گرافیکش والا بعد از چند ساعت بازی ازش خسته میشم.
    فقط Pes که همیشه رو سیستمم نصبه.
    اینم بیاد فقط بخاطر تجربش میرم میخرم.
    خدا کنه رو سیستمم بیاد.
    ایشالا میاد.منم بد جوری تو کفم ببینم رو چه گرافیکی کامپیوترم اینو اجرا میکنه
    حرفات درسته.اونا نمیدونن.خوب بهتر نیست ما مثل بچه آدم حالیشون کنیم یا به رو خودمون نیاریم؟به قول شما اون بازیه مسخره چه فایده ای داشته الان؟
    تازه اینا همه در صورتیه که واقعا خبری باشه.اما تا اینجا من چیزی نخوندم راجع به اینکه الطیر ایرانیه یا وحشیه!همه جا ازش به عنوان شخصیت مثبت یاد شده که رفته همه سران جنگ رو کشته تا خونریزی تموم شه!!!!حالا اینا میان برا خودشون قضیه رو میپیچونن.میگن داره به حشاشین توهین میشه.حشاشین رو شیعه میدونن.توهین به اونا رو توهین به شیعه و ایران میدونن و آخرم به اسلام.آدم بره به کی بگه اینو؟؟؟!حتی تو متنم یک کلمه توهین به حشاشین نیست!فقط تیترش توهین به شیعه اس
    به نظر من که چیزی نیست اگرم باشه راهه جلو گیریش این نیست که اینا در پیش گرفتن.باید تا بازی میاد صبر کرد

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

چي چي رو سياسي كنيم بشينيد يه جا چرا اينقدر فضولي ميكنين الا ميان اخطار ميدن

بازي 23 آبان برايه چه نسولي مياد ما فقير بيچاره ايم لطفا براي كامپيوتر بگين كي مياد و با گرافيك 256 جي فورس 6200 توربو كش پ سي آي اكسپرس اجرا ميشه ؟

مطمئني 23 آبان مياد؟؟؟
    بله 23 آبان
    نه اجرا نمیشه!
    Last edited by Amin Asterix; 24-10-2007 at 12:41.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

سلام
    امروز یه تریلر جدید از این ابر بازی دیدم که پیشنهاد میکنم اگر ندیدین حتما دانلودش کنید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حجمش 230 Mb هستش که البته فکر نکنم همه بتونن دانلود کنن. ولی هر کس میتونه حتما بدانتش که ارزشش رو داره. در این تریلر یک مرحله بازی رو به صورت کامل میبینیم.

دوستانی که نمیتونن دان کنن مطلب زیر رو بخونن :

در ابتدا میبینیم که الطیر نزدیک درب ورودی قلعه میشه که شخصی همراه با محافظ و سوار بر اسب بیرون میاد. اینجا دمو سینماتیکی نمایش داده میشه . اولین موردی که خیلی به چشم میاد سیستم نوردهی هوشمند بازی است. به نظر میاد هوا ابری باشه چون نور بازی خیلی طبیعی کم و زیاد میشه. اون شخص میتازه و میره و حالا بازی آغاز میشه.

یک رادار(GPS) پایین صفحه سمت راست ظاهر میشه که شمال و جنوب رو نشان میده. هدف در رادار مشخص شده و همچنین فاصله شما با شخص هدف درج شده که با نزدیک شدن به هدف کم می شود. وارد محوطه داخلی شده و به سمت شخص مورد نظر میرود.

حرکت الطیر بین مردم واقعا جالبه. بدن او از هیچ کسی عبور نمیکند و واقعا فشار جمعیت رو حس میکنید. وقتی آرام حرکت میکنید جمعیت رو خیلی آرام و به نرمی کنار میزند تا جلب توجه نکند.

راه اصلی توسط نگهبانان بسته است پس باید به دنبال راه دیگری باشد ... دور زده واز لبه یک پنجره به زیبایی به پشت بام میرسد. دیگر مثل پرنس نیست که برجستگی هایی که قابل گرفتن بسیار مشخص و تابلو باشند بلکه هر جایی که به نظرتان مناسب برای آویزان شدن باشد الطیر میتواند از آن کمک گرفته و بسیار نرم و زیبا بالا برود.یک نگهبان را از پشت مضروب میکند و همینطور از روی پشت بام ها محوطه اصلی را دور میزند.

نکته جالب اینجاست که هر کس که در تیرس خنجرهای پرتابی الطیر باشد نورانی تر به نظر می آید و هاله ای نیز به دور او میبینیم. علاوه بر این نوشته ها و اعداد و ارقام ریز و مبهمی هم کنارش نقش میبندند که حدس و گمان های راجع به عکمی تخیلی بودن این بازی را بیشتر به واقعیت نزدیک میکند !

بعد از کشتن تک تک نگهبان های بالای پشت بام ها به وسیله پرتاب خنجر به بالای سر هدف میرسد. لبه دیوار را گرفته و بالای سایه بانی قرار میگیرد. حال شخص در تیرس قرار گرفته و الطیر با یک پرش زیبا به روی او و فرو کردن خنجر او را از پای درمی آورد.سمت چپ تصویر اعلام میشه که چکپوینت داده شده !

نگهبانان دور او به سوی شما هجوم می آورند که باید ترتیب چندتایی از آنها را بدهید. بعد از کشتن و زخمی کردن و چند نفر(یکی رو هم به سمت سایه بان پرتاب میکند که کل جایگاه تخریب می شود) از درب گریخته و با برخورد به نگهبان جلوی در او را به زمین می اندازد.

در قلعه بسته شده و الطیر مجبور است راه دیگری برای خروج بیابد.

شروع به دویدن میکند که این کار او گرد و خاک و ... در هوا پخش میکند . مردم را کنار زده، نگهبانان سره راه را هول میدهد و به اطراف پرتاب میکند . وارد کوچه ای شده پرش میکند تا چوبی را بگیرد و با چند پرش دیگر باز به بالای بام منازل میرود.

در صفحه به جز آن نمایش گر راهنما چیز دیگری دیده نمیشود و با هر بار مضروب شدن الطیر تصویر تار شده و قرمز می شود و وقتی بهبودی حاصل می شود اشکال نورانی و مبهمی به شکل فرمول های شیمیایی بر روی صفحه نقش می بندند !!!

از نردبانی بالا رفته و به بالای دیواره قلعه میرسد و دو نگهبان را به طرز جالب از پای در می آورد. اولی با تیرکمان الطیر را نشانه میرود و الطیر در همین زمان نگهبان دوم را جلوی خود سپر میکند تا تیر به او بخورد(خون خیلی طبیعی و زیبا! به بیرون تراوش کرده و در هوا پخش می شود) و بعد او را کنار زده و سراغ دومی می رود و با تنه محکمی او را نقش بر زمین می کند.

خود رو به بالاترین جای قلعه میرساند در حالیکه سربازان زیادی در تعقیب او هستند. حالا در پایین و در کنار دیواره کنار ساحل گاریی پر از کاه میبیند.

ارتفاع بسیار زیاد است اما میپرد و لنز دوربین به زیبایی این صحنه را نمایش میدهد. به درون کاه ها سقوط کرده و بیرون نمی آید. کم کم اوضاع آرام شده و سرو صدا ها می خوابد و لوگوی بازی ...

دیدن این تریلر انتظار رو سخت تر میکنه !
    خدا لعنتت کنه سم فیشر جان .دارم میبینمش.عجب چیزیه!البته تا آخر که نمیوتنم برم اما خوب 2 دقیقه اشم ببینم کافیه برام.خیلی خفنه
    من که دیگه صبرم تموم شد!این نوامبر لعنتی کی میاد که ما بریم کلی بازی بخریم؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

چجوري ميشه دانلود كرد ميشه بگي ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

همونجا یکی از گزینه ها دانلود هست.البته من از یوتیوب گرفتم الان.کلش با حجم 20 مگ بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •