سلام دوستان .گوشی من 6600 هستش.یه فیلم داشتم و توی گارلری گوشی بوده نه مموری،ولی اشتباها پاک شد حالا اگه ممکنه منو راهنمایی کنید تا اون رو برگردونم.
سلام دوستان .گوشی من 6600 هستش.یه فیلم داشتم و توی گارلری گوشی بوده نه مموری،ولی اشتباها پاک شد حالا اگه ممکنه منو راهنمایی کنید تا اون رو برگردونم.
برای بالا بردن سرعت گوشی چکار باید انجام داد؟
آیا میشه به کامپیوتر وصل کرد؟
6600 به کامپیوتر وصل نمیشه .... اصلا port یو اس بی ( usb ) نداره ...
سرعتش هم از اون بیشتر نمیشه ....
چرا ، میتونی با بلوتوث اونو به کامپیوتر وصل کنی ، یا کابلشو بخری که گیر نمی یاد ، کابلش usb نیست فکر کنم سریال باشه ، ولی به راحتی با بلوتوث می تونی وصلسش کنی .
با بلوتوث چجوری باید وصلش کرد؟ سخت افزار می خواد؟ توضیح بدهید.
آره. من فک کردم این دوستمون میخاد با کابل گوشیشو به pc وصل کنه ...
حتی با اینفرارد هم میشه وصل کرد ...
یه بلوتوث (دستگاه بلوتوث) میخری ( یه چیزیه مثه رم ریدر در ابعاد کوچکتر) .... بعد از طریق usb وصلش میکنی به pc ....بعد بلوتوث گوشیتو روشن میکنی ... بعد از طریق بلوتوث گوشیت به pc وصل میشه ....
سلام بچه ها
یه سوال .. رفیقم یه گوشیه 6600 داره ولی آهنگای با فرمت mp3 رو پخش نمیکنه یه پیغام میاد میگه گوشی این فرمت رو ساپورت نمیکنه حالا باید چیکار کنیم درست شه ؟؟؟
یه سوال دیگه هم اینکه کسی لطف میکنه نحوه ی عوض کردن زنگ تماس رو یادم بده ؟(تو 6600) اگه تصویری باشه که چه بهتر... ممنون میشم کمکم کنید
Last edited by Oxizhen; 09-07-2008 at 15:14.
میخواستم بدونم 6600 راهی داره که بشه روش فایلهای pdf و chm رو ریخت و خوند؟
می خواستم ببینم کی نرم افزار smart guard pro را داره. اگه برام ایمیل کنه ممنون میشم. راستی دم همه 66 جواتا گرم
مموری ریدر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)