آخه من صدا چیکار کنم؟
نه برنامشو دارم
نه کارشو بلدم
مجبورم از خودم در ویارم!!!!شوخی کردم
پس سناریو چی؟
در ضمن چهره پرداز چیه؟؟
هماهنگیم هستم!
بله
خیر
بی نظر هستم
آخه من صدا چیکار کنم؟
نه برنامشو دارم
نه کارشو بلدم
مجبورم از خودم در ویارم!!!!شوخی کردم
پس سناریو چی؟
در ضمن چهره پرداز چیه؟؟
هماهنگیم هستم!
آقای حجت خان شما دارید گروه رو سرکار میزارید مگه نگفتید کار صدا هم بلدید پس چی شد شما بهتره این نکته رو حذف کنید شما فقط دست به تایپتون خوبه باشه شما تو قسمت سناریو باز کار کنید ولی اینبار بار آخره و دیگه سوالهای بیمورد قابل قبول نیست
دوستان مدلساز بابا خیر سرتون مدلسازید یه طرح ساده دادم نه خداییش ساده نبود ولی یعنی دو نفرتون نتونستید درش بیارید بابا با هم مشورت کنید نمیشه که واسه یه مدل اینهمه شلوغش کنید درضمن آقا حجت در حال حاضر نمی تونم خواسته شما رو انجام بدم اگه تونستم تا دو سه رو آینده حتما انجامش می دم در ضمن آقی علی خان از نمونه حاضر یه عکس از چند طرفش برام خصوصی کن ببینم چی در آوردی ممنون
آقای هروست مون صداها رو اماده کردید چی شد این صداها یه موزیک ترسناک هم برام خصوصی کنید البته نه مثله قبلیه اون تکنو بود ترسناک
Last edited by dragonboy; 10-06-2007 at 23:34.
من گفتم شاید!
سناریو چی؟؟
در ضمن چهره پرداز چیه؟؟
هماهنگیم هستم!
تبلیغاتم هستم!
دوستان من می تونم وقتی طراحی نقش اول تموم شد، اونو ببینم.
دلیلش هم که کاملا واضحه:می خوام ببینم نقش اولی که گروه سناریو طراحی کرده با اون چیزی که شما در آوردید می خونه یا نه.
پس لطفا بعدا پست ندید که به تو ربط نداره( البته این جمله فقط یه پیشگیری بود)
آقا من براتو كلي جيز دارم
1 - 100 نوع اسلاح و جنگ افزار و انواع مهمات
2- 100 نوع دشمن فرزي
3 700 نوع شيع از قبيل : انواع ابزاها - لامپ - ميز - كوله پشتي - نردبان - تله كابين - كريدور - تونل - راهرو - تپه - كو ه - تانك - جيپ - ماشين خراب - توپ و .. عاماده كردم اگه لازم داريد بگيد بيزارم اينم براي شما
البته براي كمك به مدلسازا اينارو ساختم
با اينا ميشه جنگ جهاني 4 رو هم راه انداخن![]()
![]()
Last edited by Harvest_Moon_Iman; 11-06-2007 at 01:14.
حتما این چه حرفیه شما هم باید در مورد شخصیت نظر خودتون رو اعلام کنید
راستی این آقای گیم هکر کجا هستن چرا ارئه کار نمی دن شما هم که با ایشون کار می کنید پس کی ارئه کار می دید
Last edited by poyan2020; 11-06-2007 at 08:47.
آقای هاروست مون شما مسئول چه کاری هستید اینبار ندید میگیرم اگه قرار باشه همه تو کارای دیگران دخالت کنن نمیشه شما فقط تو این تایپیک کارای صدا رو به نمایش می زارید![]()
خودت مگه نگفتي كه اگه بيكاريد به همديگه كمك كنين
![]()
Last edited by Harvest_Moon_Iman; 11-06-2007 at 09:34.
بابا آقای هاروست مون شما کارتون رو نمایش دادید که آقا پویان بگه شما بیکارید کاراتون کو اول کارای خودتون رو نمایش بدید بعد کارای دیگه انجام بدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)