با fat دوباره فرمتش كن اگه بازم مشكل داشت حافظه فلشت خراب شده و بايد بري از گارانتي استفاده كني
با fat دوباره فرمتش كن اگه بازم مشكل داشت حافظه فلشت خراب شده و بايد بري از گارانتي استفاده كني
کی میدونه لایف تایم گارانتی یعنی چه؟ یعنی تا که؟ تا بی نهایت یا اینکه یه محدودیتی براش قائل شدن.
اگر دقت کرده باشید مینویسند life time waranty limited.
کی میتونه یکم توضیح بده. من خودم یه چیزایی میدونم ولی نه خیلی کامل برا همین خواهش میکنم کسی که اطلاعات کامل داره یکم راجعش توضیح بده . . .
کی میدونه لایف تایم گارانتی(برا کول دیسک) یعنی چه؟ یعنی تا که؟ تا بی نهایت یا اینکه یه محدودیتی براش قائل شدن.
اگر دقت کرده باشید مینویسند life time waranty limited.
کی میتونه یکم توضیح بده. من خودم یه چیزایی میدونم ولی نه خیلی کامل برا همین خواهش میکنم کسی که اطلاعات کامل داره یکم راجعش توضیح بده . . .
یکی اول گرفته بودم اونم همین مشکل رو داشت رفتم عوض کردم ((همونجا تو مغازه نه گارانتی)) اینهم مشکل داره ازش پرسیدم گفت احتمالا نرم افزارش مشکل داره حالا اگه کسی نرم افزارش رو لطف کنه ممنون میشم
یعنی گارانتی مادم العمر
هر وقت خراب شد میبری گارانتی
سلام
من از یک فروشنده پرسیدم گفت معمولا فقط تا وقتی که این محصول تولید می شود گارانتی lifetime اعتبار دارد.
اینم تعبیر ایرانی ها از lifetime !!!!
راستی من دیروز یک فلش transcend Jetflash V30 4gig خریدم
به نظرتون خوبه؟
بله ترانسند خیلی خوبه مدل v30 هم من دارم راضیم
سلام كوول ديسك من از رو سيستم removeنميشه مي شه كمكم كنيد
سلام
من از بحث هایی که در این تاپیک شد به این نتیجه رسیدم که مدال transcend مدل خوبیه
البته قیمت پایینش در مقایسه به بقیه فلش ها برام عجیبه با توجه به اینکه خیلی هم ازش تعریف میشود
در ضمن شما بین pny و transcend کدوم را توصیه میکنید؟
نه، درسته که هروقت خراب بشه میبری گارانتی ولی اینجوری هم نیست که تا بینهایت هروقت خراب شد ببریش گارانتی، چون این گارانتی به یه چیزی بستگی داره.
شرکت های گارانتی کننده، فلش رو کاملا گارانتی نمی کنند بلکه . . .
(اگر کسی نمی دونه خودم توضیح بدم!؟)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)