سلام به همه بچه ها جون هر کی دوست دارید یه مقاله انگلیسی در ارتباط با برق با ترجمه فارسی برام بفرستید
دفعه 4 که دارم زبان تخصصی رو برمی دارم
دم همتون گرم
سلام به همه بچه ها جون هر کی دوست دارید یه مقاله انگلیسی در ارتباط با برق با ترجمه فارسی برام بفرستید
دفعه 4 که دارم زبان تخصصی رو برمی دارم
دم همتون گرم
سلام دوستان...
میخواستم ببینم کسی از دوستان میتونه منو یاری نماید!!
درخواست فوری کتاب آنتن استزمن رو داشتم...
کجا میتونم این کتاب رو پیدا کنم واسه دانلود یا اینکه یکی از دوستان اگه میتونه لینک دانلود رو در اختیار من بزاره...
فقط من خیلی عجله دارم.....!!!!
فوریه...
پیشاپیش از لطف شما دوستان ممنونم...![]()
سلام
من در2 موضوع مقاله و پروژه میخوام :
1. سیستمهای هشدار دهنده تغییرات فشار، سوئیچ های عمل کننده مکانیکی و هشدار دهنده های صوتی
2. تشریح یبه مدار هیدرولیک (مثلا بررسی سيستم هيدروليك دستگاه بيل مكانيكی، تراكتور، تكيه گاههای جرثقيل، جكهای جرثقيل، ليفتراك يا گريدر يا بلدوزر و ...)
راهنمائی کنید ممنون میشم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من مقاله ایی راجع به نویز و پارازیت البته بیشتر نویز مزاحم و روشهای مقابله با اون می خواستم لطف می کنین ؟
سلام
خیلی ممنونم دوست عزیز نمره ی کامل رو می گیرم![]()
کسی نمیخواد جواب منو بده
با سلام و خسته نباشيد.من پروژه اي در مورد كاربرد كنترل كننده هاي فازي در plc دارم .لطفا كمكم كنيد.
با سلام و خسته نباشيد.اگه امكان داره جزوههاي مربوط به آزمايشگاههاي زير رو بذاريد.
آزمايشگاه تكنيك پالس
آزمايشگاه ماشين
آزمايشگاه الكترونيك3
آزمايشگاه ميكروكنترلر avr
آزمايشگاه مدارمخابراتي
آزمايشگاه كنترل خطي
باتشكر فراوان خداحافظ.
![]()
با سلام .من يك پروژه اي در درس كنترل صنعتي دارم كه در مورد كاربر و نقش كنترل كننده هاي فازي در plc است .لطفا كمكم كنيد.ممنونم.
سلام . ببين دوست من توي تاپيك جزوات دانشگاهي درخواست دادي ؛ جوابت رو هم دادم . لطفا وقتي توي تاپيكي پست ميزني برو و چك كن كه جواب دادن يا خير ؛ بيخود هم توي تاپيك هايي كه مربوط به درخواستتون نيست پست نزنيد .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهر تاپيكي رفتي اين پست رو دادي !!با سلام .من يك پروژه اي در درس كنترل صنعتي دارم كه در مورد كاربر و نقش كنترل كننده هاي فازي در plc است .لطفا كمكم كنيد.ممنونم.
يكبار كه درخواست دادي ؛اگه كسي جوابي داشته باشه حتما در اختيارت قرار ميده . لازم نيست به دفعات و پشت سر هم درخواست بدي .با سلام و خسته نباشيد.من پروژه اي در مورد كاربرد كنترل كننده هاي فازي در plc دارم .لطفا كمكم كنيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)