همچين درايوي وجود نداره![]()
همچين درايوي وجود نداره![]()
برای من هم فی لتره
با با یکی پیدا نمیشه یه لینک بده
دوستان يه مسئله اي كه شما متاسفانه رعايت نكرديد آموزش دقيق افزايش كيفيت فيلمبرداري براي افراد مبتدي تر مثل منه.
اصلاً يه اصطلاحاتي كه فقط خودتون از اون سر در مياريد.
لطفاً علاوه بر مواردي كه در صفحه اول تاپيك به صورت آموزش آورده شده,موارد جزئي تر هم مثل لزوم خاموش بودن گوشي در حين كار يا نه؟و به طور كلي شرح قدم به قدم.اين كار به هر حال يه نوع هك محسوب ميشه پس بايد دقيق انجام بشه.من كاراي اوليه رو كردم.فايلها رو هم داونلود كردم حالا منتظرم شروع كنم.اما نمي دونم قبل از شروع بايد گوشي رو خاموش كنم يا در حين كار خاموش كنم كي C رو فشار بدم و موارد خيلي جزئي تر از اين.ممنون مشم دقيق تر توضيح بديد.
با سپاس از شما
شما می خواهید با ++xs هک رو شروع کنید ؟
هر طور كه افراد واردي مثل شما توضيح بدن عمل ميكنم.
البته گوشي بنده به قول شما چنج نيست و سريال اصليه.
حالا منتظرم.
اگر همه چیز رو دانلود کرده اید شروع میکنیم !
توضیحات کلی رو که دوستان داده اند من فقط یه ذره شفاف تر میگم ...
فرض می کنیم که گوشیتون W810i هست و شما همه موارد گفته شده رو دانلود و نصب کرده اید و پلاگین ها رو درست کپی کرده اید ...
چون گوشیتون سریال اصلیه و چنجی نبوده با فار حکش می کنیم ، ابتدا XS رو اجرا کنید و Start رو بزنید گوشیه خود رو خاموش کنید باطری و سیم و مموری رو دربیارید و دوباره باطری رو جا بزنید ، c رو روی موبایل نگه دارید و usb رو به موبایل وصل کنید اگر مراحل فوق رو درست انجام دهید برنامه گوشیه شما رو شناسایی میکنه و Ready for operation رو نشون میده ، حالا شما باید فایل w810_p3k_dcu.49R.ssw رو درقسمت بالایی بهش آدرس بدین ( flash main ) و فلش رو بزنید ، بعد از انجام عملیات دوباره باطری و usb رو در بیارید ،حالا فار رو اجرا کنید alt + F1 رو بزنید و SEFP رو انتخاب کنید و در سمت راست مدل گوشیتون رو انتخاب کنید و بعد ok کنید و دوباره باطری رو جا بزنید ، c رو روی موبایل نگه دارید و usb رو به موبایل وصل کنید اگر مراحل فوق رو درست انجام دهید برنامه گوشیه شما رو شناسایی میکنه و میره تو گوشی در اینجا دوستان توضیحات لازم رو داده اند و شما کارهاتون رو انجام میدید و دوباره میرید سراغ XS و مثل روش قبل گوشیتون رو بهش وصل می کنید و اینبار فایل مین رو رو گوشیتون فلش میکنید ( اگه فایل رست جواب نداد ) همان طوری که w810_p3k_dcu.49R.ssw رو فلش کردید حالا اگه بازم سوالی بود بپرسید تا کار دست خودتون ندید !
آقا برای w810 باید فایل cid49 رو آپ کرد یا فایل cid 36 .
باتشکر
شما واسه w810 و k750 cid 36 رو آپ کنید . lمنظورم همون فایل اولی هستش .آقا برای w810 باید فایل cid49 رو آپ کرد یا فایل cid 36 .
باتشکر
Last edited by Mahdi_Moosavi; 12-07-2007 at 11:57.
تمام دوستانی که با دانلود مشکل داشتن دوباره به صصفحه اول مراجعه کنن . لینک ها اصلاح شد .برای من هم فی لتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)