شما به قسمت دايناسورها رسيدي؟؟؟و اون دايناسور بزرگ رو كشتي؟
شما به قسمت دايناسورها رسيدي؟؟؟و اون دايناسور بزرگ رو كشتي؟
نه . فکر کنم همون مرحله ی اولش باشه .شما به قسمت دايناسورها رسيدي؟؟؟و اون دايناسور بزرگ رو كشتي؟
به به. می بینم که بچه های Resident Evil 4 اینور هم فعالن![]()
بچه ها چرا این بازی دمو نداره. منظورم از دمو همون Movie هایی هستش که اول بازی ها نشون میده. فکر کنم بهشون Cutsences می گن. یعنی دمو داره ولی دمویی با گرافیم خیلی معمولی. تو Tomb Raider: Legend هم همین طور بود. مثل اینکه Eidos به Movie ها اهمیت زیادی نمیده. تو سری های قبل Tomb Raider از 1 تا 6 دمو های با کیفیت وجود داشت. ممکنه شرکت مدرن یا سرزمین این دمو ها رو حذف کنه؟ چون دقیقا" از اون موقعی که این شرکت ها پا گرفتن دموی بازی ها هم از بین رفت. خیلی از بازی ها مثل پدرخوانده و تومب رایدر Movie نداشتن.
البته نا گفته نمونه که خود بازی خیلی قشنگه.
پس شما بايد بريد به اون مرحله ي دايناسور.راهش دقيقا يادم نيست اما فكر كنم بالا بود.و وقتي كه اون
2 تا چرخ دنده رو كار گذاشتي اون چرخها به حركت مي افتند.در روي چرخ اولي يه ميله براي پرش هست بايد اونجا بپري و بعد روي بعدي بپري و ادامه بدي تا از اون طناب بگيري و ادامه بري تا برسي به يه جايي كه در اونجا خرس وجود داره و ادامه بدي تابرسي به يه جايي كه دايناسورها وجود دارند .پس از كشتن اونها يه دايناسور خيلي بزرگتر مياد كه پس از كشتن اون مي توني سومين چرخ دنده رو پيدا كني.
اميدوارم فهميده باشي.
خوب ديگه...به به. می بینم که بچه های Resident Evil 4 اینور هم فعالن![]()
بچه ها چرا این بازی دمو نداره. منظورم از دمو همون Movie هایی هستش که اول بازی ها نشون میده. فکر کنم بهشون Cutsences می گن. یعنی دمو داره ولی دمویی با گرافیم خیلی معمولی. تو Tomb Raider: Legend هم همین طور بود. مثل اینکه Eidos به Movie ها اهمیت زیادی نمیده. تو سری های قبل Tomb Raider از 1 تا 6 دمو های با کیفیت وجود داشت. ممکنه شرکت مدرن یا سرزمین این دمو ها رو حذف کنه؟ چون دقیقا" از اون موقعی که این شرکت ها پا گرفتن دموی بازی ها هم از بین رفت. خیلی از بازی ها مثل پدرخوانده و تومب رایدر Movie نداشتن.
البته نا گفته نمونه که خود بازی خیلی قشنگه.![]()
فكر نكنم دموها رو حذف كرده باشند.
سلام
میدونم کجا رو میگی ولی یادم رفته فقط یادمه یکی رو از سمت چپ ابشار که میری بالا میگیری
اگر میشه سیوت رو بزار تا برات پیدا کنم![]()
از djmd تشکر میکنم که خیلی به من کمک کردن
من اینجا نمی دونم چیکار کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اجازه ي بقيه ي اعضا
راستش زياد يادم نيست اما بايد از زير آب يك دستگيره رو بكشي تا اونجا باز بشه.اگه زير آب رو بگردي پيدا مي كني.
از همین عکسی که گزاشتی توضیح میدم
برگرد به پشت سر و بپر توی اب
مستقیم برو پایین اب یک دریچه هست از اونجا وارد خونه میشی و ...![]()
END_BOY جان اين سيو من هستش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا کسی به مرحله مصر نرسیده
هر کی رسیده یه ندایی بده کارم بدجوری گیره
هر کی میدونه بگه بر چه اساسی باید چیدشون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این هم ادرس عکس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)