حتمآ
فقط شما تعهد میدی که نباید بهش آسیبی برسه
چون هرچند وقت یکبار(البته میگم)دستگاه هاش به روز میشه
حتمآ
فقط شما تعهد میدی که نباید بهش آسیبی برسه
چون هرچند وقت یکبار(البته میگم)دستگاه هاش به روز میشه
این موجودات واقعا وجود دارن اخه چند نفر تو خارج تا حالا دیدن
چرا خارج
تویه ایران همین خلبان......(اسمش یادم نیست)هم دیده که یکی از معتبرترین مشاهدات در این زمینه است
حتی بهش لوح هم دادن
با سلام به همه دوستان, وقت بخیر...
میخواستم خدمتتون عرض کنم که من به وجود یوفوها معتقدم. نه به خاطر چیزایی که تو اینترنت خوندم یا کلیپهایی که دیدم در موردشون... , در واقع چند وقت پیش چیزی رو که دیدم منو نسبتا قانع کرد...
قضیه اینه که اینجایی که من زندگی میکنم تو 4-5 ماه گذشته همش ابر بوده تا 2-3 هفته پیش که آسمون اون روز صاف صاف شده بود, شب وقتی داشتم به خونه برمیگشتم چون خیلی وقت بود چشمم به ستاره ها نیوفتاده بود چند لحظه ای وایستادم به تماشا کردنشون, تا اینکه یه چیزه عجیبی دیدم که هضمش برا خودم یه کم سخت بود, اون لحظه که داشتم به آسمون نگاه میکردم , همون جایی که اتفاقا چشمم هم به اونجا بود دو تا از ستاره هایی که تا اون موقع یه 2-3 دقیقه ای بود که سر جاشون ُُثابت بودن ناگهان شروع به حرکت کردن با سرعت زیاد و به جهات مختلف ,تقریبا خلاف هم... نکته جالب اینجاست که این دو جسم که تا اون موقع ثابت سر جاشون بودن با شتاب ثابت شروع به حرکت کردن یعنی سرعتشون آروم آروم زیاد نشود ,در جا سرعت گرفتن... دوستان میدونن که ما هنوز هواپیما یا شاتلی نداریم که موتور یا بدنش قابلیت همچین مانوری رو داشته باشه...
خلاصه اینطوری بود دیگه , یه بار بعد 4-5 ماه آسمونو نگاه کردیم
اما در مورد دستگاه یوفو یاب شما: من از این برنامه شما در مورد دستگاهتون خبر ندارم اما بر فرض که کار کرد و شما رد یه یوفو زبون بسته ای رو گرفتید ,فیلمش رو هم گرفتید ,بعدش چی؟![]()
مطمئن باش ... می خوام ازش استفاده ی علمی بکنم ...
خیلی ها هم ندیدن ... دیدن که نشد دلیل ... شد ؟
اینم درسی برای شما که بعد از این همه مدت به آسمون نگاه نکنی ...![]()
دوست عزیز
شما نمیتونی به این آسونی بگی که اونا یوفو بودن
لطفآ ساعتش وتمام جزئیات رو بزار تا بررسی بشه
من 2 سال تحقیق کردم تا این مسئله رو باور کردم
بعدم شما میگی تویه اینترنت یا جایی درمورد این مسئله نخوندی
من به شما قول میدم که خوندی
در مورد پیدا شدن یوفوها
هم بزار پیدا بشه من میدونم چیکار کنم
سلام
عزیز من اگه شما متنی رو که من نوشتم یه کم با دقت تر بخونید میبینید که من نگفتم که تویه اینترنت یا جایی درمورد این مسئله نخوندممن منظورم این بود که من به غیر از این منابع یک همچین مشاهده شخصی هم داشتم...
من که هیچ جا نگفتم اونا قطعا یوفو بودن...
اما توجه کنید که اون اشیاع پرنده برای من کاملا نا شناخته بودن = معنی کلمه یوفو: اشیاع پرنده ناشناخته
اما واقعیت اینه که هیچ شیع پرنده ای که برای ما ناشناختست رو نمیشه گفت که موجودات فرا زمینی هستند ,یعنی همه مشاهداتی که تا کنون از این اشیاع شده ,اما چون برای ما ناشناخته هستند بهشون میگیم اشیاع پرنده ناشناخته یا همون یوفو...
حالا ممکنه برای بعضی از افراد (دولتها) شناخته شده باشه اما برای من فعلا ناشناختس...![]()
ساعتی که اون قضیه اتفاق افتاد 11-12 شب بود ,دقیقا یادم نیست ولی حدود 2-3 هفته پیش بود , منظورت از تمام جزئیات چه جزئیاتی؟
من میدونم معنیه یوفو چیه
ولی منظور از اشیا ناشناخته
ناشناخته بودنشون برای جهانیانه
مثلآ وانجا کوه هست و...
دوستان ..
لطفا بحث رو شخصی و از حالت علمی خارج نکنید ....
موفق باشید
مرتضی
چشم
حتمآ
تشکر که تذکر دادید
ولی بحث کاملآ علمیه
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)