تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 22 از 358 اولاول ... 121819202122232425263272122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

درست شد بگو من یکی می خوام ... گفتی رایگانه دیگه !!!
    حتمآ
    فقط شما تعهد میدی که نباید بهش آسیبی برسه
    چون هرچند وقت یکبار(البته میگم)دستگاه هاش به روز میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

این موجودات واقعا وجود دارن اخه چند نفر تو خارج تا حالا دیدن

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

چرا خارج
    تویه ایران همین خلبان......(اسمش یادم نیست)هم دیده که یکی از معتبرترین مشاهدات در این زمینه است
    حتی بهش لوح هم دادن

داره خودمونی میشه alukard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

10

چرا خارج
    تویه ایران همین خلبان......(اسمش یادم نیست)هم دیده که یکی از معتبرترین مشاهدات در این زمینه است
    حتی بهش لوح هم دادن
    با سلام به همه دوستان, وقت بخیر...
    میخواستم خدمتتون عرض کنم که من به وجود یوفوها معتقدم. نه به خاطر چیزایی که تو اینترنت خوندم یا کلیپهایی که دیدم در موردشون... , در واقع چند وقت پیش چیزی رو که دیدم منو نسبتا قانع کرد...
    قضیه اینه که اینجایی که من زندگی میکنم تو 4-5 ماه گذشته همش ابر بوده تا 2-3 هفته پیش که آسمون اون روز صاف صاف شده بود, شب وقتی داشتم به خونه برمیگشتم چون خیلی وقت بود چشمم به ستاره ها نیوفتاده بود چند لحظه ای وایستادم به تماشا کردنشون , تا اینکه یه چیزه عجیبی دیدم که هضمش برا خودم یه کم سخت بود, اون لحظه که داشتم به آسمون نگاه میکردم , همون جایی که اتفاقا چشمم هم به اونجا بود دو تا از ستاره هایی که تا اون موقع یه 2-3 دقیقه ای بود که سر جاشون ُُثابت بودن ناگهان شروع به حرکت کردن با سرعت زیاد و به جهات مختلف ,تقریبا خلاف هم... نکته جالب اینجاست که این دو جسم که تا اون موقع ثابت سر جاشون بودن با شتاب ثابت شروع به حرکت کردن یعنی سرعتشون آروم آروم زیاد نشود ,در جا سرعت گرفتن... دوستان میدونن که ما هنوز هواپیما یا شاتلی نداریم که موتور یا بدنش قابلیت همچین مانوری رو داشته باشه...
    خلاصه اینطوری بود دیگه , یه بار بعد 4-5 ماه آسمونو نگاه کردیم
    اما در مورد دستگاه یوفو یاب شما: من از این برنامه شما در مورد دستگاهتون خبر ندارم اما بر فرض که کار کرد و شما رد یه یوفو زبون بسته ای رو گرفتید ,فیلمش رو هم گرفتید ,بعدش چی؟

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

حتمآ
    فقط شما تعهد میدی که نباید بهش آسیبی برسه
    چون هرچند وقت یکبار(البته میگم)دستگاه هاش به روز میشه
    مطمئن باش ... می خوام ازش استفاده ی علمی بکنم ...

خیلی ها هم ندیدن ... دیدن که نشد دلیل ... شد ؟

میخواستم خدمتتون عرض کنم که من به وجود یوفوها معتقدم. نه به خاطر چیزایی که تو اینترنت خوندم یا کلیپهایی که دیدم در موردشون... , در واقع چند وقت پیش چیزی رو که دیدم منو نسبتا قانع کرد...
    قضیه اینه که اینجایی که من زندگی میکنم تو 4-5 ماه گذشته همش ابر بوده تا 2-3 هفته پیش که آسمون اون روز صاف صاف شده بود, شب وقتی داشتم به خونه برمیگشتم چون خیلی وقت بود چشمم به ستاره ها نیوفتاده بود چند لحظه ای وایستادم به تماشا کردنشون , تا اینکه یه چیزه عجیبی دیدم که هضمش برا خودم یه کم سخت بود, اون لحظه که داشتم به آسمون نگاه میکردم , همون جایی که اتفاقا چشمم هم به اونجا بود دو تا از ستاره هایی که تا اون موقع یه 2-3 دقیقه ای بود که سر جاشون ُُثابت بودن ناگهان شروع به حرکت کردن با سرعت زیاد و به جهات مختلف ,تقریبا خلاف هم... نکته جالب اینجاست که این دو جسم که تا اون موقع ثابت سر جاشون بودن با شتاب ثابت شروع به حرکت کردن یعنی سرعتشون آروم آروم زیاد نشود ,در جا سرعت گرفتن... دوستان میدونن که ما هنوز هواپیما یا شاتلی نداریم که موتور یا بدنش قابلیت همچین مانوری رو داشته باشه...
    اما در مورد دستگاه یوفو یاب شما: من از این برنامه شما در مورد دستگاهتون خبر ندارم اما بر فرض که کار کرد و شما رد یه یوفو زبون بسته ای رو گرفتید ,فیلمش رو هم گرفتید ,بعدش چی؟
    اینم درسی برای شما که بعد از این همه مدت به آسمون نگاه نکنی ...

6. این کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوست عزیز
    شما نمیتونی به این آسونی بگی که اونا یوفو بودن
    لطفآ ساعتش وتمام جزئیات رو بزار تا بررسی بشه
    من 2 سال تحقیق کردم تا این مسئله رو باور کردم
    بعدم شما میگی تویه اینترنت یا جایی درمورد این مسئله نخوندی
    من به شما قول میدم که خوندی
    در مورد پیدا شدن یوفوها
    هم بزار پیدا بشه من میدونم چیکار کنم

داره خودمونی میشه alukard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

10

دوست عزیز
    شما نمیتونی به این آسونی بگی که اونا یوفو بودن
    لطفآ ساعتش وتمام جزئیات رو بزار تا بررسی بشه
    من 2 سال تحقیق کردم تا این مسئله رو باور کردم
    بعدم شما میگی تویه اینترنت یا جایی درمورد این مسئله نخوندی
    من به شما قول میدم که خوندی
    در مورد پیدا شدن یوفوها
    هم بزار پیدا بشه من میدونم چیکار کنم
    سلام
    عزیز من اگه شما متنی رو که من نوشتم یه کم با دقت تر بخونید میبینید که من نگفتم که تویه اینترنت یا جایی درمورد این مسئله نخوندم من منظورم این بود که من به غیر از این منابع یک همچین مشاهده شخصی هم داشتم...
    من که هیچ جا نگفتم اونا قطعا یوفو بودن...
    اما توجه کنید که اون اشیاع پرنده برای من کاملا نا شناخته بودن = معنی کلمه یوفو: اشیاع پرنده ناشناخته
    اما واقعیت اینه که هیچ شیع پرنده ای که برای ما ناشناختست رو نمیشه گفت که موجودات فرا زمینی هستند ,یعنی همه مشاهداتی که تا کنون از این اشیاع شده ,اما چون برای ما ناشناخته هستند بهشون میگیم اشیاع پرنده ناشناخته یا همون یوفو...
    حالا ممکنه برای بعضی از افراد (دولتها) شناخته شده باشه اما برای من فعلا ناشناختس...
    ساعتی که اون قضیه اتفاق افتاد 11-12 شب بود ,دقیقا یادم نیست ولی حدود 2-3 هفته پیش بود , منظورت از تمام جزئیات چه جزئیاتی؟

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام
    عزیز من اگه شما متنی رو که من نوشتم یه کم با دقت تر بخونید میبینید که من نگفتم که تویه اینترنت یا جایی درمورد این مسئله نخوندم من منظورم این بود که من به غیر از این منابع یک همچین مشاهده شخصی هم داشتم...
    من که هیچ جا نگفتم اونا قطعا یوفو بودن...
    اما توجه کنید که اون اشیاع پرنده برای من کاملا نا شناخته بودن = معنی کلمه یوفو: اشیاع پرنده ناشناخته
    اما واقعیت اینه که هیچ شیع پرنده ای که برای ما ناشناختست رو نمیشه گفت که موجودات فرا زمینی هستند ,یعنی همه مشاهداتی که تا کنون از این اشیاع شده ,اما چون برای ما ناشناخته هستند بهشون میگیم اشیاع پرنده ناشناخته یا همون یوفو...
    حالا ممکنه برای بعضی از افراد (دولتها) شناخته شده باشه اما برای من فعلا ناشناختس...
    ساعتی که اون قضیه اتفاق افتاد 11-12 شب بود ,دقیقا یادم نیست ولی حدود 2-3 هفته پیش بود , منظورت از تمام جزئیات چه جزئیاتی؟
    من میدونم معنیه یوفو چیه
    ولی منظور از اشیا ناشناخته
    ناشناخته بودنشون برای جهانیانه
    مثلآ وانجا کوه هست و...

حـــــرفـه ای مرتضی nvcd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

من میدونم معنیه یوفو چیه
    ولی منظور از اشیا ناشناخته
    ناشناخته بودنشون برای جهانیانه
    مثلآ وانجا کوه هست و...
    دوستان ..
    لطفا بحث رو شخصی و از حالت علمی خارج نکنید ....

موفق باشید

مرتضی

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان ..
    لطفا بحث رو شخصی و از حالت علمی خارج نکنید ....

موفق باشید

مرتضی
    چشم
    حتمآ
    تشکر که تذکر دادید
    ولی بحث کاملآ علمیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •