تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 542 اولاول ... 121819202122232425263272122522 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 5419

نام تاپيک: كلوپ ا N95 ا

داره خودمونی میشه keivan58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    اصفهان - بلوارآينه خانه

پيش فرض

علي جان Ram من ماركش هاينوكس هست -
    روش نوشته شده :
    HAINUX
    Indify
    For Nokia N95
    حجمش يك گيگابايت هست و من خريدم 90 هزار تومن .

اگه نباشه جاش خالی می مونه alimohammadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

روش نوشته شده :
    HAINUX
    Indify
    For Nokia N95
    چه خبره بابا!!!

مگه رم اینا مایکرو اس دی نیست؟ تو کاتالوگش که اینجوری نوشته!!!

مایکرو اس دی هم که 2 گیگش تقریبا 20-30 تومنه

داره خودمونی میشه keivan58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    اصفهان - بلوارآينه خانه

پيش فرض

چرا علي جان
    ram اينا microSD هست اما Bus رم كه من خريد كردم 833 هست و Full time گارانتي ،
    رم 1 كيك سامسونگ كره هم داشت با 1 سال گارانتي و Bus ،533 كه 34 هزارتومت بود
    اگه سوالي داشتي ميتوني تماس بگيري خوشحال ميشم بتونم كمكي بكنم
    7404 313 0913 - شاد باشي .

اگه نباشه جاش خالی می مونه alimohammadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کیوان جون دستت درست. اگه سوالی داشتم حتما مزاحم میشم.

مرسی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

دوستان عزيز سلام
    بعد از پست شماره 184 كه گذاشتم نظرات چند تن از شما رو ديدم كه در خصوص خز شدن و نمي دونم اين حرفا گفتيد ، ببينيد بچه ها اولا بگم روزي كه من گوشي رو آوردم ايران اين گوشي فقط حرفش بود و روزي كه رجيستر كردم ازم 2،000،000 نقدا مي خريدن - اما چون من به قصد سود كردن نخريده بودم نفروختم كه حالا كه بشه 800،000 نگران بشم . اما ديگه شايعه نكنيد قاب گوشي رو عوض كردن و از اين حرفا
    من شخصا با اينكه اين گوشي رو 7 ماه هست دارم مشكلاتش رو اوني ديدم كه در پست 184 گفتم البته مشكلاتي رو هم كه دوستان گفتن رو بررسي كردم و مي خوام نظرم رو بگم :
    الف) عمر باطري رو جواب دادم فكر ميكنم با توجه به مكالمات طولاني من (3 ساعت در روز) يك روز و نيم كم هست
    ب) عدم شارژ توسط USB : دوستان شارژ گوشي دو هيج وقت از USB انجام نديد اين كار عمر مفيد خازن شارژ رو كم مي كنه
    ج)والا گوشي ما كه راديو موج FM داره - گوش نكردم البته تا الان و توجهي نكردن كار مي كنه يا نه اما راديو fm رو داره
    د)سیستم کمکی جستجوی صوتی GPS : اين سيستم روي رهياب GPS تصب هست تا در هنگام حركت يا رانندگي يا ...... بوق بزنه وقتي به محل مقصد نزديك ميشيد يا دوري يا نزديكي از مقصد رو با آلارم تععين مي كنه - در اين گوشي هم اين قابليت وحود داره چون من در حدفاصل فلورانس - رم در قطار صداي بوقش رو شنيدم . اما كارايي خاصي واسه من نداره يا فكر نمي كنم اصلا عيب باشه
    ه)ناکارآمدی تراشه GPS با نرم افزارهای سایر شرکت ها : اول اين رو بگم كه GPS ها نه نتها موقعيت شما رو روي نقشه نشون مي دن بلكه موقعيت ديگر دستگاههاي رهياب در پوشش شما رو به شما نشون مي دن - شايد منطور اين باشه كه ديگر رهياب ها رو به ما نشون نمي ده - اما تو نظرات ديدم دوستان گفته بودن اصلا ماهواره هي نيست كه اين حرف اصلا درست نيست - ساختار و عملكرد GPS رو 24 ماهواره كنترا مي كنه .
    و)عدم امکان ویرایش اسناد برنامه های Office : اين عيب درست هست اما معتقد هستم بزودي Sofware هاي UPdate شده براي رفع اين معضل عرضه خواهد شد .
    ز)عدم وجود تنظیمات نوردهی به صورت دستی
    اين آخري رو هم بدون رو درواسي اصلا نفهميدم .
    تو شهر ما - اصفهان - چندين نفر گوشي رو دارن اما MAP واسه نقشه نداريم كه ببينيم كار مي كنه يا نه اما تهران فعال هست البته گاهي بعلا قديمي بودن نقشه ها مسير رو با نام خيابان هماهنگ نشون نمي ده

بارم ار حوصله اي كه كرديد و مطالب رو خونديد سپاسگزارم و عرض مي كنم اعتقاددارم w1000 سوني اريكسون رغيب شايسته اين گوشي هست چه ار لحاظ قيمت و جه كارايي !!!
    اگر غلط تايپ و املايي داره پيشاپيش عذر مي خوام
    تمام فرمايشاتتون متين ولي چند تا سؤال
    1. الان اين GPS تو كشور ما كار مي كنه؟ كجاها بدردمون مي خوره يعني بهتر بگم فايدش براي ما چيه؟
    2. در مورد باتري اولا تو سايت جي اس ام آرنا نوشته كه اين گوشي با USB شارژ نمي شه ثانيا باتري اين گوشي يعني مدت زمان كاركردش شبيه ان73 هستش يعني ان73 هم مثل اين كم مياره با 3 ساعت مكالمه در روز؟ من كه 3 ساعت مكالمه نخواهم داشت ....
    3. مي دونم راديو اف ام داره ولي RDS‌نداره اونم تو ايران كاربردي نداره
    4. در مورد عدم تنظيمات نوردهي به صورت دستي من خودم موندم معنيش چيه احتمالا فلاششو مي گه كه به صورت دستي نمي شه نورشو كم وزياد كرد وت وسط لايت سنسور فقط كنترل مي شه احتمالا در ثاني فلاش اين گوشي رو تو شب چه جوري ديدي؟
    5. گوشي دبيلو1000 وجود خارجي نداره و خدا مي دونه بياد يا نياد ملت فكر مي كردن بعد پي 990 بزنه پي 1000 آمد زد پي وان اينم خدا عالمه . احتمالا همون دبيلو 1000 شما تاچ اسكرين باشه از لحاظ باتري كه صددرصد مي بايست قوي تر از ان باشه ولي از آنتن دهي به نوكيا نمي رسه . همه مي دونن بلاخره به هر دليلي نوكيا 10 درصد آنتن دهيش بهتره

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

روش نوشته شده :
    HAINUX
    Indify
    For Nokia N95
    چند سؤال
    اول ساخت كجاست؟
    دوم شما مشخصات سخت افزاري ان95 رو مي دوني؟ مي دوني باس مموري رو تا چه حدي ساپورت مي كنه؟ (باس همان تعداد گذرگاههاي داخلي مموريه بعنوان راه ارتباطيه) شايد مثلا 533 رو ساپورت مي كنه؟
    سوم چرااينقده گرون فكر مي كنين قيمت واقعيشو بهت دادن يا انداختن؟
    چهارم: به نظر شما رم مخصوص ساخت نوكيا براي ان95 سازگارتر نباشه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

سلام
    گارانتي هاي اصلي نوكيا رو اسم ببرين و بي زحمت سايت هاشون رو بنويسين ولي مهم تر از همه اتصالات رو مي خوام

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

دوستان عزيز لازم هست براي براي اينكه ي سري بحث ها اينجا تمام بشه ، مطالبي رو كه در همايش گوشي هاي نوين خدمات نوين در فوريه 2007 در شانگهاي چين عنوان شد رو بگم
    ببينيد عزيزان سياست هاي كمپاني هاي چند مليتي مثل كمپاني هاي توليد گوشي مبتني بر سياست قيمت گذاري و رقابت در عرصه جهاني و بازار مصرف كننده است . در تمام كمپاني ها تيمي وظيفه داره نياز بازار رو بسنجه و به بخش طراحي منتقل كنه لذا تمام گوشي هاي توليدي در تمام كمپاني ها از اين مرحله مي گذرند .
    گوشي بعد از طراحي در بخش توليد آلفا قرار مي گيره يعني اينكه فقط 50 تا 100 گوشي توليد ميشه به بزرگترين نمايندگي ها ارسال ميشه صرفا براي اينكه استقبال مردم مشخص بشه و معايب پنهان ظاهر بشه .
    در اين مرحله گوشي به صورت رسمي اعلام نميشه اما همه مي گن فلان گوشي اومده .
    و بعد از اين معايب برطرف ميشه و با تعيين قيمت نهايي وارد بازار ميشه .
    من در آبانماه گذشته كه n95 رو خريدم تو همون فروشگاه w1000 سوني اريكسون رو دستم گرفتم اما فروشنده با توجه به اينكه من در يك سفر دولتي به كشورش رفته بودم خواهش كرد انو نخرم و البته دليلي نگفت صرفا پيشنهاد داد و فقط كفت اين گوشي در مرحله آلفا هست - در اون لحظه من N95 رو خريدم .
    لذا دوستاني كه مگن فقط طرح و نمي دونم ...... من عرض ميكنم با دستاي خودم W1000 سوني اريكسون رو در آبانماه گدشته لمس كردم بعد شما مي گي طرح هست فقط ؟
    به هر حال باز عرض ميكنم w1000 از يك كادربرد بسيار قوي بهره گرفته در توليدش و همون طور كه مي دونيد هميشه در بازار رقابت با ديگر رقبا در قيمت پيشتاز هست .
    يك نكته دوستان دقت كنند و اون اينكه هرچيزي كه مي خريد بايد به قيمتش بي ارزه ، شايد N95 به 1000000 تومان نمي ارزه اما w1000 با قيمت نهايي 680000 تا 720000 تومنش ارزش داره - اين گوشي از آخر مهرماه در بازار ايران فراون خواهد شد .
    باز اگه دوستان مطلبي داشتند خوشحال ميشم با منطق و دليل مطرح كنند تا جواب بريم شايد در تصميم گيري دوستان تاثير مثبت بزاره - به اميد روزي كه خريدار و مصرف كننده از معاملشون راضي باشن و پشيمون نشن -و نكته آخر گوشي رو رو چشم و هم چشمي نخريد - بر اساس نيازتون بخريد با خريد گوشي فقط پول تو جيب كمپاني هاي بزرگ دنيا مي كنيد و مصرف گرايي رو ترويج مي ديد .
    يه زماني پي دبيلو700 تو سايت سوني اريكسون بخش آفريقا و خاورميانه ي خودمان مي گشتم نشون داد وجود نداره در حال اينكه تو بازار پر بود و رفتم بخش انگلستان سوني اريكسون ديدم اونجا هست خوب منبع موثق ما سوني اريكسون و جي اس ام آرنا و موبايل ريويوو هست هر وقت آمد و ويرايش نهاييش آمد ما هم لبيك مي گيم ولي من يكي سوني اريكسون رو گذاشتم كنار

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

سلام برو بچ گل

میخوام یه چندتا عکس از این گوشی واسه اونایی که خیلی کنجکاون بزارم.

اولا این دوتا رنگ فقط رنگهای اصلی نوکیا هستن و رنگهای دیگه برا نوکیا نیست.

اولا رنگها رو نام ببر جلوي گوشي چه رنگيه پشتشون چيه؟ من شنيدم جلو نقرهاي و پشت بنفش ماننده و يكي هم مشكيه ديگه نمي دونم
    ثانيا اين دستگاه سفيده پشت گوشي چيه؟
    راستي عزيزم در مورد كشويي بودن گوشي يه ذره بيشتر توضيح بده؟ روان كار مي كنه يا عين ان80 عمل مي كنه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

ان 95 اس ام اس فارسي مي گيره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •