علي جان Ram من ماركش هاينوكس هست -
روش نوشته شده :
HAINUX
Indify
For Nokia N95
حجمش يك گيگابايت هست و من خريدم 90 هزار تومن .
علي جان Ram من ماركش هاينوكس هست -
روش نوشته شده :
HAINUX
Indify
For Nokia N95
حجمش يك گيگابايت هست و من خريدم 90 هزار تومن .
چه خبره بابا!!!![]()
![]()
مگه رم اینا مایکرو اس دی نیست؟ تو کاتالوگش که اینجوری نوشته!!!
مایکرو اس دی هم که 2 گیگش تقریبا 20-30 تومنه
چرا علي جان
ram اينا microSD هست اما Bus رم كه من خريد كردم 833 هست و Full time گارانتي ،
رم 1 كيك سامسونگ كره هم داشت با 1 سال گارانتي و Bus ،533 كه 34 هزارتومت بود
اگه سوالي داشتي ميتوني تماس بگيري خوشحال ميشم بتونم كمكي بكنم
7404 313 0913 - شاد باشي .
کیوان جون دستت درست. اگه سوالی داشتم حتما مزاحم میشم.
مرسی
تمام فرمايشاتتون متين ولي چند تا سؤال
1. الان اين GPS تو كشور ما كار مي كنه؟ كجاها بدردمون مي خوره يعني بهتر بگم فايدش براي ما چيه؟
2. در مورد باتري اولا تو سايت جي اس ام آرنا نوشته كه اين گوشي با USB شارژ نمي شه ثانيا باتري اين گوشي يعني مدت زمان كاركردش شبيه ان73 هستش يعني ان73 هم مثل اين كم مياره با 3 ساعت مكالمه در روز؟ من كه 3 ساعت مكالمه نخواهم داشت ....
3. مي دونم راديو اف ام داره ولي RDSنداره اونم تو ايران كاربردي نداره
4. در مورد عدم تنظيمات نوردهي به صورت دستي من خودم موندم معنيش چيه احتمالا فلاششو مي گه كه به صورت دستي نمي شه نورشو كم وزياد كرد وت وسط لايت سنسور فقط كنترل مي شه احتمالا در ثاني فلاش اين گوشي رو تو شب چه جوري ديدي؟
5. گوشي دبيلو1000 وجود خارجي نداره و خدا مي دونه بياد يا نياد ملت فكر مي كردن بعد پي 990 بزنه پي 1000 آمد زد پي وان اينم خدا عالمه . احتمالا همون دبيلو 1000 شما تاچ اسكرين باشه از لحاظ باتري كه صددرصد مي بايست قوي تر از ان باشه ولي از آنتن دهي به نوكيا نمي رسه . همه مي دونن بلاخره به هر دليلي نوكيا 10 درصد آنتن دهيش بهتره
چند سؤال
اول ساخت كجاست؟
دوم شما مشخصات سخت افزاري ان95 رو مي دوني؟ مي دوني باس مموري رو تا چه حدي ساپورت مي كنه؟ (باس همان تعداد گذرگاههاي داخلي مموريه بعنوان راه ارتباطيه) شايد مثلا 533 رو ساپورت مي كنه؟
سوم چرااينقده گرون فكر مي كنين قيمت واقعيشو بهت دادن يا انداختن؟
چهارم: به نظر شما رم مخصوص ساخت نوكيا براي ان95 سازگارتر نباشه؟
سلام
گارانتي هاي اصلي نوكيا رو اسم ببرين و بي زحمت سايت هاشون رو بنويسين ولي مهم تر از همه اتصالات رو مي خوام
يه زماني پي دبيلو700 تو سايت سوني اريكسون بخش آفريقا و خاورميانه ي خودمان مي گشتم نشون داد وجود نداره در حال اينكه تو بازار پر بود و رفتم بخش انگلستان سوني اريكسون ديدم اونجا هست خوب منبع موثق ما سوني اريكسون و جي اس ام آرنا و موبايل ريويوو هست هر وقت آمد و ويرايش نهاييش آمد ما هم لبيك مي گيم ولي من يكي سوني اريكسون رو گذاشتم كنار
اولا رنگها رو نام ببر جلوي گوشي چه رنگيه پشتشون چيه؟ من شنيدم جلو نقرهاي و پشت بنفش ماننده و يكي هم مشكيه ديگه نمي دونم
ثانيا اين دستگاه سفيده پشت گوشي چيه؟
راستي عزيزم در مورد كشويي بودن گوشي يه ذره بيشتر توضيح بده؟ روان كار مي كنه يا عين ان80 عمل مي كنه؟
ان 95 اس ام اس فارسي مي گيره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)