دوستان عزيز يه سوال ديگه : PSP ،، Bluetooth داره؟ يعنی ميشه باهاش با يه موبايل Bluetooth بازی کرد؟
دوستان عزيز يه سوال ديگه : PSP ،، Bluetooth داره؟ يعنی ميشه باهاش با يه موبايل Bluetooth بازی کرد؟
نه بلو توث نداره اينفورد داره ....
سلام . برای دوستانی که تصميم به خريد PSP دارند . حتما بخونيد خيلی مفيده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا شما هم خيلي گيريد به جان خودم من وقتي مي خواستم Psp بخرم تنها چيزي كه از اين كنسول مي دونستم اين بود كه يه دستگاه بازيه ! بعد رفتم خريدم با بقيه امكاناتش آشنا شدم ! البته من همه چيز رو اينجوري مي خرم موبايلم هم همين جوري خريدم !!!
موفق و پيروز باشيد
جاويد
دقیقا منم همینطور بودم.
خیلی هم خرج کردم . پس انداز دو سالمو چون براش بلندگوی 170 تومنی گیگا پک کیف 68 تومنی و... خریدم
البته ضرر کردم و اصلا پیشنهاد نمیکنم شما هم اینقدر تجهیزات جانبی بخرید چون زیاد استفاده نداره
عزيزان من مشهد هستم و کسی که ميخواد برام PSP بفرسته تهران.من نميتونم برم اونجا PSP رو چک کنم.و اینکه خودتون هم ميدونين تو مشهد نميشه زياد به مغازه هاش اعتماد کرد. و خودم هم بايد دانگريد کنم. پس بايد بدونم که اول چه ورژنی رو بايد بخرم .و دوم اینکه بايد بدونم که چه ورژنی رو دارن بهم ميدن چون ممکنه بعدا باعث دردسر بشه. و سوم اینکه بايد بدونم چه وسايل جانبی رو بخرم بهتره. نه؟
آقا روی ال سی دی psp من یه نقطه هستش میشه کاریش کرد از بین بره؟؟
يعنی چی نقطه ؟ بيشتر توضيح بده
اگه پيکسل مشکل داره بايد ببينی سوخته يا از کار افتاده
اگه از کار افتاده با نرم افزار قابل ترميم هست تقريباً
اگه سوخته هم که هيچی راهش رو پايين بهت ميگم
اگه هم لک و يا خط افتاده که ديگه نه بايد از قبل يه دونه lcd protector ميگرفتی که اينجوری نشه
به هر حال بايد lcd ت رو عوض کنی ، تنها راهش همينه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)