سلام
سير از مواد محرك و طبيعي محسوب ميشود . بله كاربرد آن موثر است .ما هم به كساني كه دچار ريزش منطقه اي و محدود مو در سر يا صورت ( ريش و سبيل ) مبتلا شده اند ( موسوم به Alopecia ) ، ماليدن سير كوبيده شده را توصيه ميكنيم .
موفق باشيد.
سلام
سير از مواد محرك و طبيعي محسوب ميشود . بله كاربرد آن موثر است .ما هم به كساني كه دچار ريزش منطقه اي و محدود مو در سر يا صورت ( ريش و سبيل ) مبتلا شده اند ( موسوم به Alopecia ) ، ماليدن سير كوبيده شده را توصيه ميكنيم .
موفق باشيد.
Last edited by Sector-0; 22-05-2007 at 00:13.
سلام.متاسفانه به دستم نرسیده.اگه میشه دوباره بفرستید.
ضمنا خوشحالم که پیشنهادم مبنی بر تغییر لقب کاربری شما(پزشک انجمن) مورد موافقت مدیران قرار گرفت.
سلام آقای دکتر
میشه درباره مضرات سوماتروپین توضیح بدید..
آیا این هورمون هم میشه جز HgH در نظر گرفت (Human growth hormone)?
من خودم از مضراتش رشد شقیقه ها , رشد اضافی استخوانها (عریض شدن) و بوجود آمدن دندان های اضافی رو شنیدم .. که این آخری رو شک دارم که صحیح باشه .
ممنون
من تو شهر مشهد هستم و كنار پارك هم يك خيابان بزرگ هست كه ماشين هاي زيادي رفت و آمد مي كنند
و هر چه دود هست با ورزش باد به طرف پارك مي آيد
پس يعني كشيدن نفس هاي عميق ممنوع هست ديگه ها چون نفس هاي عميق ؟؟؟![]()
![]()
![]()
سلام
من یک پسر 20 ساله هستم و می خوام مو هام رو فر دائمی بدم می خواستم بدونم آیا این کار رو در خونه می شه انجام داد.مضرات و فواید فر مو دائمی چیه؟ چه مارکهایی خوبن؟ و با چه قیمتی می شه تهیه شون کرد؟اگه توی خونه می شه انجام داد ممنون می شوم مراحل کار رو برام توضیح بدید.
سلام
من یک پسر 20 ساله هستم و می خوام مو هام رو فر دائمی بدم می خواستم بدونم آیا این کار رو در خونه می شه انجام داد.مضرات و فواید فر مو دائمی چیه؟ چه مارکهایی خوبن؟ و با چه قیمتی می شه تهیه شون کرد؟اگه توی خونه می شه انجام داد ممنون می شوم مراحل کار رو برام توضیح بدید.
ببخشيد آقاي دكتر من يك دوست دارم كه خستگي زود رس دارد دليلش چي هست بايد چي كار بكند تا خوب شود
منتظر جوابتان هستم
سلام
با عرض خسته نباشید می خواستم بدونم بهترین متخصص پوست و موی شیراز کیه ؟
همچنین می خواستم یه کم در مورد برداشتن خال از روی صورت توضیح بدین.
با تشکر.![]()
چرا پست منو پاک کردیدن؟ از دوستان خواهش می کنم جواب سوالم رو اگه میدونند بگن
سلام
آنژيوگرافي يعني چه؟ آيا عمل خطرناكي محسوب ميشود؟(براي كسي كه قند و چربي(تري گليسيريد) خون بالا و سن 58 سال و جنسيت زن)
دكترا گفتن كه دو تا از رگهاي قلبش بسته هستن(نميدونم رگ اصلي يا فرعي)
دكتر خوب در تهران و كرمانشاه معرفي كنين
خيلي خيلي ممنون ميشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)