تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 130 اولاول ... 121819202122232425263272122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 1296

نام تاپيک: چگونه صدای w810i خود را افزایش دهیم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein31's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Earth

پيش فرض

[

با ++xs هم main و هم fs رو میشه فلش کرد خود برنامه پک customize هم داره ....تو قسمت " select your phone" مدل گوشیتو انتخاب کن ...توقسمت "select CDA and Region" اینو انتخاب کن "M_EAST_N_AFR" ......و CDA ش هم باید این باشه "102555/6" .....فلش main و fs با هم حدود 1 ساعت طول میکشه....فقط یادت نره بذاری کامل customize شه.....اگه گوشیت رجیستر اصلیه این کارو بکن...
    ممنون از توضيحت ميخواستم بدونم از همونجايي است كه آخر كار بعد از كار با فار مي‌اييم و فايل mail رو ميديم براي فلش ميشه همينجا فايل fs روبديم تا فلش كنه چون فايل main كه در حدود 3 دقيقه فلش ميشه حالا چرا با fs حدود يك ساعت ميشه. رجيستر اصلييه گوشيم. تا حالا هم چند بار آكوستيك و دوربين رو عوض كردم.[/QUOTE]

آقا حميد جواب پست ما را هم بده لطفاً.

داره خودمونی میشه POWER_CASE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    Mazandaran.Saari

پيش فرض

اگه هی این صفحه تکرار میشه اشکالی نداره ولی اگه میبینی چند دقیقه پابت مونده فکر کنم هنگ کرده.قطع کن بعد بذار شارژ گوشیت 100% شه دوباره بذار!!!
    ای خدا امواتتو بیامرزه زود تر بگو دیگه دادا !!! من الان گوشیم 2 ساعته رو این حالت مونده !!

اووووووووووووفففففففففففف ففف

دوباره شروع مییککککککننننننننیییییییم مممممممممممم !!!

آخر فروم باز adamhesaby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    مشهد سمت راست

پيش فرض

چه حالی میده آدم یه تاپیک بزنه تا 22 صفحه پیش بره
    گرچه من خودم هیچ کاره بودم و هستم و همه مدیون زحمتهای آقا حمیده ولی خوشحالم که سوال من سوال خیلی ها بوده
    من به نمایندگی همه کسانی که با استفاده از مطالب این تاپیک صدای گوشیشون توپ شده یا منوی قشنگ قشنگ ریختن یا تم والکمنشونو عوض کردن و... از حمید عزیز تشکر میکنم
    حمیدجان آموزشات کامل کامل و بی عیب و نقصه
    از همه ی زحمتات ممونیم

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ممنون از توضيحت ميخواستم بدونم از همونجايي است كه آخر كار بعد از كار با فار مي‌اييم و فايل mail رو ميديم براي فلش ميشه همينجا فايل fs روبديم تا فلش كنه چون فايل main كه در حدود 3 دقيقه فلش ميشه حالا چرا با fs حدود يك ساعت ميشه. رجيستر اصلييه گوشيم. تا حالا هم چند بار آكوستيك و دوربين رو عوض كردم.
    آقا حميد جواب پست ما را هم بده لطفاً.[/QUOTE]

خوب fs کله فایلهای سیستمیه گوشی هست دیگه ...به خاطر این طول میکشه...بیشتر تو قسمت customize گیر میکنه و وقت تلف میشه...یه نکته ای بگم : اگه main رو با fs با هم فلش کنی میشه یه فلش کلی اونوقت هر چی انگولک کردی مثل صدا ..دوربین..منو ..و .....از بین میره..و به حالت اول برمیگرده... چرا بعد از کار با فار؟ خوب اینجوری که همه ی زحماتت به هدر میره....گرفتی؟

چه حالی میده آدم یه تاپیک بزنه تا 22 صفحه پیش بره
    گرچه من خودم هیچ کاره بودم و هستم و همه مدیون زحمتهای آقا حمیده ولی خوشحالم که سوال من سوال خیلی ها بوده
    من به نمایندگی همه کسانی که با استفاده از مطالب این تاپیک صدای گوشیشون توپ شده یا منوی قشنگ قشنگ ریختن یا تم والکمنشونو عوض کردن و... از حمید عزیز تشکر میکنم
    حمیدجان آموزشات کامل کامل و بی عیب و نقصه
    از همه ی زحمتات ممونیم
    خدا امواتتو بیامرزه.....مخلص هر چی آدم با مرام!!

بله تایید میشه...همون راهی که خودت گفتی درسته...همونو عملی کن..

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein31's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Earth

پيش فرض

.خوب fs کله فایلهای سیستمیه گوشی هست دیگه ...به خاطر این طول میکشه...بیشتر تو قسمت customize گیر میکنه و وقت تلف میشه...یه نکته ای بگم : اگه main رو با fs با هم فلش کنی میشه یه فلش کلی اونوقت هر چی انگولک کردی مثل صدا ..دوربین..منو ..و .....از بین میره..و به حالت اول برمیگرده... چرا بعد از کار با فار؟ خوب اینجوری که همه ی زحماتت به هدر میره....گرفتی؟

خب حميد جان من هم براي همين مواقع ميگم . مثلا اگه يه فريمور جديد سوني اريكسون بيرون داد به همين راحتي ميشه fs و main رو فلش كرد و ديگه نخواهيم بريم بيرون با باكس برامون فلش كنن. اگه جواب مثبته ميخوام بدونم كارهاي ديگه هم لازمه يا فقط كافيه آدرس فايلهاي main و fs رو بهش بديم تا فلش كنه. يعني به طور كلي با همين نرم افزار ++XS ميشه به راحتي گوشيمون آپگريد كنيم . ممنون ميشم اگه توضيح بدين.

پروفشنال vodka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

عزیزه من...برادر ! فقط با برنامه TUGZIP که مفتیه تو اینترنت ریخته ...وایسا یه سرچ کنم ...در حال سر چیدن...
    آها پیداش کردم....از اینجا دانلود کن... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .......تبدیل به tar کن ...بعد برو تو folder option تو قسمت viwe تیک مربوط به hide extension for known file رو بردار تا پسوند فایلها رو نشون بده بعد اونو rename کن به یه اسم با پسونده thm ...به همین راحتی....یه ذره تلاش کنین بابا ....!
    مرسی حمید جان میرم تستش کنم

داره خودمونی میشه amir si's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

آقا حمید اسکین club_pulse برای w810 اجرا می شه ؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

خب حميد جان من هم براي همين مواقع ميگم . مثلا اگه يه فريمور جديد سوني اريكسون بيرون داد به همين راحتي ميشه fs و main رو فلش كرد و ديگه نخواهيم بريم بيرون با باكس برامون فلش كنن. اگه جواب مثبته ميخوام بدونم كارهاي ديگه هم لازمه يا فقط كافيه آدرس فايلهاي main و fs رو بهش بديم تا فلش كنه. يعني به طور كلي با همين نرم افزار ++XS ميشه به راحتي گوشيمون آپگريد كنيم . ممنون ميشم اگه توضيح بدين.
    بله میشه..تو 1 ساعت...main & fs & customizing......خودت به راحتی میتونی انجام بدی....main و fs رو بهش میدی customize هم که گفتم کدومو انتخاب کنی....

آقا حمید اسکین club_pulse برای w810 اجرا می شه ؟؟؟؟؟؟
    اگه منظورت اسکین walkman هست بستگی داره برا کدوم گوشی طراحی شده ...برای w800 باشه میشه رو w810 جواب میده....ولی مال k750 جواب نمیده ....کلی با هم فرق دارن....اما اگه منظورت منوی فلش هست اونم باید رزولیشنش به w810 بخوره.....میتونی منو رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اسکینه walkman رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنی

walkman skin here:.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

flash menu here :................ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض آموزش تکمیلی phone sx alpha 6

بسمه تعالی

راه حل روشن شدن گوشی هنگام کار با phone xs یا ++xs :

تا حالا حتما به این مشکل برخوردید که هنگام کار با phone xs گوشی روشن میشه و ادامه کار ممکن نیست(ضد حال)

با این آموزش شما دیگه این مشکلو نخواهید داشت....تست شده....

این فایل رو دانلود کنید ....این فایل جدیدترین درایور فلش سونی اریکسون است.....

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گوشی را از USB جدا کنید (البته اگه وصل هست)...

به فولدر ویندوز رفته اینجا Windows folder > system32 و کلمه "ggsemc" رو تو فولدر system32 سرچ کنید و اگه فایل یا فولدری پیدا شد اون رو پاک کنید(این کلمه باید اسم فایل یا جزئی از اسم یک فولدر باشه) اگه فولدری هم نبود مشکلی نیست....به مرحاه بعدی بروید......

روی start و سپس Run کلیک کنید و در پنجره run کلمه "cmd" رو تایپ کنید...پنجره dos بالا میاد......

درون پنجره dos این عبارت set devmgr_show_nonpresent_devices=1 رو تایپ کنید یعد enter بزنید....
    بعد عبارت devmgmt.msc رو تایپ کنید و enter بزنید....بعد از این کار پنجره device manager باز میشود....

رو قسمت view کلیک کرده وسپس Show hidden devices رو انتخاب کنید.

به این قسمت Universal Serial Bus controllers رفته و Sony Ericsson USB Flash یا usb flash رو unistall کنید...(اگه اینها اصلا نصب نبودند مشکلی نیست به مرحله بعدی برید)

پنجره device manager رو نبندید.......کلید c رو نگه داشته و کابل usb رو به گوشی وصل کنید...یه آیکن مثل usb یه device manager اضافه میشه که روش علامت سوال زردرنگ هست.....

روی اون راست کلیک کرده و این مراحل را طی کنید update Driver" > "No not at this time" > "install from a specific device or location

روی browse کلیک کرده و آدرس فایلی رو که از اینجا دانلود کردید رو بهش بدید( آدرسی رو که بهش میدید حتما باید شامل فایل ggsemc.sys و فولدر x86 باشد).... (قبلش از حالت فشرده خارج کنید) و همنگام نصب یه پیغام میده روی Continue anyway کلیک کنید تا مراحل نصب پایان یابد.....

برنامه phone xs رو اجرا کنید روی start کلیک کرده....کلید c رو نگه داشته و کابل رو یه گوشی وصل کنید....دیگه در ادامه کار گوشیتون روشن نمیشه و میتونید عملیات هکینگ رو ادامه بدید..

یه همچین صفحه ای هی تکرار میشه ...باید اینطوری باشه چون داره هک میکنه...::
    :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دقت داشته باشید که روی هرکدام از مراحل بالا برنامه نباید بیشتر از 2 دقیقه صبر کند...(از log برنامه معلوم است) اگر بیشتر از 2 دقیقه برنامه ثابت شد و کاری انجام نداد ...برنامه هنگ کرده و باید روی stop کلیک کنید و کابل رو جرا کنید و دوباره از نو گوشی رو به برنامه وصل کنید(روز از نو روزی از نو) عملیت هک از 1 ساعت تا 8 ساعت متغیر است...............موفق باشید ............................

..............................................یا حق................................................... ...

داره خودمونی میشه POWER_CASE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    Mazandaran.Saari

پيش فرض

عالیییییییییییییییییی حمید جان مال من قبلا سر یه ربع روشن میشد ولی الان دیگه نه !!!

البته یه چیزی رو بگم من این درایور جدید رو با سیستم داداشم امتحان کردم چون سیستم من درایور قبلی رو داشت ولی با اینکه با روش شما پاکش کردم ولی دوباره گوشیم روشن میشد ولی بردم رو سیستم داداشم که از قبل درایور روش نصب نبو دیگه روشن نشد...

فکر کنم با یه روشهای دیگه ای باید درایور قبلی رو unistall کرد که دیگه این مشکل پیش نیاد ..مثلا دستکاری در registery

راستی حمید جان من همه مراحل بالا رو دارم جز این دو تا خط
    22:07:43| DBID: 8040 (db2010 Marita compact)
    22:07:43| proto: 3.1
    چرا ؟
    ولی بازم ممنون عالی بود ....ما که رفتیم واسه هک و جوابشو امشب بهتون میدم...بای
    Last edited by POWER_CASE; 12-04-2007 at 19:14.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •